Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun. Araba için kaça anlaştınız?
1.3Mjet 75hp Dynamic + Advanced Safety Kit Liste fiyatı 27.370TL oluyor. Ben %5 Koç indirimi ile 26.000TL'ye anlaştım.

Tam olarak liste fiyatı oluyor yani, koç indirmi yapılınca başka pazarlık kabul etmiyor bayiler. Bunun yanında boya koruma, paspas, trafik kiti falan hediye vereceği üzerine anşaltık, tek pazarlığım o oldu.

Ayrıca satış anlaşmasına ÖTV süresi geçse bile fiyat değişmeyecektir şeklinde bir yazı yazdık. Ne kadar geçerli olacaktır bilmiyorum bu yazı ama bayinin iyi niyetini göstermesi açısından benim hoşuma gitti. Arabanın siparişi bu şekilde ayın 20'sinde girildi. 15 Hazirana kadar yetişmemesi çok zor görünüyor zaten.

Ama süre daraldıkça tehlike artıyor arkadaşlar. Grande Punto almayı düşünenler acele etsin derim. Stoklar zaten azdı şimdi hiç kalmamıştır. Ben alırken türkiyede sadece 2 tane Dynamic var diyorlardı. Alacağınız araba sipariş olacak ve siparişin gecikmesi durumunda ÖTV'yi kaçırmayın. Hem ne kadar çok kişi sipariş geçerse üretilip türkiyeye sevkedilmesi o kadar hızlı olur