bugün olsaydı bari biz de gözlemeden sebeplenseydik yanında da sizlerle tanışsaydık :D
Printable View
bugün olsaydı bari biz de gözlemeden sebeplenseydik yanında da sizlerle tanışsaydık :D
ankaradamısınız ne zaman geldiniz adam dün haber verirdi de hep beraber bir buluşma gerçekleştirirdik:)
tekrar bekleriz arkadaşım bir dahaki sefere olur :):):)
slm arkadaşlar pazar günü küçük ankara buluşması yaptık çok ani oldu ama güzel oldu süperdi gaLadrieL (gizem), femoLi (mehmet), İbrahimKC (ibrahim), dagored (emre) ve erdiyilmaz (erdi) sizleri tanıdıma çok memnun oldum ayaklarınıza sağlık resimler süper olmuş ibrahim abi ellerine sağlık
slm erdicim aaaa sen olmazmısın ayıp ediyon unutmuşum değil yazdım zannetdim pardon iş sitsesi birazda günün yorgunluğu özür dilerim :) erdi arkadaşımızda yanımızdaydı ayrıca onada tşk ederim ayaklarına sağlık süper bir gündü
Bu buluşmaların niye habire benim nöbetime geldiğini çözemesem de tebrik ederim arkadaşlar! Pazar günü elimden geldiğince havayı bozmaya uğraştım ama beceremedim :D :D
(Bu arada bu akşam da nöbetteyim, buluşmuyor musunuz?:D)
Maşallah yaa imrenmemek elde değil :( Ben iş sonrası eve kendimi zor atıyorum zaten saat de 9'a geliyor oluyor. Haftasonu Birmot'ta Vadi ve Yıldıray'ı görmesem bir İstanbul buluşmasından diğerine hiç kimseleri göremeyeceğim :) Ah İstanbul bizi yorgun, bitkin insanlar yaptın ah :) Neyse Anrakadaki arkadaşlar hiç bozmadan böyle devam edin, belki yolumuz düşer biz de bi ara size katılırız ;)
arkadaşlar çarşamba ne yapıyoruz? gözleme yiyiyoruzz
bugun bütün gün zeynep in yanındaydım sağolsun en iyi şekilde ağırladı yenimahelle birmotta alarm takıldı aracıma o sırada linea punto bravo derken servisi birlikte kapadık. ardından da çarşamba gitmeyi düşündüğümüz yeri sizden önce görme fırsatı oldu,, zeynep in akrabaları ve ailesiyle tanıştım şeker gibi insanlar hepsi. vaktin nasıl geçtiğini anlamadım 9 bucuktu ayrıldığımda. yemekler harika açık hava muhabbet hoş harika geçti vakit. benim kanaatimce hep beraber gittiğimizde de eğlenip güzelce karnımızı doyurabileceğiz çok hoş bir ortamı vardı benim için.
zeynep ve ailesine beni en iyi şekilde ağırladığı için sonsuz teşekkürler
alpercim nedemek yaaa..herzaman başımın üstünde yerin var..annnemlerde sana bayılmış.sen gittikten sonra anlata anlata bitiremediler...ne efendi ne tatlı çocuk diolarr....ben olmasamda 1 hafta daha ordalar herzaman gidebilirsin biliosun zaten...çarşamba da gidelim
yarın buluşacakıyız yoksa buluşmayacakmıyız kafam karıştı
çarşamba gidiyoruz tabi enis. onlar yokum derken bizikiler geçen pazar buluşmuşlar prensesle onda yokum tarzında diolar
Allahım gidiyoruz da nereye gidiyoruz, kaçta ve nerde buluşuyoruz ben hala tam bilmiyorum..!
YAAAV gizocuum kuşum benim atatürk kültür merkezine anneler günü fuarına gidiorus...seni bi yerden almamız lazım ama onuda sen sölee..nerden alalım seni kaybolma dieee
ben AKM' ye gelirim o zaman timam :) ama bende puntiş olmıycak malesef arkidişler..
hayırdır gizem niyekine???