Sayfa 9/23 İlkİlk ... 5678910111213 ... SonSon
459 sonuçtan 161 ile 180 arası

Konu: Puntolarimiz ne zaman geliyor

Birol Demirci
    karaelmas67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    67 AN 420
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı RAMSEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,fun ve active siparişi olanlar çok yakında bu hasret bitiyor...araçlarımız italyadan yola çıkmışşş....
    1.4 Fire 77 Hp Dynamıc den haber yokmu arkadaşım. Banada mayıs başında araçına kavuşursun demişlerdi.

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Arkadaşlar,fun ve active siparişi olanlar çok yakında bu hasret bitiyor...araçlarımız italyadan yola çıkmışşş....
    umarım benimkide içindedir...

MERT DEMİRÖREN
    Raistlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 DM 388
    Edilen teşekkür: 114

Bu söylenilenler acaba mart için sipaiş verenler için mi geçerli?ben 27 martta fun siparişi verdim ve mayıs sonu teslim edilicek dediler..Bu gelenlerde bizimkilerin olma ihtimali var mı acaba ?

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı Raistlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu söylenilenler acaba mart için sipaiş verenler için mi geçerli?ben 27 martta fun siparişi verdim ve mayıs sonu teslim edilicek dediler..Bu gelenlerde bizimkilerin olma ihtimali var mı acaba ?
    ben de 25 martta sipariş vermiştim. aracın daha şase nosu gelmemiş.bayi üretim tamamlanmamış dedi.bence üretim daha başlamadı bile en iyi ihtimal haziran başına hazırlıyorum kendimi.sonradan hevesim kursağımda kalmasın diye

MERT DEMİRÖREN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 DM 388

bu gidişle haziran 15 te alırız arabaları

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

ötv indirimine yetişsin de.napalım bu kadar bekledik biraz daha bekleriz.

remzi akkoyun
    RAMSEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

16 nisanda sparişimi verdim.bayinin bana dediği,fun activeler italyadan yola çıkmış yolda gözüküyor.emotionlar mayıs 20 den sonra gelecek dedi.dinamic hakkında bilgim yok sanırım mayıs 20 den sonra...24 de görüştüm.pc den beraber baktık araçlar yolda hazır görünüyor...prosüdürler ne kadar sürer bilmiyom...

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

16 nisanda sparişimi verdim.bayinin bana dediği,fun activeler italyadan yola çıkmış yolda gözüküyor.emotionlar mayıs 20 den sonra gelecek dedi.dinamic hakkında bilgim yok sanırım mayıs 20 den sonra...24 de görüştüm.pc den beraber baktık araçlar yolda hazır görünüyor...prosüdürler ne kadar sürer bilmiyom...
    Tühhh Fun mı alsaydık ki...

MERT DEMİRÖREN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 DM 388

Arkadaş böyle diince merak ettim bide ben arayım sorayım yarın bayiyi sipariş numaramla o zman...

A.Kemal HATiP
    tyrant86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    10 K 3656
    Edilen teşekkür: 47

satın aldığım bayi araba gümrüğe gelmeden arabanın teslim gününü göremiyoruz dedi.bandırma kadıoğlu bayi.ama bugün bayi bilgisayarından bugün baktığımızda aracın 18/04/2009 tarihinde üretim bandında olduğu yazıyordu.mayıs ayının sonunu (belki) bulabilir dedi daha öncede gelebilirmiş.haziran ayına geçmeden aracınızı teslim alırsınız dedi.
    Konu tyrant86 tarafından (27/04/2009 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.

remzi akkoyun
    RAMSEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

bana da aynısını dediler gümrük işlemleri yapılmayınca arabalar hakkında bilgi bilmiyolarmışş.sadece bildikleri arabaların italyadan yola çıktığı zaman haberleri oluyormuş.gerisi hikayelerden ibaret...

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı qwertasdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ötv indirimine yetişsin de.napalım bu kadar bekledik biraz daha bekleriz.
    ötv geçse bile madur olmayacakmışız öle söledi eskişehir birmot....

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

bana da aynısını dediler gümrük işlemleri yapılmayınca arabalar hakkında bilgi bilmiyolarmışş.sadece bildikleri arabaların italyadan yola çıktığı zaman haberleri oluyormuş.gerisi hikayelerden ibaret...
    İtalyan Fiat'ın ve bizim bayilerin yaptıkları iş ciddiyetten uzak.

sercan kılıç
    egemavera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

Alıntı karaelmas67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 Fire 77 Hp Dynamıc den haber yokmu arkadaşım. Banada mayıs başında araçına kavuşursun demişlerdi.
    bende aynı modeli sipariş ettim 22 martta bugün konuştum boyada olduğunu kısmetse mayıs 15 inde teslim edeceklerini söylediler.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

dynamicler bu pazartesi -perşembe arasında üretiliyor. hafta sonuna yolca cıksa (iyi ihtimal) mayıs 2. hafta olur. Emo lar bir sonraki haftaymış.

Birol Demirci
    karaelmas67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    67 AN 420
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dynamicler bu pazartesi -perşembe arasında üretiliyor. hafta sonuna yolca cıksa (iyi ihtimal) mayıs 2. hafta olur. Emo lar bir sonraki haftaymış.
    Arkadaşlar bilgiler sağlammı ben bir haftadır bayiyi aramadım yarın arıycam
    şase nosu belli olurmuki
    bikaçgüne kadar.
    EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZDIR.

Serkan Deveci
    SRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33
    Edilen teşekkür: 35

Benim araba cuma günü tırdan indi hala bayide yarın teslim alacağım işallah plaka halolduysa bu arada arkadaşlar arabanın üzrindeki jant last,ği satıcam haberiniz olsun araç daha hiç yürümedi tırdan indiği gibi servisin içinde duruyor halen yeni jant lastik aldım yarın onlar takılacak oyuzden aracın uzerındekı orjınaller hıc yurumeden servıste kalacak satılık oalrak dusunen bana ulassın yardımcı olurum jantlar fun jantı 16" lastıkler dunlop sp 30 195/55/16

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, böyle bir düzen olduğunu sanmıyorum. Bursa'daki fabrikada araçlar tamamen karışık olarak üretiliyor, sıraya konulması gibi bir gerekçe yok, italya'dada bu hafta dyn haftaya emo gibi bir düzene gideceklerini sanmıyorum. Ama bu aracınız gecikecek anlamına gelmiyor. Bir sürü araç siparişi var, mümkün olduğunca beraber üretip aynı gemiyle göndermeye çalışacaklardır diye düşünüyorum.

Benim Dynamic ayın 22'sinde üretimden çıkmış öğrendiğim kadarıyla. Bayi çok detaylı bilgi ver(e)miyor, ya başları çok meşgul olduğu için yada gerçekten sistemden göremiyorlar bilmiyorum. Gümrüğe gelince haberimiz olacak hemen size haber vereceğiz diyorlar ama gemiye binip binmediğini yada şase numarasını sölemiyorlar henüz. Beklemekten başka çağre yok..

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Grande Punto'ları bılmem ama dun fıat bayısındeydım.bır arac fıyatı ogrendım.sıparıs vermem halında, ındırımın bıtmesıne daha 45 gun olmasına ragmen yetısmesının mumkun olmadıgını soyledıler.mınımum 2 ay surede gelır dedıler.tabı fabrıkaya sadece Turkıye'den talepler gıtmıyor.dunyanın heryerınden gıdıyor.helekı bu donemde bıraz daha uzaması gayet normal...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı memox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, böyle bir düzen olduğunu sanmıyorum. Bursa'daki fabrikada araçlar tamamen karışık olarak üretiliyor, sıraya konulması gibi bir gerekçe yok, italya'dada bu hafta dyn haftaya emo gibi bir düzene gideceklerini sanmıyorum. Ama bu aracınız gecikecek anlamına gelmiyor. Bir sürü araç siparişi var, mümkün olduğunca beraber üretip aynı gemiyle göndermeye çalışacaklardır diye düşünüyorum.

Benim Dynamic ayın 22'sinde üretimden çıkmış öğrendiğim kadarıyla. Bayi çok detaylı bilgi ver(e)miyor, ya başları çok meşgul olduğu için yada gerçekten sistemden göremiyorlar bilmiyorum. Gümrüğe gelince haberimiz olacak hemen size haber vereceğiz diyorlar ama gemiye binip binmediğini yada şase numarasını sölemiyorlar henüz. Beklemekten başka çağre yok..
    Bende öyle oldugu düşünmüyorum. Tofaş fabrikasındanda böyle yapmıyorlar. Lakin söylenenlerden cevreden edindiğim bilgilerle bu yorumu yaptım. Emo siparişi verenlerin hemen hemen hepsine mayıs 20 den sonra diyorlar nedense. Birde ben biraz uyuz oldum. Hatırlarsan mehmet senle gecen konusmada 22 civarında üretimden cıkacak dedilerdi. Bu hafta da aradıgımda hala üretimde diyorlar. Canım sıkıldı yani.

Sayfa 9/23 İlkİlk ... 5678910111213 ... SonSon