Dicaser nickli üyenin kafasında kalıplaşmış şeyler var abi,Büyüklerinden duyduğu şeylere göre hareket ediyor birisi ona Alfa kötü demiş olabilir.![]()
Dicaser nickli üyenin kafasında kalıplaşmış şeyler var abi,Büyüklerinden duyduğu şeylere göre hareket ediyor birisi ona Alfa kötü demiş olabilir.![]()
TSİ Jetta.
usta ben alfa kötümü dedim ? yada lanciaya laf mı ettim ? tam tersine lancia delta bence en iyihb arabadır bunu defalarca bu forumda yazdım resmen sataşmaya yer arayan bir grupsunuz belli ama mesajlarımı daha dikkatli okumanızı ve ona göre yorum yapmanızı öneriyorumayrıca benim yazdıklarım sizin sallamalarınıza benzemez
hiçbir zaman 2000lik hgt korveti geçer diye bişey demicem sizin gibi
yada öyle bişeyi savunmayacagım
bu konu hakkındada yukarıda bir arkadaş alfa yarın batsa benim param olsa ben gider gene guletta alırım demiş aynısını bizde rover için söylemiştik
deneyim ve tecrübe + çekilen eziyet + abartı masraflar ile sonuç kupon araç alınmaz lancia delta yada alfa guli yada seat leon alacagıma gider vw scirocco alırım golf alırım yada fiat bravo alırım neden cunku vw ve fiat bizim ulkemizde sabittir batması için piyasadan düşmesi için ülkemizin allah korusun bayagı bi düşmesi ve ekonomisi gerilemesi gerekir.. zaten akıl karı değil kupon araba almak he yukarıda ben alırım diyende var sana iyi alışverişler ozmn kardeş senin düşüncen senin paran senin fikrin kimse karışamaz bu işler mal alındıktan sonra belli eder kendini , bizde ilk rover aldıgımız zaman 1998 yılında harbiden ustune araç yoktu ozmn tempralar ülkemizde lüks araç seviyesindeydi
oysaki roverın en boş hali tempranın dolu haline bedeldi bmwden pahalıydı , vw den pahalıydı , hatta çelik ilk rover kupe aracını tanıtım amaçlı hercai klibinde oynatmıştı
dediğim gibi benim gördüğüm budur ben yaşadıgımı bilirim
kupon araç ne alınır nede bilinir işini, sağlama alacaksan fiat vw opel ford renodan şaşmıcan bu ülkede , herkes ister aracım güzel olsun hoş olsun lüks olsun ama bu işin görünmeyen boyutlarıda var
gene diyorum her zaman da diyeceğim kupon araç alacak kadar artık zengin değilim 98de o hataya bikere düştüm yaşadığım sıkıntıları bi ben bilirim.. ayrıca bir daha sataşma tarzı konuşma yazarsanız yöneticilere şikayet edeceğim ozaman hiçbişey yazamayacaksın
![]()
İl Başkanı (Isparta)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri