Yanlısın var. 3 gün yol 3 gün gümrük gümrükten bursaya geliş vakit almıyor.
Gümrük içinde 3 gün sürebilir diyorlar. 3 gün değil. 1 gündede iş bite bilir. Tabi bütün aracların biteceğini sanmam o da ayrı.
Printable View
Ben bayiyi aramayı bıraktım artık. Detaylı bilgi veremiyorlar, gümrüğe gelince plaka işlemlerini başlatacağız, sizide arayacağız diyebiliyor ancak.. Bende arasınlar diye bekliyorum artık. Üstelik araç gelincede serviste bir çok araç biriktiği için temizleyip hazırlamalarıda zaman alacak büyük ihtimalle.. Sürekli bir bekleme var yani :)
Bu gün Banoto'yu arayıp konuştum tekrar. Araç yoldaymış, gelecek hafta teslim ederiz büyük ihtimalle diyorlar.
Arkadaslar merhaba..
aracımla ilgili olarak 6 nisanda 1,3 mj fun 3k 75 bg skydome+e kit spariş etmiştim. 2-3 gün önce bayiyle konustum henuz bi tarih goremiyordu ekranından. ama aracı mayıs sonunda teslim edebilecegini soyluyor. sizce araç ne zaman gelir?
Teşekkürler.
sana gene iyi zaman vermişler nisandaki siparişe mayıs sonu gayet iyi bence ben martta verdiğim sipariş için mayıs sonunu bekliyorum... ancak arkadaşım nisan ortasında verdiği siperişi 2 gün önce teslim aldı. çok abuk bir durum.. telefon ediyorum gümrükte diyorlar vs vs..
derinliklerden son çıkan _BEYAZ İNCİm_ (FİAT PUNTO SERIE II 5K STARJET 1.4 16V 95HP ***EMOTİON*** BEYAZ)
arkadaşlar fiatın sitesinde artık emotion bulunmuyo satışı sonlandırdılar sanırım. bizde son alanlar olduk gibi
Emo aslında var bitirmediler. Sadece adetler düşük oldugundan birde Bravo yu satabilmek için kaldırdılar bir süre.
Merhaba, eylül 06 da aldığımız ilk puntoyu kardeşim alper'e devrettikten sonra 2nci puntomu 23 martta ankara oto dan sipariş ettim.
starjet 95bg dynamic + ollie jant + ASC + Copilot + Skydome egzotik kırmızı
min. 60 gün dediler teslimat için ama ankara oto hicbir bilgi vermiyor aracın durumuyla ilgili. tofas musteri hizmetlerine sordum pazartesi bilgi verecekler.
sabırsızlanıyorum artık heeeyt
merter bey hiç bi bayi bilgi veremiyor araçlar gümrüğe girmeden.bizde 20 martta sipariş verdik 60 gün dediler.63.gün kesin gelir dediler laf olarak sözleşmede bi tarih yazmıyor.araçlarımızın 20'sine kadar geleceğini hiç tahmin etmiyorum ya koskoca türkiyedeki fiat araçlarımızın italya'da ne zaman çıktığını göremiyorlar.sorumsuzlar.
Arac bekliyenlere (mart sipariş) müjde gümrüğe gelmiş araclar.
Mehmet kardes biz bu hafta alıcaz arabayı belki aramışlardır seni. Benim çarşamba cıkış görünüyor. Hadi hayırlısı. :) )))))
Haberler çok iyi uğur :) Bu hafta gelirse 19 Mayıs'ta tailde vargen güzel gezilir arabayla :)
Beni henüz aramadılar. Ararlar umarım bu günlerde. Çarşamba çıkış derken nerden çıkış? Gümrüktenmi bayidenmi çıkış?
Çünkü bu hafta gümrüğe girse 2-3 gün gümrük sonra nakliye, sonra bayide bekletirlerse falan belki bu haftaya yetişmez diye korkuyordum.
Orayı bende anlamadım. Yarın öğrenecem ama. Sana bilgi dönerim. Kesin biliyorum ki Araç bayilerde değil. SAnırım tofaş çıkış ı kast etti. Çarşamda tofaşan cıkar gibi bişi diyordu. sanırım perşembe yada cuma almış oluruz. SEnide bugun yada yarın ararlar plaka işlemleri için.
Arkadaşlar bende bugün sipariş verdim, fun ve dinamik versiyonları aynı gemi ile gelecek o gemide bu ay içinde gelecek. Bu arada 1.3 multijet siyah fun ile bende aranıza katıldım aslında dinamik düsünüyordum ancak o gemiye yetişmesi riskliydi bende fun siparişi verdim umarım buda iyidir. Şimdiden heyecanlanıyorum ilk kendi paramla aldıgim araba olacak.
arkadaşlar bayiyle tekrar görüştüm.kimi daha gelmedi diyor.kimi gümrükte diyor.bu işi tam olarak bayiler bile bilmiyor heralde.bana tekrar araç tesliminin mayıs sonunu bulacağını söylediler.neden bilgiler bu kadar farklılık gösteriyor anlamadım.hepsinin kullandığı sistem aynı sonuçta.yine ay sonunu beklicez gibime gelio.ama bu belirsizlik kafamı karıştırıyor.
Bir arkadasımın özel mesajına istinaden aynı şeyi burayada yazmayı ihtiyaç duydum.
Sende bu hafta büyük ihtimal önümüzdeki hafta alırsın. Gibi geliyor. Son haftaya kalmazsın. Bildiğim araçların su an gümrükten tofaş yollarını tepiyor oldugu. Hatta bazı araclar tofaş ın eline ulaşmış bile bu hafta ortasından itibaren ay sonuna kadar dagıtımları yapacak. Sana ondan kesin diyemiyor. Gümrükten tofaş a araclar parti parti girecek parti parti cıkacak.Alıntı:
Raistlin Nickli Üyeden Alıntı
Grande Punto | Bravo - HugemaN's gpGaraj
bununla idare et şimdilik. süper resimler olacakti ama bulamadim..
tam 1 hafta önce aradığımda gemi bekliyor demişlerdi şimdiş aradım halen gemi bekliyor diyorlar.acaba bu gemi nasıl bişeydir ki halen yok.bu iş uzayacak gibi.
Bende bugün aradım. En son geçen hafta aradığımda yolda demişlerdi. Şimdi ilk parti ile gelmemiş, ikinci parti ile yolda. Haftasonuna doğru gümrükten çıkar, haftaya teslim ederiz diyorlar. Onlarda çok bilmiyor, az kaldığını anlayabiliyorum sadece.. Bekliyoruz hala..
öncelikle herkese arabası hayırlı olsun
siteyi google vasıtasıyla buldum mayıs sonu haziran başı gibi bende
punto ailesine katılacağım
gerçekte uzun zamandır punto ile ilgili araştırmalar yapıyordum bu site sayesinde aklıma takılanları kolaylıkla öğrenebileceğimi düşünüyorum
dün kapora olarak 5bin lira yatırdım büyük ihtimalle indirim kapsamında arabayı alacağım sölendi.....aklımda başka markalar da vardı ama şuan sanırım geç artık umarım hayal kırıklığına uğramam bu konuda sizin de tecrübelerinizden yararlanacağımı düşünüyorum ....
herkese sağlıklı sürüşler.....
1.4 FIRE 77 HP BENZİNLİ
ACTIVE - DYNAMIC - FUN ekstra çelik jant bi kaç özelliği var işte
Raistlin sence nası bi seçim punto açıkcası oldum olası opel corsa hep aklımdaydı hala daha
doğru bi karar verip vermediğim konusunda kendi kendimi yiyorum tabi bunda arkadaş etkisi de var genelde seçimimden dolayı tepki aldım ama hayırlısı artık....
active
haziranın başı dediler
15den önce gelirse ii ......??
arkadaşlar az önce bayiden geldim.ekrandan aracın durumuna baktım.şase ve motor no belli olmuş.aracın karşısında yola çıkmayı bekliyor yazıyordu.yani bayinin dediğine göre araç tofaşa gelmiş.10 gün içinde teslim ederiz diyor.araçlar sevk numarasına göre sırayla sevke çıkıyormuş.italyadan gelmeyen araçlarda üretilmiş yazıyor.bilginize.
Bugün bayiden aradılar arabam gelmiş çok şükür. Yarın bakmaya gideceğim. Ruhsat plaka işleri maximum 1 hafta sürse en geç 20 Mayıs'ta alırım herhalde:)
Bu arada İzmir'dekiler Bursa'dan önce alacak araçlarını:)
ARkadaşlar size nededim ben? :) Tofaş ta diye demedim cık cık inanmadınız bana birde :)
Ali kardes sanada ne demiştim 10 içinde alırsın dedimmi demedimmi?