1.4 Fire 77 Hp Dynamıc den haber yokmu arkadaşım. Banada mayıs başında araçına kavuşursun demişlerdi.
Printable View
Bu söylenilenler acaba mart için sipaiş verenler için mi geçerli?ben 27 martta fun siparişi verdim ve mayıs sonu teslim edilicek dediler..Bu gelenlerde bizimkilerin olma ihtimali var mı acaba ?
bu gidişle haziran 15 te alırız arabaları
ötv indirimine yetişsin de.napalım bu kadar bekledik biraz daha bekleriz.
16 nisanda sparişimi verdim.bayinin bana dediği,fun activeler italyadan yola çıkmış yolda gözüküyor.emotionlar mayıs 20 den sonra gelecek dedi.dinamic hakkında bilgim yok sanırım mayıs 20 den sonra...24 de görüştüm.pc den beraber baktık araçlar yolda hazır görünüyor...prosüdürler ne kadar sürer bilmiyom...
Arkadaş böyle diince merak ettim bide ben arayım sorayım yarın bayiyi sipariş numaramla o zman...
satın aldığım bayi araba gümrüğe gelmeden arabanın teslim gününü göremiyoruz dedi.bandırma kadıoğlu bayi.ama bugün bayi bilgisayarından bugün baktığımızda aracın 18/04/2009 tarihinde üretim bandında olduğu yazıyordu.mayıs ayının sonunu (belki) bulabilir dedi daha öncede gelebilirmiş.haziran ayına geçmeden aracınızı teslim alırsınız dedi.
bana da aynısını dediler gümrük işlemleri yapılmayınca arabalar hakkında bilgi bilmiyolarmışş.sadece bildikleri arabaların italyadan yola çıktığı zaman haberleri oluyormuş.gerisi hikayelerden ibaret...
dynamicler bu pazartesi -perşembe arasında üretiliyor. hafta sonuna yolca cıksa (iyi ihtimal) mayıs 2. hafta olur. Emo lar bir sonraki haftaymış.
Benim araba cuma günü tırdan indi hala bayide yarın teslim alacağım işallah plaka halolduysa bu arada arkadaşlar arabanın üzrindeki jant last,ği satıcam haberiniz olsun araç daha hiç yürümedi tırdan indiği gibi servisin içinde duruyor halen yeni jant lastik aldım yarın onlar takılacak oyuzden aracın uzerındekı orjınaller hıc yurumeden servıste kalacak satılık oalrak dusunen bana ulassın yardımcı olurum jantlar fun jantı 16" lastıkler dunlop sp 30 195/55/16
Arkadaşlar, böyle bir düzen olduğunu sanmıyorum. Bursa'daki fabrikada araçlar tamamen karışık olarak üretiliyor, sıraya konulması gibi bir gerekçe yok, italya'dada bu hafta dyn haftaya emo gibi bir düzene gideceklerini sanmıyorum. Ama bu aracınız gecikecek anlamına gelmiyor. Bir sürü araç siparişi var, mümkün olduğunca beraber üretip aynı gemiyle göndermeye çalışacaklardır diye düşünüyorum.
Benim Dynamic ayın 22'sinde üretimden çıkmış öğrendiğim kadarıyla. Bayi çok detaylı bilgi ver(e)miyor, ya başları çok meşgul olduğu için yada gerçekten sistemden göremiyorlar bilmiyorum. Gümrüğe gelince haberimiz olacak hemen size haber vereceğiz diyorlar ama gemiye binip binmediğini yada şase numarasını sölemiyorlar henüz. Beklemekten başka çağre yok..
Grande Punto'ları bılmem ama dun fıat bayısındeydım.bır arac fıyatı ogrendım.sıparıs vermem halında, ındırımın bıtmesıne daha 45 gun olmasına ragmen yetısmesının mumkun olmadıgını soyledıler.mınımum 2 ay surede gelır dedıler.tabı fabrıkaya sadece Turkıye'den talepler gıtmıyor.dunyanın heryerınden gıdıyor.helekı bu donemde bıraz daha uzaması gayet normal...
Bende öyle oldugu düşünmüyorum. Tofaş fabrikasındanda böyle yapmıyorlar. Lakin söylenenlerden cevreden edindiğim bilgilerle bu yorumu yaptım. Emo siparişi verenlerin hemen hemen hepsine mayıs 20 den sonra diyorlar nedense. Birde ben biraz uyuz oldum. Hatırlarsan mehmet senle gecen konusmada 22 civarında üretimden cıkacak dedilerdi. Bu hafta da aradıgımda hala üretimde diyorlar. Canım sıkıldı yani.
Bugün bayiyle görüştüm zaten haftada bir arıyorum 21 martda sipariş vermiştim araba artık yola çıkmak için bekliyormuş üretilmiş mayısın 15 ine kadar inşallah diyor bakalım hayırlısı bekliyorum.
Artık ne arayıp ne soruyorum. Müşteri hizmetleri Haziran başında gelir dedi. Unuttum siparişi falan. Sanki hiç sipariş vermemiş gibi davranıyorum. Yoksa düşün düşün yok yetişecek mi yetişmeyecek mi stres yapıyo. Düşünmeye gerek yok.
ben de en son bi kaç gün önce aradım. geldiğinde arıcaklarını söylediler. yine mayıs sonu dediler.daha aracın şase nosu bile belli değil.bekliyoruz.
öyle tabi.vardır bi hayır. şimdiye kadar bekledik.biraz daha bekleriz.
Ben de 27 Nisan'da sipariş verdim Mayıs'ın 20'si civarında geleceği söylendi.
Arkadaşlar seri1 ve seri2 arasında ne fark var? Fiyatları yaklaşık 3bin lira oynuyor.
Hala Seri 1 satılıyormu? Elde kalanları satıyorlardır diye düşünüyorum, ki fazla kalmamış olması lazım artık.
Seri 1'de fun yoktu bildiğim kadarıyla. Seri 2 ile fun çıktı piyasaya.
Piyasada bırakın seri 1 i araba kalmadı ki. olanların hepsi satıldı.
arkdaşlar,FUN VE ACTİVE'ler 27 04,2009 günü bayilere gelmiştir.siparişi olanlar varsa gidip baksınlar.ben gittim gördüm.sadece eloktornik yüklemesi gelmemiş onu bekliyoruz, dediler.pazartesiye gelcekmiş.nasip olursa salıya teeslim alacam.1,4 fun 77hp egzotik kırmızı.fiyat.23600
arkadaşlar ben bugün sordum bayiye.emotion siparişi vermiştim.bu ay içinde gelecek dediler. bu arada artık emotion gelmicekmiş diye bişey söylendi.tam doğruluğunu bilmiorum.ama pek emotion pazarı olmadığı için artık gelmicekmiş dediler.bu gelenler son partiymiş.
:icon_smile_8ball:Benimki cuma günü indi tırdan bayiye dün teslim aldım.
Hepinize hayırlı olsun. Diyim nediyim. Stresten karnıma ağrılar giriyor. ARtık. ihtiyacımda var. Kendimi hapis gibi hissediyorum. :)
Seri 1 ile Seri 2 arasında hafif değişiklikler var. Mesela eskiden seri 1 dinmikler de esp stadarttı (starjet t jet te) su an değil.
Ayrıyetten göserge çercevesi krom kaplı 2 lerde. Ayrı yetten seri 1 dinmiklerde arka kapılar kollu. Seri 2 lerde elektikli.
Birde karbon görünümlü ön panel olayı var tabi.
Emotion dan pazı opsiyonları cektiklerinden dolayı dinamik alıp 2cift paket taktırmak ucuza geliyor.
Of ulan of ne olcak bu arabasızlık bir 15 gün daha bekleyelim bakalım. Hiç gelişmelerden bahsedende yok herhalde artık herkes bu ayı bekliyor.