:D:D:D
tabi..tabii..oyna sen.. o kadar kas..yeneme!
sonra böyle de dimii :duel:
ayıpsın..ben her zaman varım ..bir :phone: yeter :cool:
Printable View
Güzel olmuş Oruç tebrik ederim walla kılpayıda olsa yiede galibiyet yani :)
Haberimiz ''yine'' olmadı ama artık ne diyelim,yeni 'organizasyon ve yönetim'' kurulu hayırlı uğurlu olsun iyi eğlenceler arkadaşlar :)
aksama dogru forum server bozuktu girmiyordu siteye. ondan doLayi bir iLetisimsizLik oLdu.
beni msn'e ekLeyin aciL durumLarda daha koLay haberLesiriz.
admin@grandepuntotr.com
sağol erdicim mesajım yerine ulaştı sanıyorum ve cevap hakkı doğmasın zira artık yazmıcam zaten..bu server yüzünden ben siteye giremediysem eğer buluşmadaki 4-5 kişininde girememesi gerekiyordu bildiğim kadarıyla hepimizin bağlantısı aynı-ki zaten bi konu açılmış değil..bu ufak bi sitem sadece çok da önemi yok haberim olsa da gelemezdim zaten şimdiye kadar da hiç gidemiyeceğim bi yere 'geliyorum' vaadinde bulunmadım..sessiz kalmak tercihimdir.
Bowling oyunlarımızda bu kapışmalar bitmezz :) Hepinize eğlenceli ve bol kahkahalı akşam için teşekkür ederim...En kısa zamanda yineleyelim..
geçen sefer ki bowlig olayımızda eğlenceliydi. ama arkadaşlar kartingin tadı damağımda kaldı. bir daha yapalım tabi enise 9 beygirlik araçlarıdan ayarlamak şartıyla.
Ankara Tayfası Dikkaaatt!!!
Yeni yönetim kurulu seçimi sonrasında bu akşam için bi fikrim geldi :) Bu sefer 2 alternatif sunucam, katılmak isteyen arkadaşlar listeleme yaparken tercihleriyle birlikte belirtsin lütfen..
1) Emek 8. cadde, Cafe Canella: buluşma+akşam yemeği+tabu ya da tavla uvası (saat 19:30)
2) Bilkent Ankuva; akşam yemeği+sinema (mümkünse macera türü filmlerden biri olsun; spiderman 3 ya da shooter), saat 19:30
Şahsi tercihim:
1) GaladrieL-Bilkent sinema keyfi derim :)
@ Femoli; Cicim bizim Beypazarı yatıyo gibi, sayımız iyice azaldı.. ne dersin erteleme yapalım mı?
Hazıranda bır ankara planımız var arkadaslar... gorusmek uzere...
Bilkent Cinebonus Film Seansları:
Shooter - Tetikçi
Salon2
11:00 / 13:30 / 16:15 / 19:00 / 21:45 /
Spider Man 3 - Örümcek Adam 3
Salon1
12:30 / 15:30 / 18:30 / 21:30 /
Salon4
11:15 / 14:00 /
19.30 da buluşacağımız için, 21.45 ve 21.30 seanslarından birine gidibilir.
Benim Tercihim 19.00 gibi Bilkent te buluşup, Bowling oynayıp daha sonra 21.30 seansında Spider Man'e gitmektir.
Ama diğer alternatifede uyarım.
ok iptal ettim zaten küçük organizasyonlarda başarılıyızda büyükleri nedense hüsranla son buluyor yinede sağlık olsun :)
https://etu.edu.tr/events.php?type=a...=17&&lang=trTR
bu linkteki şenlikten haberi olan varmı ?
baya sağlama benziyor giriş çıkış problemi olurmu acaba ?
RYU sen var ol!! ÇOK YAŞA :) Allah'ım delirdim görünce resmen :) :) YUPİİEE
ben bi öğrencimden rica ettim, ordaki bi arkadaşına sorup giriş/çıkış sorunu olur mu öğrenicek, detayları bildiririm öğrenince..:bigdance2:
Arkadaşlar üniversiteyi bizzat arayıp öğrendim.. Girişlerde oranın öğrencisi ya da personeli olmak gibi bir zorunluluk yok muş. Sadece katılımcıların kalitesi adına kimlik kontrolü yapılıyormuş, örneğin çalışanlar personel kimliklerini, öğrenciler ise öğrenci kimlikleri kocamanlar ise normal kimliklerini gösterip girebiliyorlarmış :) Ben ölürüm de kaçırmam, haydi konsere nolurr !!
çok kaliteli bir şeye benziyor. zaten bir sürü sponsoru var. gpcilerin katılmaması ayıp ve çok büyük kayıp olur.
bu ne yav..
alın size bir şenlik daha okul şenliklerine merak salmışsınız nasıl olsa atılım üniversitesi bundada herkes girebiliyor..:D
https://www.atilim.edu.tr/tr/index.html