Arkidişler fikrim geldi; akşam 20:00 Bilkent Ankuva ' da buluşalım mı? Bilardo ya da bowling..?
Printable View
Arkidişler fikrim geldi; akşam 20:00 Bilkent Ankuva ' da buluşalım mı? Bilardo ya da bowling..?
arkadaşlar pazar günü yine yarışlar var ben ordagörevliyim hepinizi beklerim telnom:05055536919_05367648764
Bu Akşam banada uymaz ne yazık ki.
Kına gecesine gidecem..
Yarın için bir plan yapalım ama. Emre (Shoparr) bowling istiyordu zaten. (bizim her yaptıgımızdan istedi ama o şimdilik bowling le idare etsin :) Geri kalanlarıda teker teker yaparız.)
Bu yüzden yarın akşam (06 Temmuz Cuma Saat: 20.00) Ankuva olabilir.. Var mı gelen... Yeterli çogunluk saglanmazsa haftaya hafta içi bir akşam toplanırız..
1. İbrahimKC
Yarın akşama kadar nöbetteyim.Gelebilirsem haber veririm...
İbrahim, Cuma gece ben de nöbetteyim birader! ;)
cumartesi olsa olabilir ancak .....
Bu akşam bana uyar gibi, ama sanırım çoğunluğa uymuyor..?
ewde olur muyum bilmiyorum ama bana pazar hariç uyar eğer yeterli çounluk sağlanırsa haber verilirse sewinirim... :)
tel no: 0 544 903 39 41
yaklaşık yarım gün öncesinden haber verirseniz ben uyarım sorun yoksa tabi..bahçelide oturuyorum haberiniz olsun..herkese sevgiler.
Ozaman bu akşam bir şey yapmıyoruz arkadaslar..
Önümüzdeki hafta içi bir akşam buluşalım görüşelim... Çok oldu toplanmayalı...
falla eskisini bilmem de büük buluşmadan beri sanırım bi araya gelemedik... :)
yarın olabilir aslında uyan arkadaşlar olurmu emre sanada olurmu uyarmı
uygunsuzluk bildiren arkadaşlarım, yarın (cumartesi) akşamı için görüşlerinizi alsak..? :)
bana uyar... :)
yarın 20 30 da bahçelide buluşalım
neresinde??
ben internete giriyorum ama sık değil..bana yarın uyar..ama katılım çok olsun haa ilk olucak bu:Pben bahçelideyim daha iyi olur bnm içinde arabaları nereye çekelim:P yer saat konusunda kesinleştirelim durumu..olmadı pazar yaparız ama katılım olsun hadi ankara
pazar olmasın yaw pazar arkadaşlara söz verdim...:bebek: