Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamamen sanayi ağzıyla kurulan objektiflikten uzak önyargılarla dolu bir cümle.Fıatın bravo ve punto gibi araçları da euro n-cap testine giriyor.Opel vw nin araçları 5 yıldız alıyor da fıatın araçları bir yıldız mı alıyor.Linea nın sağlamlığını öğrenmek istiyorsan internette linea ile passatın kafa kafaya çarpışma videosu var onu izle istersen.Amacın bir markayı kötülemekse bari mantıklı ölçüler çerçevesinde eleştir.Yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi memmun değilsen satar kurtulrsun o kadar.Burada milleti ayaklandırmaya gerek yok.
Sizde tamamen sağdan soldan duyduklarınızla konuşuyorsunuz.
Linea' nın Euro Ncap testi varmı? Varsa ben sitesinde göremedim.
İnternette Passat ile Linea kafa kafaya çarpışmışta v.s v.s bunlar bir kriter değil. Arkadaş gibi bende sattım kurtuldum. Gelelim eksilerine. Maden mantıklı ölçüler çerçevesinde eleştiri istiyorsunuz.

1: Aracın sınıfı her ne kadar C olarak lanse edilsede B sınıfı Grande Punto platformundan devşirme bir araçtır. Bunun etkilerini zaten dıştan bakınca anlıyorsunuz ( Bkz. Madde 2)
2: Araç uzun fakat dar
3: İç mekan ne kadar geniş gibi gözüksede arka diz mesafesi kısa.
4: İç plastik malzemesi vasat
5: Baz donanım çok yetersiz. Öyleki Active modellerde Grande Punto' nun baz modeline göre City Direksiyon, Elektrik aynalar, İçeriden ve kumandadan açılan bagaj kapağı, direksiyondan müzik kumanda yok.
6: Yakıt tüketimi 90 ps modellerde çokta az değil bir dizel araca göre.
7: Yol tutuşu kötü. Yüksek hızlarda yolda gezinme yapıyor. Güven vermiyor.
8: 90 ps olan motor alt viteslerde çok cansız. Ancak 3. vites ve turbo ile araç kendini topluyor. Üst viteslerde zorlayınca yüksek hızlara ulaşabiliyorsunuz. Ama tabi araç hiç güven vermiyor o ayrı mesele
9: Dizelde böyleyse benzinli motoru söylememe gerek yok. GP için bile yetersiz kalan bu motor Linea' da ne olur artık siz düşünün
10: Arka görüş mesafesi kötü. Ön direklerde dönüşlerde görüşü engelliyor.