Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erhan, dediğin gibi Fiatın Bravosu Alfanin Giu sundan çok daha fazla satmakta.Zaten bu çok normal bir durum.Benim demek istediğim mg nin ya da roverın bağıyla Alfa ya da Lancianın Fiata olan bağının tamamen farklı oluşu.Türkiyede mg biterse ortada kalabilirsin ancak Lancia biterse Tofaş vardır ve bu çatı altında en azından servis devam eder.Belirtmek istediğim buydu rover ya da mg sahiplerinin mağduriyetleriyle Fiat Grup araç sahiplerinin mağduriyeti çok farklı.Daha doğrusu ortada zaten mağduriyet olmaz Fiatta

Bir de bizde şöyle ilginç bir durum var: 100 kişiye Alfayı sorsan 99 u harika der.Ancak bu 99 kişi yok ben almam ikinci eli kötü der.Halbuki bu 99 kişi Alfa alsa, 99 unu geçtim 9 u alsa Türkiyede Alfa ikinci elde en çok değer gören araç olur ve vwmiş audiymiş nedir bilinmezdi
giulietta 90bin, bravo 30bin adet satılıyor yılda. sokakta gördüğünüze göre yorum yapmak doğru değil.

bunun yanı sıra, delta D segmentinde hb olan tek araç ve firmanın tarihçesi Türkler tarafından bilinmiyor. Satılmamasının en büyük 2 sebebi bu. Yoksa kaliteli araç.