eee bu ne hekes ekiyor
Printable View
eee bu ne hekes ekiyor
şimdi yukarıda dediğime ters düşecek ama bede gelemiyorum
1.alperylm
2.zeynepc
3. brucella
bugünkü buluşmanın önderliğini yaptığı için başta Zeynep olmak üzere katılan herkese teşekkürer ve gelmeyenleri çatlatacak olan resim (gözlemeler o kadar güzeldiki fotograf çekilene kadar bekleyemeden yedik);
https://img162.imageshack.us/img162/...2007032ea2.jpg
SORU: fotografta yüzünde maske olan kim??
Gizem değilmi o yav :alala:
bence Zeynep...
Zeynep fotoyu çekmiş abi bence...
bi anket açsak mı yaw :D:D:D
ben değilim arkadaşlar.. bence de zeyno.. gelemeyenlere kızdı ya birascık, ondan galiba kolku filmi olmuş :(
Valla, nerden başlasam?
Gözlemelerin lezzetinden mii...
Zeynep'in..hem kendi ailesinin hem de müstakbel ailesinin misafirperverliğinden mii...
Alper'in arabayı da ilk kez yakından gördüm..4*4 lük yapmış arabayı..gerçi box'ı test edemedik ama olsun :)
İyi ki varsınız arkadaşlar.
bizim site ayrı bir güzel yaa süper bir akşam geçirdik birlikte harika muhabbetler üstüne üstlük harika yemekler bir kez daha zeynep'in ailesi ve bizzat kendine, orada olan herkese sonsuz teşekkürler.
bence resimdeki ben değilim desede gizem beni öldürmek için gelmişti ama beni bulamdı orası ayrı
bu sırada tekrar özür dilerim son dakika işim çıktı
Güzel resim:)
Bir dahaki sefere inşallah...
ortam süpermiş gerçekten. neresi burası ?
oooooooooooooo süper eğlenememişsiniz halinizden belli eheh ben olmayınca tabi tadı çıkmadı oruç akşam telde verdiğin siparişlerin hepsini yedinmi abi yuh artık yediysen :):):):)
ankaradayken gördüğüm her puntoya acaba forumdan birimi diye baktım. hatta plakalarını bile ezberlemeye çalıştım forumdan karşılaştırırım diye ama unuttum :D
keyifli buluşmalara devam...:guitar: :saeek: :biggrinking: