Yoğunluktan dolayı biraz geç baktım mesajlara bu konuda gerçekten özür dilerim. Konumun içinde silinecek kadar mesajlar geçmesi hoş değil ve yönetimden de bunun için hem özür dilerim hemde teşekkür ederim. Her ne kadar konu sapmış olsa da anlamam gerekeni anladım diyebilirim Kafamı karıştıran tek şey biz türkler ilk çıkanı yeniyi farklıyı seviyoruz. Gerçekten kurumsal bir firma ile uygulanırsa satarız ve kazanırız diye düşünüyorum. Ayrıca firmanın vaadettiği karlılık yüzdeside oldukça yüksek. Ancak dert sonrası eğer ki serviste insanları mutlu edemezsek Sattığımız arabanın da kazandığımız paranında hiçbir anlamı yok. Otomotiv sektöründe oluşum. Ayrıldıktan sonrada takip edişime dayanarak. Asıl paranın serviste kazanıldığını biliyorum. Yeni araçların sadece fotoğraflarıyla güzel yorumunu yapmak yerine araçları test etmek belki daha mantıklı olacaktır. Bu tarz bir deneyim için firma ile görüşmeler yapılacak. İlerleyen zamanlar da sizleri bilgilendiririm. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.