konu çok hortlamış olacak ama yorumu yapmak istiyorum bazı megan hayranları veya fiat düşmanlarının dedigi meganın 1.4 motoru (98 bg) bile t-jeti rahat geçer diyorlar ve bu benim gibi bi t-jet kullanıcısının çok rahatsız ediyor en azından bi kişi bile bu yazıyı okuyup belki fikrini degiştirir diye yazıyorum bu yaz tatilinde ankaraya giderken bir megena 1.6 motrlu 110 bg olanı ben yolumda 140 gibi bi hızla rahat rahat konforlu bir yolculuk yaparken beni geçti sonrada benle ugraşmaya başladı fren yapıp fln hızımı kesiyordu hatta onun yüzünden kaza bile yapma tehlikesi geçirdim ve bu beni çok sinirlendirdi meganın yanına geldim bir tane genç çocuk kullanıyrdu böyle 25 yaşlarında en fazla herneyse ben yanına gelince sinrlendimi ne olduysa gaza basmaya başladı 130-140-150-160 derken o gaza tam basıyor ve benim ayagımın altında hala gaz var 170 e dogru araba tıkandı ve benim ayagımın altında hala gaz var ) işte 170 e geldikten sonra kendisini yırtıyor beni geçmek içn ben hala yanındayım sonra gaza bi basmaya başladım sonrada bi görüyim yanımdaki araba dikiz aynamda kalmış buna benzer bi durup şu 115 bg mi ne dizel kangoylada geldi gine aynı şekil oda dikiz aynamda kaldı herneyse ilerde yemek yemek için ailemle bi restrontda durdugmda bizm arabayı görüp o çocukta durdu ve biz yemegimizi bitirene kadar beklemiş biz arabaya tam bincekken abi abi diye geldi yanımıza ve benden özür diledi senin araban neymiş öyle fln gibisinden sorular sordu ve bana kendisinin dedigi şey bundan sonra hiç bi arabayı küçümsemiyecegim heleki o araba bir fiat heleki lineaysa hiç yanına bile yaklaşmıcam dedi bunu bilen bilmeyenlere anlatsın sonrada bilip bilmeden laf atanlar olmasın lütfen çünkü çok gıcık oluyorum ben t-jetleri aylarca araştırıp bütün arabalarla kıyaslayarak aldım ama bazı antifiatçılar veya böyle bilip bilmeden konuşanlar oldumu deli oluyorum... Baya bi uzn oldu ama anlatmak istedim okuyan yada okumayan bütün fiatçılara teşekkür ederim...