istediğiniz jant isteğe bağlı aksesuar olarak geçiyo. mutlaka fiyat farkı vardır. sonradan takım olarak almak istediğinzde fiyatı 1400küsür.
arkadaşlar merhaba ben aracın üzerinde gelen standart olan 16"Grab jantları aynı ölçüdeki Aerial jantlarla değiştiriyorum yani değişim biraz zor gibi gözüküyor ama olabilir. Sormak istediğim şu fiyat farkı konusunda net bir cevap veremedi Adana Birmot yani anlamıyorum jantlar 16" lastik bile değişmicek sadece jant değişecek bence istememeleri lazım ya nerde kaldı slogan "geniş kişiselleştirebilme seçenekleri"sizce fiyat farkı koyarlar mı ya da bu jantlardan kullanan var mı acaba forumda ?
istediğiniz jant isteğe bağlı aksesuar olarak geçiyo. mutlaka fiyat farkı vardır. sonradan takım olarak almak istediğinzde fiyatı 1400küsür.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
vahaaa 1400 mü ohannesnese bi mail daha atim ben birmota bi an önce sonuçlandırsınlar şu jant işini.. Teşekkürler.
Tüm forum kullanıcılarına merhaba...
Bu ay içinde bir grande punto 1.4 fire dynamic almayı planlıyorum.
Aynı fiyata fun'da var ancak donanımları itibarı ile farklılar, yorumları da okudum dynamic biraz içe, fun ise dış görünüme dönük galiba, yanılıyor muyum?
Eşimle şehir içi amaçlı kullanacağız ve spoiler marşpiye olmasa da olur
Yine de son kez sorayım istedim. Bir de tüm bu opsiyonlar sonradan da yetkili servis tarafından eklenebiliyor değil mi?
Bir de son bir şey daha...
Hillholder kullanan biri var mı gerçekten işe yarar kullanışlı bir opsiyon mudur?
650 TL sanrıım şu an paket olarak...
Teşekkürler!
Merhaba Alper, hoşgeldin,
Görüşüne kayılıyorum fun daha görsel özellikler sunmakta dynamic e göre.Dynamicte ise konfor unsurları ön planda.Birçok donanım servislerde sonradan taktırılabilir tabi.Ancak araç alım esnasındaki fiyatın 2 katı fiyata gelir en azından bunlar,
Hillholder acemi kullanıcılar için bence vazgeçilmez bir unsur.Oldukça verimli bir sistem.Tabi herkes faydasını görüyor bunun, sadece acemiler değil.Ben tavsiye ederim...
Herkese merhaba dün aracım elime ulaştı sonunda ben resimleri paylaşmayı denedim upload ettim rapide ama olmadı kırık çıkıyor zannedersem mesajda. Ya aracım 1.3 mjt 90 hp fun çekiş düşük geldi sanki biraz 1 ve 2. viteslerde aracın 3. vitesi harika yalnız gazı sonlara doğru yaklaştırınca inanılmaz bir ivme kazanıyor. Yani bu yorumu önceden sadece şahin kullanmış biri olarak yapıyorum kusura bakmayınAracı bir kaç kez söndürdüm ama alıştım şimdi dizel araca. Sormak istediğim bişey var lastik havalarına ne vuruyoruz acaba servis elemanına sormayı unuttum ben de. Yakıt konusunda şu an fazla yakıyor bu da biraz canımı sıkıyor ama ilerde düzelir diyorlar sizce nasıl olacak ?
peki bu iki donanım paketi arasındaki fiyat nedir Fiatın resmi sitesinde bulamadım da Ayrıca bu sitesinde yazan
"Daha da sportif bir Grande Punto için aksesuar seçenekleri arasında yer alan sportif ön ve arka tamponları seçebilirsiniz."
FIAT - fiat.com.tr
bu Sportif ön ve arka tamponlar Fun donanım paketinde standart mı yer alıyor? yoksa ayrıca bu tamponlara paramı ödememiz gerekiyör gerçi bu tamponlar Donanım Tablosunda gözükmüyor ama ??![]()
fun ile dynamic aynı fiyat.
dinamik alıp aksesuar taktırabilirsin
donanım olarak dinamik ekstra arka camlar elektrikli dijital kilima ve kolçak olarak donanımı fazla fundan ama fun dada dış görünşünde epeyi fark var bence kilmanın ekranının olmaması sizi rahatsız etmiycekse fun alın
Merhaba kesinlikle fun dijital kılima ne işe yarar yav ikiside aynı işi yapmıyormu sanki bir düğmeye basmakmı zor soğuk olduğu zaman ben ikisinide iyice inceledim fun çok sportif herşeyiyle tatminkar bu yüzden fun aldım bu benim terciğim zevk meselesi okadar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri