Emre, İbrahimin de belirttiği gibi yarın nöbetim var maalesef.Buluşma biraz daha erken olsaydı gelebilirdim belki ama saat 19 00 da iş için ayrılmış olmam gerekiyor zaten:( Bir dahaki sefere artık, iyi eğlenceler...
Printable View
üzülerek söylüyorum bugün bende gelemiyeceğim akşama bir yere davetliyiz kıramayacağımız bir yer özür diliyorum :(
oohh ilk satışımızı yedik.. hadi bakalım :P
Ben buralardayım...daa..bu haftalar iş ortamı biraz karışık ve yoğun olduğu için başka şeylerle ilgilenemiyorum :innocent:
ayrıca, herkes gibi sende biliyorsun ki, bu "ufak" buluşmalar..formatı itibariyle..kendiliğinden oluşan şeyler ve yönetimden(!) birine ihtiyaç olmadan yapılagelmiştir :hammer00:
"En büyük, küçük, yorgun, sinirli, tırlatmış, klimasız ortamda çalışan, tekrar sinirli..vs..vs....Başkan"
desek çok daha doğru bir tanımlama olur ibrahimcim
:gunsmilie::spider::notworki:[
edit: Bu arada, Akşama, önceden belli olan, başka bir işim olduğu için gelemiyeceğim, üzgünüm..arkadaşlar...başta alper ve emre :(
ohoooooooo satış başladı akşama 2 kişi kalırız:P
yok sana demedim özellikle..ama yaprak dökümü devam ediyor..:(
@unik; ne kızıyosun kardeşim, sanki kötü bişi dedik.. ufak mufak aramızda olamanı istediğimiz için öle yazıyoruz herhalde..
Listeyi Güncelleyeyim...
11 Temmuz Çarşamba akşamı Emre +Alper kardeşleriimizin gelişi şerefine Bahçeli 7. Cadde Pizza Hut Önünü buluşması; akşam yemeği + aylardır oynayamadığımız Tabuuuuu / Buluşma Saati: 19:00
1- SHOPARR
1- Auto Engineer
2- GaladrieL
3- Linos
4- İbrahimKC
5- Er-NnN
6- Dagored (birazcık geç gelecekmiş)
listeden gelmeyecek olan varsa bildirsin arkadaşlar..
Beni de ekleyin listeye arkadaslar....
eyvallah kardesimm....
Eyvallah Müslüm Abi, bitanesin sen...
kesinlikle orda olucam... :)
iyi egLenceLer şimdiden.. ben de geLmek isterdim. kısmet başka buLuşmaLara.
1- SHOPARR
1- Auto Engineer
2- GaladrieL
3- Linos
4- İbrahimKC
5- Er-NnN
6- Dagored (birazcık geç gelecekmiş)
7- 06kaymak
8- Tempesty