Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon
152 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Linea mı Megane mı???

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Ben 1.8 olunca otomatik olarak "yok" olarak hafızaya almışım Şimdilik max 1598cc'lik motorların vergisine katlanabilirim..
    Zaten sedanları çirkin onların, HBleri şık ama hakkını vermek lazım.

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı smtg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam opeli hiç düşünmezdim.. teknik servisleri fiattan daha kötü.. ki ben şuandaki servisimden çok çok memnunum (evsan).. c segmentine gelecek olursam da "bence" c segmentinin kralı civic'dir.. sonra corolla ve megane gelir.. en son bence lineaya bakılmalıdır.. 4 aracada bindim ve sürdüm.. lineanın kotukları çok feci sert bikere.. arda oturması bile 1.80 boyundaki biri olarak kafam neredeyse tavana değecek gibiydi.. diz mesafesi o kadar iyi değil.. konforda da eksikleri var bu 3 modele göre.. açıkçası line alacağıma yine GP alırdım.. Her Açıdan Bizim araçlar lineadan kat ve kat üstün durumdalar bence.. özelliklede dış görünüşeri bakımından yeni corollalar ve meganeler birbine nispeden daha yakın araçlar.. gerek konforları gerekse özellikleri açısından bence kafa kafayalar.. bence en yenilikçi ve en klas c segmenti aracı civic.. bindiğim gün işte GPden sonra bu aracı alacağım dedim tek araçtır.. kişisel fikrim böyle )

Opelin servisi kötü de renault'nun çok mu iyi.Hiç birisi Toyota kadar karşılıksız müşteri memnuniyeti sağlayamıyor.Mutlaka biyerden götürüyorlar.

Burda bahsi geçen 4 araba haricinden Opel Astra,gerek malzeme kalitesi, tokluk hissi,sağlamlığı,sınıfına referans olmuş yol tutuşu ve frenleriyle bu 4 ünüde götürür.Satış rakamlarıda zaten ortada(hb modeller için).

Performans,tüketim,servis konusunda Toyota'nın eline ne opel ne renault su dökebilir.

Megane belkide corolla ile beraber sınıfının en rahat aracı.Fakat rahatlığı sağlayanlar süspansiyonlar aracın yol tutuşunu kısıtlıyor.Esp opsiyonel olarak bile alınamıyor.İnsanların karşısına 60000 km bakımlarında 1000 tl küsür bakım masrafları çıkabiliyor.Daha 30000 km ye gelmeden kapı kolları soyulmaya başlıyabiliyor vs vs.

C segmentinde tasarım göreceli olsada bencede en güzel araç civictir.Size katılabileceğim nokta burası.

hakan alpaslan
    palombaro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 93

Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben grande punto 75 hp ve 90 hp sini kullandım... linea yi kullanmadım ama bizim arabalardan pek farkı yok...
    gp ve lınea nın kullanımlarında benzerlık yok kı farksız olsun. ben olsam megane ı secerdım.

berkay sevdi
    reklama gerk yok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 0

hertürlü MEGANE SEDANE

adsiz yok
    ESPAŞ YAKIT mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 35

tek olarak cıvıc..

Mustafa İŞLER
    mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

Niçin kimse bahsetmıyor bır c segmentı aracı olarak focustan bahsetmıyor. garibime gitti doğrusu...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niçin kimse bahsetmıyor bır c segmentı aracı olarak focustan bahsetmıyor. garibime gitti doğrusu...
    Mustafa, sanıyorum başlıktan ötürü iki araç arasında kalınmaya çalışılıyor...

selim uğur bayraktar
    precious55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

konu başlığı megan mı linea mı olunca konuya böyle bakmak gerek bazı arkadaşlar diğer sedanlarıda işin içine katmışlar.evet linea mı megan mı?cevabı zor bir soru aslında megan yaptığı sedan kasasıyla ortalığı sildi süpürdü.bunu gören fiat da benzer bir araba yapmak için linea yı çıkardı.aslında o segmentte marea gibi güzel bir aracı varken o isimle o modeli geliştirebilirdi.zaten fiatın en büyük hatası bence modellerini kendisi bitiriyor durmadan isim ve model değişiklikleriyle.dış görünüş kişiye göre değişir bu sebeple dış görünüş kısmını bu iki arac arasında kalanlara bırakmak lazım.çünkü bende net olarak karar vermiş değilim.ama linea ya biraz daha yakınım.iç görünüş malzeme kalitesi açısından megan daha önce bence.linea dışına verdiği önemi içine vermemiş fiat.alelacele megan a rakip olsun idye yapılmış sanki.kararan aynanın kablosunun dışarda olması direksiyonla gösterge arasındaki o saçma sapan malzeme konsolun gösterişsiz olması vede iç malzemenin kalitesiz hissi vermesi eksi yanları.meganın kronik sorunları olduğunu duymadım ama iç mekandan özelliklede kapılardan fazla ses geldiği ve bunun kesilemediği söyleniyor.ama araç içeri yol yada lastik sesi almıyor bu çok önemli.oturma alanı bagaj rahatlık gibi konularda ikiside hemen hemen aynıdır.motor konusunda kesinlikle megan öndedir.1.5 dizel motor hem az yakıyor hemde iyi çekiyor arabayı.linea 1.3 olsada yakıt ekonomisi olarak 1.5 kadar verimli değil.kalkışlardada seri değil linea megan kadar.linea parçaları daha çok arıza yapıyor ama parçaları ucuz.ama reno nun parçaları gerçekten pahalı vede bakım masrafıda fazla.donanım olarak son dönemlerde işin suyunu çıkardılar helede megan.linea emotion donanımıyla alınabilir bir fiyatta megana göre.ama şuda gerçekki fiat pazarlama işini bilmiyor hep 1yada 2adım geride renodan reno şimdi meganı farklı sınıfa çekip fluence adıyla yeni sedanı çıkardı.böylece suyu çıkmış megan yerine yeni ad ve yeni kasayla yine işini götürecektir.reno kalite olarak bazı sorunlar yaşadığını kabul etti ve yeni otomobillerinde bu sorunu aştığını söylüyor. ki bencede öyle.

tolga aj
    tall_gha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 9

1.5 yıl megane II sahibi ve lineayıda bi arkadaşımda test etmiş biri olarak sana sunları söyliyebilirim. Benim megane hatcbackti ama birşey degişmiyor motor özellikler aynı ama sunu söyliyeyim yedek kartım kaybolmuştu araba malum kartla calışıyor duru dururken kart bozuldu arac 16 gün fransadan kart bekledi yani kapıda yattı + kart geldi cekiciyle aracı sanayiye cektirdim ve sanayide bilgiayara baglandı kart yazılımı yüklendi 30 servise 80 cekiciye 365tl karta para verdim ve arabadan sogudum daha sonra araba kendiliginden stop etmeye başladı araba bobin çatlatıyor sorun gözükmüyor fakat 15 günde bir bobin çatlattı bobinde 180 lira. ve bu bobin çatlatma işi cogu megane da var arkadaşımda vardı ben megane alcakken alma sakın demişti ben begendigimden gidip almıştım fakat sonu hüsran oldu aracta 11 tane beyin var cok elektronik arac bozuluyor usta bişe anlamıyor mecburen bilgisayara baglatıosun ve sadece arıza ne diye ögrenmek için 40 lira bayılıyosun ben megane tavsiye etmem ama linea mı yoksa megane mı diye sorarsan kesinlikle saglamlık 2.el ve konfor gibi konularda linea meganela bence yarışamaz ama megane alırkende düşünmek lazım cok masraf acabilir başına benim görüşüm megane mı linea mı sorusuna cevaben sedan bir arac alınacaksa kesinlikle ve kesinlikle o paralardaki bir vectra c kasa dır saygılar...

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

en son 43 liraydı passat . en bosunda bile yok yok esp sidahil olmak uzere ne ugrasıyorsun ikiside gıcık bir araba al passatı keyfine bak sadece motoru tatmin etmez okadar .. yani performanslı bir motor deil

tolga aj
    tall_gha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 9

passata 43 milyar vermek yerine opel insignia alırım en boş paketi 43 milyardı en son sordugumda ama en boş derken araba özellik kaynıyor.Ben arkadaş linea ve megane deyince bütcesi 20 25 arası düşünerek 2.el bi vectra önerdim

anıl yurtseven
    recep_1994_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

konu çok hortlamış olacak ama yorumu yapmak istiyorum bazı megan hayranları veya fiat düşmanlarının dedigi meganın 1.4 motoru (98 bg) bile t-jeti rahat geçer diyorlar ve bu benim gibi bi t-jet kullanıcısının çok rahatsız ediyor en azından bi kişi bile bu yazıyı okuyup belki fikrini degiştirir diye yazıyorum bu yaz tatilinde ankaraya giderken bir megena 1.6 motrlu 110 bg olanı ben yolumda 140 gibi bi hızla rahat rahat konforlu bir yolculuk yaparken beni geçti sonrada benle ugraşmaya başladı fren yapıp fln hızımı kesiyordu hatta onun yüzünden kaza bile yapma tehlikesi geçirdim ve bu beni çok sinirlendirdi meganın yanına geldim bir tane genç çocuk kullanıyrdu böyle 25 yaşlarında en fazla herneyse ben yanına gelince sinrlendimi ne olduysa gaza basmaya başladı 130-140-150-160 derken o gaza tam basıyor ve benim ayagımın altında hala gaz var 170 e dogru araba tıkandı ve benim ayagımın altında hala gaz var ) işte 170 e geldikten sonra kendisini yırtıyor beni geçmek içn ben hala yanındayım sonra gaza bi basmaya başladım sonrada bi görüyim yanımdaki araba dikiz aynamda kalmış buna benzer bi durup şu 115 bg mi ne dizel kangoylada geldi gine aynı şekil oda dikiz aynamda kaldı herneyse ilerde yemek yemek için ailemle bi restrontda durdugmda bizm arabayı görüp o çocukta durdu ve biz yemegimizi bitirene kadar beklemiş biz arabaya tam bincekken abi abi diye geldi yanımıza ve benden özür diledi senin araban neymiş öyle fln gibisinden sorular sordu ve bana kendisinin dedigi şey bundan sonra hiç bi arabayı küçümsemiyecegim heleki o araba bir fiat heleki lineaysa hiç yanına bile yaklaşmıcam dedi bunu bilen bilmeyenlere anlatsın sonrada bilip bilmeden laf atanlar olmasın lütfen çünkü çok gıcık oluyorum ben t-jetleri aylarca araştırıp bütün arabalarla kıyaslayarak aldım ama bazı antifiatçılar veya böyle bilip bilmeden konuşanlar oldumu deli oluyorum... Baya bi uzn oldu ama anlatmak istedim okuyan yada okumayan bütün fiatçılara teşekkür ederim...

arslan boz
    arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 35

ben güzele güzel demem;güzel benim olmayınca. benim puntom var.onun için gözüme çok güzel görünüyor.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Anıl, bizler olaya çok duygusal yaklaştığımızdan bg, tork, ağırlık, vites oranları gibi bilimsel kavramlara hiç dikkat etmiyoruz,

Halbuki bu değerleri daha iyi olan her araba diğerine göre performans olarak çok daha avantajlıdır ne marka olursa olsun...

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alıntı tall_gha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...
    ...
    ama linea mı yoksa megane mı diye sorarsan kesinlikle saglamlık 2.el ve konfor gibi konularda linea meganela bence yarışamaz ama megane alırkende düşünmek lazım cok masraf acabilir başına ...
    Sağlamlık derken? Araç ikide bir sorun çıkarıyosa neresi sağlam Megane'ın?

2. el olarak da Linea Megane'da kesinlikle daha fazla değer kaybetmiyor. Alıcısı çok.

zafer kara
    zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben grande punto 75 hp ve 90 hp sini kullandım... linea yi kullanmadım ama bizim arabalardan pek farkı yok... o yüzden kullanmadığım için bilgi birikimi konusunda pek eksiğimin olduğunu düşünmüyorum.. fiat bence fiyat olarak diğer arabalardan farkı yok.. geçen kayınpedere 90 hp toyota corolla yeni kasa aldık.. araba 90 beygirlik olmasına rağmen o kasayı bizim 90 hp lerden daha iyi taşıyor gibi... ben gp nin 90 hp sinin toyata 90 hp sinin aynı olmadığı kanısındayım.. 90 hp toyota o 1300 kğ (tam emin değilim ama öğle olması lazım..) kasayla iyi gidiyor.. toyotayı kullandığımda benim altımdaki 75 hp den şüphe eder oldum @alper in 90 hp emosunu hemde power box la kullandım toyata ile kıyasladım bana sanki motor güçleri aynı değil gibi geldi.. içimden açıkcası kendi motorumu dyano ya (işi bilen bir yerde) sokmak geliyor.. bana göre fiat gp ye 1,3 motordan başka en az 1,6 diesel ve 1,6 benzinli bir motor daha koymalıydı.. 1,3 motor üzerinde oynama yapıp bu 75 hp buda 90 hp dememeliydi.. kilimayı açıyorum çoğu zaman yolda tıkanıyorum.. diesel kullanmasını bildiğim halde.. illaki devirli kullanmak gerektiriyor... toyata fiat veya toyota bence hepside verdiğin paranın karşılığını veriyor.. benim araba 28 bin ytl kayınpederin arabası 39 bin ytl bakıyorum.. arada 11 bin ytl fark var ama toyata bunu sana malzeme kalitesi ve ek donanımla zaten geri vermiş.. yani fark yok bana göre.. geçen toyotanın arka tamponunu değiştirdik tüm maliyet 550 ytl bizimkide 600 ytl civarı e dedim ne anlamı var benim fiat almamın bende keşke toyota alsan dedim içimden.. bir bakıyorum benim arabadan içeri ses geliyor kayınpederin motor sesi sanki anlaşılmıyor bile.. megan corolla cıvıc linea focus verdiğin parayı kıyasladığında hepsi aynı olcude ne verirsen onu veriyor.. az para verirsen fiat daki gibi performansın düşük ve malzeme kalitesi biraz daha kötü burdan da fiyat farkı ortaya çıkıyor sanki fiat daha ucuz bir arabaymış gibi gözüküyor ama değil.. babamda bir tane hundai panel van var valla benden daha iyi performansı var.. kalkarken bile araba kokluyor ve hemen olduğu yerden kafa kaldırıyor.. ondan sonra benim grandeye biniyorum kalkış yaparken araba sanki ağlıyor.. sakın ikiside aynı sekment aynı araba değil demeyin aradaki farkı düşünerek konuşuyorum.. benim ilk arabam ve şimdiye kadar 24 bin kilometre yol yaptım ve türkiyenin her koşulunda yol yaptım kışında, karında, yazında, asfaltında, yayla yolunda, dağında, patika yollarında ve açıkcası bir daha fiat almayı düşünmüyorum.. her arabanın kronik sorunu olabilir.. bir araba 10 bin satar bir arabada 25 bin satar. 10 bin satandan 100 tane arıza çıkar 25 bin satandan 200 tane arıza çıkar matamatiksel olarak kıyaslama yaparsanız 25 bin araç satan firma 200 arıza ile genede diğerine göre daha başarılıdır.. kalkıpta bizi salak yerine koyup bu firma daha çok arıza veriyor diye bizi kimse salak yerine koymasın.. diyorlarki meganın kronik sorunları var.. meganı sevmeme rağmen ve fiat gp fanatiği olmama rağmen.. diyorum ki o zaman bu insanlar neden gidip hala megan alıyor diyorum.. demekki bu işde bir iş var.. hala arabamı çok seviyorum ama sanıyorum bir daha fiat almıcam gibi geliyor içimden.. ve sanıyorum ikinci arabam ya toyota yada reno yada ford olacak.. ve içimden bir hisde yeni ford focus III geliyor büyük bir ihtimalle 2010 yılında türkiyede olur.. şu an 2008 modelleri diesel olanlar 110 beygir ve 2010 yılında bu 120 veya 125 beygir olur ve bu motorda focusda süper olur.. ve şimdiden kendimi bu arabaya ayarlıyorum allah nasip ederse... fiat hala gp de 1,3 motor sata dursun ama 1,9 120 hp motoru getirmesin... aylar önce linea yı çıkarsın ama 1,4 motor 120 hp eylülde gelecek desin.... fiat artık motorları çinlilere yaptıra dursun... bu politikalarda ancak 3 üncüleğe yada 4 üncülüğe oynarsınız.. ne dim artık... bravo yu türkiyeden önce avrupada çıkarsın.... ve bravo nun güçlü motorları hala vergiden dolayı getirmesin.. (sakin mesajıma hayır bravonun güçlü motoruda gelecek sen yanlışsın diyede cevap yazmayın.. ve bu şekildede yargılayıcı konuştuğum için kusura bakmasın)

bir üst yazımı yazıp gönderdikten sonra sayfaya bakıyorum ve forumda geziyorum.. bir kullanıcı demişki bu gögüsdeki gıcırtılar nasıl çözülecek.. gıcırtı yüzünden en az 4 defa servise gitmişimdir.. ve hala problemim çözülmüş değil... bir yeri yaptırıyorsun diğer yerden gelmeye başlıyor.. ne yapım bende artık vazgeçtim zırıltı sesi ile birlikte kullanıyorum arabayı servisede gitmiyorum.. ve müşteri hizmetlerinden aradığımdada ewet problemin çözüldü diyorum ne dim.. bir bakıyorum bir kullanıcı yeni başlık açmış fiat 1,9 hp yi ne zaman getirecek diye başlık açmış... ben bu lafı kaç defa duydum.. fiat bilmem kaç defa duymuştur.. anlamıyorum vergi farkıymış.. allah aşkına bu vergi farkını fiatmı verecek kullanıcı mı.. bırakda buna kullanıcı karar versin.. çünkü vergi farkını kullanıcı vercek... yoksa yanlışmı konuşuyorum.. ne yani vergi farkını biz veriyoruz size zararına arabamı veriyoruz diyecekti ... saçmalık bu ya... bak lüks markalar 5000 cc lik motor getiriyor.. sen buyuk motor getirmezsen her zaman ikinci marka olursun.. bırakda bunun kararını kullanıcı versin...

geçenlerde servisteyim... bir stilo kullanıcı arabasını satıyor.. arabada yok yok esp dahi var.. abi nesinden memnun değilsin diyorum.. motor bu arabayı kaldırmıyor diyor... geçen sezgintr arkadaşımız bu forumda bir stilo aracın satılık olduğunu yazmıştı.. herşey var donanım full süper ama 1,6 motor bu araçta biraz zayıf kalıyor diyordu.. birazda yakıyor demişti... ben şimdi neden gidipda ford focus almın.. kullanan da kullanmayanda abi süper kaçıyor araçlar diyor... istanbula gidiyorum.. yanımda focus benle dalga geçiyor.. benim zaten limit fabrika olarak 165 km hız yapar diyor 190 km hızla gidiyorum geçiyorum hemen ardından focus bir atak daha yapıp önüme geçip tekrar yavaşlıyor.. adam benle resmen dalga geçiyor... fiat bence; malzeme kalitesi, işçilik kalitesi, ve motor seçenekleri konusunda değişikliğe gitmeli...
    konuyu hortlatıyorum biliyorum.
    ama şu mesaj yazan arkadaşa sonuna kadar katıldığımı söylemeden edemedim.

belki içinizden o zaman bu forumda ne işin var diyebilir bazılarınız hemen söyliyim bu foruma yıllar önce grande punto lar ilk çıktığı zamanlarda üye oldum hoşuma gitmişti araba ve şu anda şirkette linea kullanıyorum 90 lık olandan ve ben böyle dandik motoru olan bi araba görmedim. şahsi aracım 2007 model clio symbol 1.4 8v 75 hp benzinli ve ben bu araçla 200 görüyorum otobanda kafama göre takılıyorum yeri geliyo bmw lerle kapışıyorum 5 4 yapa yapa ama bi şekilde kapışıyo beni yarıda komuyo yol tutuşu bile çok güzel ama fiat ın araçlarında bu yok motor olarak bakarsak dizellerinde bunların hiç biri yok albea dizelle geçen ay memleketime gittim az yakıyo diye arkadaşımın aracıyla oda aynı hiç bi fark yok ve bana göre de linea albeanın şiririlmiş hali hatta hep dikkat ediyorum istanbul otoban bağlantı yolundan meyve haline dönen bi yol var o yol bi köprüye bağlanıyo ordan her geçtiğimde aracın arkasının sağa sola hafiften attığını hissediyorum geçenlerde bi müşterim var araçta oda fark etti ben hiç bişey demedim kendi o anda söyledi arkayı atıyo araba diye yanisi arkadaşlar fiat bu kafayla giderse anca böyle az yakıyo diye şirketlerden başka bi tarafa açılamıycak olduğu yerde sayıcak yarın öbür gün daha az yakan bi dizel motor yapsa reno falan o zaman fiat ın hali ne olucak bakalım...

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Linea'nın puntoyla uzaktan yakından bir alakası yok sadece mekan benzerliği var. Linea tamamen bir hata, keşke fiat böyle bir araba yapmasaydı. Şu ana kadar kullandığım en kötü arabadır linea. Yolda tutunamaz, dönmez, durmaz, hızlanmaz, hertarafı oynar tam anlamıyla bir facia. Puntoyla sakın karıştırmayın benziyor sadece

Megane'da kullandım, uzak olsun kim alıyorsa alsın ama renault bu zamandan sonra bana araba falan satamaz bitti

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Megane ve Linea ise megane derim..
    TSİ Jetta.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

linea nedense Allaha emanet gibi değişik bir duruşu var...
    Keyif BMW'Dir...

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Alıntı takres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    linea nedense Allaha emanet gibi değişik bir duruşu var...
    Allaha emanet gidiyor zaten. Şeritte tutmak için çaba sarfediyorsun. Keşke üretilmeseydi

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon