Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
opeli eşşeğe benzeten, sadece amblemi var diyenler olmuş gerçekten enteresan yorumlar bence..aracım opel olduğu için demiyorum ama arkadaşlar kusura bakmayın da o kadar da değil!! bahsedilen araç ta herkesin görünce ahh ah çektiği yeni kasa astra..mühendisler yada opel sanki o motorun yetmediğini bilmiyorlar mı? ama neden 1.3 gönderiyorlar biraz düşünelim bakalım..neden Türkiyede 1.3 de avrupada 1.7 motorla çıkıyor bu araç biraz düşünelim bakalım? birde bu araç nede ağır acaba? ağır ve sağlamlığı olabilir mi? bunun yol tutuşuna etkisi var mı? bunların cevapları çok zor değil..bravonun motoru elbette üstün olacak 1.6 dizel 120 beygir 300 torklu makine ile 1.3 95 beygir 210 torklu makineyi karşılaştırıp birde üstüne eşşek deniyor..enteresan..
opelin dizel motor üretimi yokmuş araştırdıgınız zaman bunu görebiliyorsunuz, fiat çatısı altında dizel motor tedarik ediyor. Ayrıca ağırlık saglamlıksa bravo astradan daha hafif değil . Opeli kötülemiyorum ben ama fiatın degerinin görülmediğini söylüyorum kimse kusura bakmasın ama bravo bi palio albea değil, insanlar hala punto ve bravonun %100 italyan olduğunu bile bilmiyor. unutmayın dğnyanın en iyisi almanlar diosunuz arabada ama o ülkemizde kabul edilen bi kavram italyanların yaptıklarına güç yetmio ve en iyi oldukları kanıtlanmış (ferrari lambroghini maserati vs ) . Ben opele kötü demiyorum bu arada yanlış anlaşılmak istemem marka takıntım yok hangi araba makul ve tatmin edici gelse ona binerim . sadece astra bravodan sonra tatmin etmedi okadar.