KISKANÇ KISKANÇ sen çatla biz marting yapcezzz
Printable View
:bur2: o marting bayar ama bigün.. sonra başka bişi yapalımmmm die gelirseniz buraya,görüşürüsss
ay bana noluyosa sanki, ben bakarım pikniğe yahu.. Sevgili EmreCİĞİM ve ZeynepCİĞİM gelir nası olsa
kızma be seni sevdiğimizden takılıyoruz:):):)
Bu arada Matrox nerelerde arkadaşlar haber varmı?
Karting listesine ben de ekliyorum kendimi! Pazar günü bir plan var ama saati tam belli değil! Ama çok istiyorum gelmeyi... Mehmet'i karting pistinde geçmek çok zevkli olacak :D :D
1 - femoli
2 - unik 06
3 - joenis
4 - erdi
5- Linos
Hocam senin nöbet yok mu o gün :us:
piknik organizasyonuna alsak sizi, ailece hemde...:uhohu:
şimdi şöle özetliyim efenim ben olayı..
13-Mayıs-Pazar günü, Mavi Göl (mekanın detaylarını Emre daha iyi biliyor)' de piknik organizasyonumuz var.. Böle misler gibi doğayla iç içe, hoş sohbet ve eğlenceli bişi.. Efendim katılım listemiz var, önceki mesajlarda.. Pazar erkenden gidip kahvaltıyı da brunch şeklinde orda yapalım isteriz.. Sizler sadece OK diyip,listeye adınızı yazıyosunuz.. Bizler de organizatörler olarak detayları ayarlayıp, işin sıkıcı kısmını sizlere aksettirmeden planı yapıyoruz.. Nasıl??
evet arkadaşlar sölemeyi unuttuğum bir nokta var:
h.sonları bu mavi göl kalabalık olabiliyor, o yüzden güzel bi yer kapmak istiyorsak erken gitmemiz gerekirc:ok:
Emreeeeeee :( :( :( sen yokken bunlar bana kötü davrandılar heppp.
"Allah seni kahretmesin, bu ne biçim organizasyon" dediler.. "Böyle dandik işe gelir miyiz biz hiç" dediler.. "Siz organizasyon falan yapmayın da, oturun masal yazın" dediler.. Dediler de dediler.. "Biz karting yapcaz, canı cehenneme pikniğin" dedilerrrrr :help: :bawling:
Okudum hepsini Gizem... :bur2: :bur2:
valla ne diyelim paşa gönül kriterleri, biz paşalar gibi gideriz pikniğimize, Oruç'un da dediği gibi eğlencenin de muabbetin de gırgırın da şamatanın da dibine vururuz, akşama da döneriz :D:D:
gelmek isteyene her zaman kapımız açıktır.... :ok:
Abi, Tolga abiyle ben görüştüm şu aralar İstanbuldaymış ve çok yoğunmuş o yüzden foruma giremiyormuş herkese selamı var :ok:
abi 13 mayısta, nöbeti bahane etme yemezler, bi seferde nöbet değiştir bak o gün benim de nöbetim olacak ama ben değiştiriyom :D:D:D:D
ayrıca da Mavi Göl ün bende bir kataloğu olacaktı onu bulabilirsem yarın akşamki Red Scorpion buluşmasına getiririm, Mavi Gölün nasıl bi yer olduğunu buluşmaya gelenler görürler...
ohh canıma değsin işte... gidiyoruz biz, hıhhhh
bu arada,
mavi gölden bir kare :)
https://img78.imageshack.us/img78/359/pic09513lsok1.jpg
şahaneeee :drunkard:
13 Mayıs 2007 Pazar günü için piknik organizasyonu katılımcılar listesini güncel tutalım :)
1-Galadriel
2-Dagored
3-jeoenis
4-Auto engineeR (kesin değil)
5-Unik06
ARDAAAAAAA senin sınav da kalmadı artık hani sen nerdesin :D:D:D:D
ooo güzel yere benziyor. 26 günü iple çekicem :D:D:D:D
bu sırada karting listesinide güncel tutup zamanı ve mekanı belirleyelim
1 - femoli
2 - unik 06
3 - joenis
4 - erdi