az kaldı küçük buluşmaya..
Printable View
az kaldı küçük buluşmaya..
ay ben yokum, ama Ceynep ikimizi de temsilen katılır kanımca :)
ama yer ve zaman belli olmamış ki daha nerde görüşecek bu 12 13 kişi acaba..
bende gelemeyeceğim kusura bakmayın evlilik ne yapalım kader erken evlenmişiz..
ama çok şey kaçıracaksınız...
bebek çok sarsıyor birde yeni geçenki buluşmada bile arbede koptu erken kalkmama rağmen belki bir ihtimal görüşürüz..
Wirelessı olan bi cafede laptop da bulunursa yanınızda, ben sanal olarak katılırım :p
Benimde gelme tarihim değişti.Şansa bak.Tam senin eğitimini yeni tarihinde gelcem deerrmişim.Hahahahaha.
Şaka bi yana öğlenden sonra anca orda olacağım.Birazda işim var.
Ama cüzi bir ücret karşılığı aracımı showroomunuzda sergilemenize izin verebilirim.
:zuhaha: 8M
Emrecim az önceki fizibilite çalışmalarından bir de burda bahsetsen de şöle en yakın zamanda bi küçük grup oluşturup o çalışmaları gerçekleştirsek...
ay cevap vermeme gerek yok sanırım, tabiki de beeeeeennnn :) haydi bakalım Emre bu sefer top sende, yap şu organizasyon işini de biraz hayatımıza renk gelsin ya :) şahsen ben bu hafta sonu bolu-abant a gidicem 23 nisan ı da birleştirerek ama her hafta sonu gidelim deseniz yine varım, yine varım.. Hem herkez araba almaz, toplanır gider masrafı azaltırız, hem de kalma mevzusu olamasa bile sabah erkenden yola çıkar, piknik yapıp gezer gece geri geliriz.. ama kalalım derseniz ona da uyarım ben.. ma-aile gelsin herkes..
evet şekerim oluşturalım da, sen şu yer ve tarih mevzusunu bi kesinleştirsene, şimdi mekan Abant tarafları da, konaklamalı mı? Günü birlik mi? her ne şekilde olursa olsun ben kesinn varım, ama konaklamalı yaparsak cumartesinden, aksi halde pazar gününden yola çıkalım derim..
önümüzdeki iki haftasonu da ben gelemem, sonrasındaki bir haftasonu bana uyar, eğer ki Abant taraflarına gideceksek kalmamız gerekir bence ama şöyle bişeyde olabilir: Beypazarına gidip orada günübirlik bi organizasyon da yapabiliriz.
Şimdi de diğer arkadaşların yorumlarını alalım, tabi geleceklerse :)
Her halikarda dagored ve galadriel gelecek, yer ve zaman hakkındaki önerileriniz nedir??
bu bağlamda mayıs ayının ilk hafta sonusu ya da ikinci hafta sonusu için konuşuyorz değil mi?
Gizem mümkünse ikinci hafta sonu olsun....
ama birde şöyle bişey var ikinci pazar anneler günü değil mi??
ay şekerim tam bilemiyorum, o zaman üçüncü hafta sonusu olsun.. Yani 19 Mayıs haftası?
isterseniz mayısınn sonunda haziran başında yapın tam sınav dönemine denk getirin.
:poster_oops: onu unuttum ben, benim de finallerim olur yaw herhalde
öğrenci miyim neyim bilemedim ki...
o zaman şöle yapalım en güzeli olsun..Haziran ' nın 2. haftası nası??
(yakında 2008 e erteliyces :p)