Artık ne arayıp ne soruyorum. Müşteri hizmetleri Haziran başında gelir dedi. Unuttum siparişi falan. Sanki hiç sipariş vermemiş gibi davranıyorum. Yoksa düşün düşün yok yetişecek mi yetişmeyecek mi stres yapıyo. Düşünmeye gerek yok.
Bugün bayiyle görüştüm zaten haftada bir arıyorum 21 martda sipariş vermiştim araba artık yola çıkmak için bekliyormuş üretilmiş mayısın 15 ine kadar inşallah diyor bakalım hayırlısı bekliyorum.
EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZDIR.
Artık ne arayıp ne soruyorum. Müşteri hizmetleri Haziran başında gelir dedi. Unuttum siparişi falan. Sanki hiç sipariş vermemiş gibi davranıyorum. Yoksa düşün düşün yok yetişecek mi yetişmeyecek mi stres yapıyo. Düşünmeye gerek yok.
ben de en son bi kaç gün önce aradım. geldiğinde arıcaklarını söylediler. yine mayıs sonu dediler.daha aracın şase nosu bile belli değil.bekliyoruz.
öyle tabi.vardır bi hayır. şimdiye kadar bekledik.biraz daha bekleriz.
Ben de 27 Nisan'da sipariş verdim Mayıs'ın 20'si civarında geleceği söylendi.
Arkadaşlar seri1 ve seri2 arasında ne fark var? Fiyatları yaklaşık 3bin lira oynuyor.
Hala Seri 1 satılıyormu? Elde kalanları satıyorlardır diye düşünüyorum, ki fazla kalmamış olması lazım artık.
Seri 1'de fun yoktu bildiğim kadarıyla. Seri 2 ile fun çıktı piyasaya.
Piyasada bırakın seri 1 i araba kalmadı ki. olanların hepsi satıldı.
arkdaşlar,FUN VE ACTİVE'ler 27 04,2009 günü bayilere gelmiştir.siparişi olanlar varsa gidip baksınlar.ben gittim gördüm.sadece eloktornik yüklemesi gelmemiş onu bekliyoruz, dediler.pazartesiye gelcekmiş.nasip olursa salıya teeslim alacam.1,4 fun 77hp egzotik kırmızı.fiyat.23600
arkadaşlar ben bugün sordum bayiye.emotion siparişi vermiştim.bu ay içinde gelecek dediler. bu arada artık emotion gelmicekmiş diye bişey söylendi.tam doğruluğunu bilmiorum.ama pek emotion pazarı olmadığı için artık gelmicekmiş dediler.bu gelenler son partiymiş.
Benimki cuma günü indi tırdan bayiye dün teslim aldım.
Hepinize hayırlı olsun. Diyim nediyim. Stresten karnıma ağrılar giriyor. ARtık. ihtiyacımda var. Kendimi hapis gibi hissediyorum.![]()
Seri 1 ile Seri 2 arasında hafif değişiklikler var. Mesela eskiden seri 1 dinmikler de esp stadarttı (starjet t jet te) su an değil.
Ayrıyetten göserge çercevesi krom kaplı 2 lerde. Ayrı yetten seri 1 dinmiklerde arka kapılar kollu. Seri 2 lerde elektikli.
Birde karbon görünümlü ön panel olayı var tabi.
Emotion dan pazı opsiyonları cektiklerinden dolayı dinamik alıp 2cift paket taktırmak ucuza geliyor.
Of ulan of ne olcak bu arabasızlık bir 15 gün daha bekleyelim bakalım. Hiç gelişmelerden bahsedende yok herhalde artık herkes bu ayı bekliyor.
EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZDIR.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri