her zaman tabi ki misafirimsin seve seve sen gel yeter ki
Printable View
her zaman tabi ki misafirimsin seve seve sen gel yeter ki
kıskanıyoooz ama haaaaaa
zeynepcim sen de gell..
ben zaten bugun uğrayacağım sana:)
efet yaaa..ayaklarıma kara sular indi resmen ..bide dün bi kalabalıktı femoli gördü..aman tanrım eve kendimi zor attım..dolmuşta uyumaya başladım..8.30 yattım bugün sabah 10 da kalktım..halada yorgunum halada yorgunum..linea tanıtı8m günleriii...çok yorulduk yaaavf.. müdürüm duy sesimizi:us:
zeynep merak ettim gelsem linea test sürüşü yapabilirmiyim :D:D:D almayacağım ama merak ettim
aaaa..gel tabii yaparıs alman şart deil..5 e kadar burdayım..5.30 sa voleybol maçım var..haa haaa rezalet oynuyorum ama..gelsene
efet..:ebebe: :ebebe: :ebebe:
alper gelsene maça gidelim bugün kızlar voleybol maçı :D TÜRK TRAKTÖRDE..17.30Da
olabilir aslında zeynepcim
Pentagram tahmin ettiğimden daha güzeldi gerçekten.. oldukça sıcak bi grupmuş..konser bitiminde bir arkadaşım yurtların orda arabasına doğru giderken, grup üyelerinin otobüsüyle karşılaşmış, dışarıda sohbet ediyorlarmış.. bizimkiler de ayaklarının altında patlak bir topla paslaşıyolarmış, birden grup üyelerine de pas atmışlar ve dakikalarca birlikte fotbol oynamışlar gecenin bi vaktinde :) böyle kompleksleri olmadan, kendilerini halkın bir parçası olarak görebilmeleri muhteşem bence :) :) konsere gelen arkadaşlara ve resimlere de teşekkür ederim...
...........::::: arkadaşlar :::::............
bu akşam saat 20,30 - 20,45 civarı bilkentte minik bir buluşma yapıyoruz!
ilgilenenlerin dikkatine ;)
saat 20:45 de okudum :icon_smile_cool:
bilas geç oldu galiba :zuha:
ve güzel bir ufak Ankara buluşmasını gerçekleştirmenin vermiş olduğu mutlulukla evlerimize dönmüş bulunmaktayız.. katılımcılara teşekkürler.... :)
Bowling uvası sonuçları şekil 1-A' da görünmektedir... :D:D:D:D
https://img381.imageshack.us/img381/...mage658zb9.jpg
Herhalde herkes o O'nun kim olduğunu tahmin etmiştir demi.. :)
katilamadik bir turlu su minik ankara bulusmalarina....