Alıntı yunus kahraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
artık araçlar kalitelerini arttırdığı için doğal olarak servis ücretleride artıyor tabi.
şöylede bir olay var; illaki arıza çıkartan, sorun yaratan araçlar olabilir. Kul yapısı sonuçta. Lakin; Linea kaç tane sattı?? Farz-ı misal 50.000 diyelim yıllık. 50.000 de 50 kişi senin yaşadığın sorunları yaşasa; bu binde bir yapar. Pejo, Reno gibi markalarda bu rakamlar yüzdelik rakamlar ile ölçülüyor. Binde bir iyi bir rakam
yunus hocam kesinlikle katılıyorum size..birde şu meselea var arabalar git gide elektronikleşiyor ve böylece bmw gibi markalar almadığın sürece bazen araçlarımız sorun yapabiliyor ki bence çok normal çinliye demişler niye bu kadar ucuz ve kalitesiz mal yapıyorsunuz? o da o kadar para veriyorsunuz da ondan demiş..mantık bu arz talep meselesi bence..yıllardır dediğim gibi fiat bu ülkede tofaş adı altında yada kendisi marka bazında alfa ile araç sattı..bu ülkenin çok ekmeğini yedi..insanların fiattan beklediği müşteri ye biraz daha ilgi yoksa fiat ı ben başka konuda suçlu bolmuyorum kesinlikle o paraya bu araba..o amaca bu araba ki bence en mantıklısı..