şurda bütün mesajları okudum hiçbirine yorum yapasım gelmedi gereksiz olmuş tartışma..
senin mesajdan alıntı yapmamın tek sebebide bilgilendirme.. yanlış anlaşılmasn.. almanya opelde kuzenim çalışıyor (end. müh.).. wireless vitesli opc araç bile test etmiş kendisi.. opel üretim fabrika bazında toyota yı taklit eder.. rusyada fabrika açar.. karşısında toyota.. anlayışları onlar ne yaptıysa bizde yapalım şeklinde..
konuyla ilgili fikrime gelince.. lineada sınıfının uygun fiyatlı aracı hakikaten servis olsun aracın fiyatı olusn ama ben beğenmiyorum tipini.. ihtiyaclarınızı karşılıyorsa alınır.. eskiden fiat araçlar sağlam değildi de artık kaza anında içerideki yolcu ve şoför güvenliği açısından son derece başarılılar.. iç pazara yönelik ucuz ve ihtiyaç gören araclar üretiyorlar.. gerci baz donanımdaki güvenlik tüm araclarda tartışılır..
Fiat öyle yabana atılacak bir markada değildir.. Bünyesinde 1-2 değil onlarca marka var.. Efsane araçlar yaratmış bir grup.. Alfa romeo - Lancia - Ferrari - Maserati.. chrysler grubunun yönetimide fiatın elinde..
Yer imleri