1.5 yıl megane II sahibi ve lineayıda bi arkadaşımda test etmiş biri olarak sana sunları söyliyebilirim. Benim megane hatcbackti ama birşey degişmiyor motor özellikler aynı ama sunu söyliyeyim yedek kartım kaybolmuştu araba malum kartla calışıyor duru dururken kart bozuldu arac 16 gün fransadan kart bekledi yani kapıda yattı + kart geldi cekiciyle aracı sanayiye cektirdim ve sanayide bilgiayara baglandı kart yazılımı yüklendi 30 servise 80 cekiciye 365tl karta para verdim ve arabadan sogudum daha sonra araba kendiliginden stop etmeye başladı araba bobin çatlatıyor sorun gözükmüyor fakat 15 günde bir bobin çatlattı bobinde 180 lira. ve bu bobin çatlatma işi cogu megane da var arkadaşımda vardı ben megane alcakken alma sakın demişti ben begendigimden gidip almıştım fakat sonu hüsran oldu aracta 11 tane beyin var cok elektronik arac bozuluyor usta bişe anlamıyor mecburen bilgisayara baglatıosun ve sadece arıza ne diye ögrenmek için 40 lira bayılıyosun ben megane tavsiye etmem ama linea mı yoksa megane mı diye sorarsan kesinlikle saglamlık 2.el ve konfor gibi konularda linea meganela bence yarışamaz ama megane alırkende düşünmek lazım cok masraf acabilir başına benim görüşüm megane mı linea mı sorusuna cevaben sedan bir arac alınacaksa kesinlikle ve kesinlikle o paralardaki bir vectra c kasa dır saygılar...