bende donanım ozellıklerı bakımından, dynamıc tercıh ederdım.daha sonra, zamanla Fun aksesuarları eklenebılır...
3 kapı al fun olsun tek büyük eksiği otomatik klima olsun (onsuzda yasar insan sonucta) ama baktıkca keyiflenirsin, tarz araba olur.
Ama ailecek binecez 5 kapı lazım, konforda yabana atılmaz dersen dynamic al, fun modelinde olup kendinde de olmasını istediğin özellikleri git serviste pazarlık felan yap taktır derim ben. Spoiler, marşpiye para verdikten sonra kolay eklentiler hatta orjinali benzeyen ama sırıtmayan farklı tarzda modelleri de takabilirsin sonradan.
bende donanım ozellıklerı bakımından, dynamıc tercıh ederdım.daha sonra, zamanla Fun aksesuarları eklenebılır...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Evet dynamic ten fun olur ama fundan olmaz bencede dynamic derim![]()
tamam dynamic 5k
fıyatı hangi aralıklarda
eylüle kadar ne olur
eylülde sıfırlar ucuzlarsa 2 3 bin fazla verip sıfır alınablirmi
dynamic aldıktan sonra fun yapmak için ne kadar gerekli
sağolun
Fun'ı 2. el bulmak zor. Bulursanızda sıfırdan farkı olmaz.
En güzeli dynamic alıp body kit yaptırman.
Benimde araç Fun ama Seri II Active araçlarla pek farkı yok gibi.
Merhaba,
Punto egzotik kırmızı, dynamic versiyonu almayı düşünüyorum ama aklım fun da kaldı.
Dynamic versiyonda marşpiye, spoiler ve çelik jant yok. Aynı fiyata fun almak istemememin sebebi ise istediğim çelik jant bayide yok.
Dynamic versiyon alıp çelik jantı daha sonra alsam, jant ebatlarındaki değişikliklerden dolayı lastikleri de değiştirmek gerekir mi? Bana masrafı ne kadar olur?
Ayrıca spoiler ve marşpiyeyi daha sonra taktırmak boya uyumsuzluklarına yol açar mı?
Bende 2009 Egzotik kırmızı Fun var araçın donanım özellikleri Gayet güzel bence.Spoiler jant vs vs Kesinlikle imkanın varsa tavsiye ediyorum Ayrıca Aramıza hoşgeldin msn den eklersen ordanda daha detaylı bilgi verebilirim abi.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
merhaba uğur... ilk önce sanırım konuyu yanlış yerde açılmış ama şunu belirtmek lazımki; jant ebatlarındaki değişiklik mutlaka ve mutlaka lastik ebatlarında da değişikliği gerektirecek.. ve şunu da belirtmek isterim ki fun bu konuda daha olumlu bir araçtır ki basit body kit ve 16''jant ve uygun lastikler aracta satandart ki dynamic versiyonunda sadece ise bunlar yok benim bildiğim kadarı ile dynamic te ön ve arka camlar elektrikli ve klima dijital çift bölgeli, fun versiyonunda ise sadece ön camlar otomatik ve dijital klima yerine standart bir klima sistemi var... bence spor bir donanım için fun konfor için dynamic......! keyif senin artıkk....şimdiden hayırlısı olsun...!
Sezgin abiye katılıyorum Spor bir donanım istiyorsan Fun al Djital klima , Otomatik arka camlar vs gibi şeyler istersen dynamic al Hangisi uygunsa sana ...
Görsellik için Fun konfor için Dynamic![]()
Uğur, eğer kararın dynamic donanımsa, orijinal 16'' aj ve lastikler sana yaklaşık 2000TL ye malolur.Spoiler ve marşpiyeler ise 1000TL yi geçer.Yani bunlar için toplam 3000TL yi gözden çıkartman gerekiyor.Tabi verdiğim fiyatlar sadece tahmin ve yetkili servislerden temin edilmesi halinde geçerli olabilir.Sonradan takılan spoiler ve marşpiyelerde boya sorunu kesinlikle yaşanmaz.
Öncelikle görünüm mü yoksa konfor mu.Bunun tercih edilmesi gerekiyor.Araca sonradan eklenecek orijinal parçalar çok pahalıya geliyor maalesef...
fundaki en büyük eksik kolçak bence![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ya eger dynamik alıp orjinal parçalarla donatıp görünümü fun a cevirmek istersen epey bi pahalıya mal olabilir.Mod filan yapmıcam Jantlar falan standart gelsin diosan Fun alcaksın.
Konular birleştirilmiştir.
Ugur abi bence su anda Beyaz Fun Skydome bi puntonun yerini tutamaz dynamic model tabi sen bilirsin
ARacı sipariş etmeden önce 16' jant talebinde bulunduğumuzda 4 ayrı jant fiyatı yerine daha uygun bir fiyat farkı verdiklerini sanıyorum isterseniz biraz araştırın...
Dinamik alıp borçları bitirince fun yapmak mantıklı geliyo
Cvp yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. ..
Arkadaşlar güzel özetlemişler aslında.. konfor için dynamic, dış görüntü için fun.
Benim dış görüntü merakım olmadığı için dynamic tercih ettim, aracı ısmarladım 8 haftaya bekliyorum inşallahçokta memnunum gelecek özelliklerden.
Tek aklımda kalan aluminyum jant konusu idi. O konudada aluminyum jantın bana fonksiyonel bir getirisi olmayacağını düşünüyorum, sadece görüntü için para vermek istemem. Ha bir kaç yıl sonra lastik değiştirecek ve mevcut jantlardan bir şekilde rahatsız olursam (kolay yamulma vs. gibi) o zaman aluminyum düşünebilirim.
Merhaba adım Kubilay ÇIRAK bugün itibariyle grande punto fun 1.3 multijet 90 bg. aracımı almış bulunuyorum test aracıda yoktu hiç kullanamadım ama çok fazla bilgim var araç hakkında. Acaba sürüş izlenimlerinizi deneyimlerinizi araçta neye dikkat etmem gerektiğini (kullanırken) anlatabilirmisiniz teşekkürler. Not: Aracım henüz elime geçmedi ileri teslim aldım sanırım 1 ay sonra teslim alacağım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri