ayrıca şenliğin programıda bilmiyoruz saat kaçta ne var gibisinden. gokart varmış o bile iş yapar...............
Printable View
@Zeynom; canım ben bu akşam kesin gidiyorum konsere..aslında bu akşam için daha önceki mesajlarda başka organizasyon demiştim, ama mor ve ötesini görünce bende akan sular durdu.. akşam 21:00 da en geç, TOBB' da olurum...gelecek arkadaşlarla da orda buluşuruz..
kapıda sorun olmadığını oraya bizzat telefon ederek öğrendim.. gerçi mantıkende şenlik olduğu için sorun olmamalı diye düşünüyorum.. sonuçta odtü de kimse karışmamıştı girişlere.. ama eğer sorun yaratırlarsa da gerekirse okulu kafalarına yıkarım da konseri kaçırmam :)
Gizem bence Duaların bir bir kabul oluyor. Buyur.
ODTÜ ETKİNLİKLERİ
"KOÇFEST" Şebnem Ferah Konseri
Metin:
21 Mayıs 2007, saat 12:30'dan sonra çeşitli firmalar promosyon ürünlerini dağıtarak tanıtım yapacaklardır.
Saat 21.00'de stadyumda Şebnem Ferah konseri verilecektir.
Tüm öğrenci ve personelimiz etkinliğe ücretsiz davetlidir.
Etkinlik tarihi: 21/05/2007 - 12:30
Yer: Stadyum
Etkinliği duyuran birim: Spor Müdürlüğü
Kategori: Kültür & Sanat
itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış derlerdi, yağıyo walla :) Şeboda da kesin warım..
ben burda olduğum sürece sıkıysa bi giremeyin bakıyım :p
Acaba bu başlığı ufak ankara buluşmaları (2) olarak değiştirsekmi ne yapsak :ebebe::ebebe:
yaa bu koçfest= koç festivalinin kısaltılmışı mı?
ne oLdu şimdi bu akşam ?
Laf degiL icraat... yönetim göreve yönetim göreve : )))
Bu akşam Mor ve Öteki konserine gidiyoruz. Konser 21.30 da TOBB Üniversitesinde.
Ben Gizemle 19.30 gibi ODTÜ buluşacam.Yemek yiyip 21.00 gibi TOBB'da oluruz. Yemek için gelmeyi düşünen olursa ODTU'ye girişlerinde bir şeyler ayarlarız herhalde. Ama illaki dışarıda yemek yiyelim diyen olursa oda olur.
Konsere gelmek isteyenlerle 21.15'e kadar şenlik alanı girişinde bir yerlerde buluşalım.
TOBB'u hiç bilmiyorum. Şenlik nerede yapılır, araba nereye park edilir, nerden girilir dolayısyla karanbole gidecez...
Forumun en sosyal kalabalığı,bundan sonra sizler SOSYAL KALABALIK sınız abicim,hiçmi boş durulmaz yavv,gidemeyen var demi yani Alla Allaaa :boxin:
evet yaw yeni yönetimde iş yok, nöbetçiyim diyom ama hiç gelip ziyarette bulunmuyolar :(
tobb üniversitesi nerede biLmiyorum gerçi ama cepten uLaşırım 21:00'a dogru
görüşmek diLegiyLe
Yönetim olarak seni yerinde inceleyecez biz Emre, sen hiç merak etme...:tyson::boxin::s16:
Telefonun çalışacak demi Erdi.
TOBB üniversitesini Sögütözünde Erdi.
AKP'nin yeni genel merkezinin önündeki yoldan AOÇ'ye doğru devam ederken, ilk büyük kavşakta solda köşede.
Yönetimdem Dev Hizmet..
Çalışıyoruz işte vallada billada..
https://img112.imageshack.us/img112/5575/tobbzu9.jpg