Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
opelin dizel motor üretimi yokmuş araştırdıgınız zaman bunu görebiliyorsunuz, fiat çatısı altında dizel motor tedarik ediyor. Ayrıca ağırlık saglamlıksa bravo astradan daha hafif değil . Opeli kötülemiyorum ben ama fiatın degerinin görülmediğini söylüyorum kimse kusura bakmasın ama bravo bi palio albea değil, insanlar hala punto ve bravonun %100 italyan olduğunu bile bilmiyor. unutmayın dğnyanın en iyisi almanlar diosunuz arabada ama o ülkemizde kabul edilen bi kavram italyanların yaptıklarına güç yetmio ve en iyi oldukları kanıtlanmış (ferrari lambroghini maserati vs ) . Ben opele kötü demiyorum bu arada yanlış anlaşılmak istemem marka takıntım yok hangi araba makul ve tatmin edici gelse ona binerim . sadece astra bravodan sonra tatmin etmedi okadar.
hocam ben opeli çok iyi araştıran ve tanıyan bir insan olduğumu düşünüyorum..opel dizel motor üretiyor demiyorum ki zaten yakın zamanda üretti 1.6 132 beygir 300NM tork 2016 da astralara konması planlanıyor seneye de merivaların üstünde olacak..olay şu ki siz astraya bakarken 1.3 95 beygir olduğunu biliyorsunuz ve beni tatmin etmedi diyorsunuz tatmin etmemesi tabikide normal..beygiri düşük araba tamamen görüntü ve az yaksın diye üretilmiş bir araba..1.6 120 beygir ile 1.3 95 beygir araba aynı olur mu ki karşılaştırma yapılıyor? donanım olsun görüntü olsun istediğiniz kadar karşılaştırın haklısınız derim ama motor bakımından nasıl böyle bir hataya düşülüyor ben sadece bunu anlamıyorum..beni forumdan tanıyanlar iyi bilir herzaman marka milliyetçiliğine karşı oldum bende değilim ama anlamsız karşılaştırmalara sadece şaşırıyorum..buraya öylesine giren adam der ki bu ne ya? 1.3 araç ile 1.6 aracın motorları karşılaştırılıyor????1.7 motor da ısuzu motorudur herhangi bir ısuzu bayiine gidip motorla ilgili ustalardan bilgi alırsanız çoğunun ağzından 1.000.000 rakamlarının döküldüğünü işitirsiniz..ayrıca yine forumda birçok kez değindiğim gibi multijet motoru sadece fiat a mal etmeniz kesinlikle bencillik..altyapısında GM-fiat ortaklığı olan bir motordur..şuna kesinlikle katılırım fiat bu motoru daha çok sahiplendi ve satış hacmi daha yüksek olduğu için fiat ın motoru olarak tanındı..bravo benimde çok hoşuma gidiyor gerçekten çok güzel sağlam oturaklı bir araç, puntolar hoşuma gitmese zaten almazdım ama söylemek istediğim 1.3 ile 1.6 aracı (ki arasında 25 beygir,70-80 NM tork fark var) karşılaştırırken 1.3 araca eşşek dediğinizde karşınızdaki e heralde der bunu bilmek için binmeye gerek yok..donanım ve görüntü derseniz de ne deseniz haklısınız zevk meselesi..bana kalsa ben yeni kasa astra derim bence motor hariç her yönden(benim kriterlerime göre) bravodan daha üstün ve güncel bir araç..inşallah 1.6 132 beygir motoru ile astra geldiğinde aynı objektiflik devam eder..