Kardes Ben Kimseye Tas Atmam Haberin Olsun Bu 1 Ben Sadece Boyle Olmasini Istemezdim Bu 2 Uslubunada Dikkat Et Bu Da 3 .eger Benimle Boyle Konusucaksan. Tel Numaram 0535 983 59 40 Ara Uslubuna Uygun Konusiyim
Printable View
Kardes Ben Kimseye Tas Atmam Haberin Olsun Bu 1 Ben Sadece Boyle Olmasini Istemezdim Bu 2 Uslubunada Dikkat Et Bu Da 3 .eger Benimle Boyle Konusucaksan. Tel Numaram 0535 983 59 40 Ara Uslubuna Uygun Konusiyim
forum içerisinde gerginLik çıkarmayaLım.
oLmadık konu tartışma noktasına geLdi. sıraLı şekiLde takip edemediğiniz mesajLar için sağı soLu suçLamayınız.
Lütfen gerginLik devam ettiriLmesin. keyifLi forumLar diLerim.
GrandePuntoTR Yönetim
arkadaşlar belliki açık bir yanlış anlama olmuş lütfen gereksiz yere bu değerli ankara başlığı altında gerginliğe müsaade etmeyin..ben durumu emre arkadaşa gerektiği şekilde açıklamaya çalışmıştım zaten..
Bora Tesekkur Ederim Sagol Aciklamana Oruc Beni Arama Nezaketini Gosterdi Gerkli Konusmayi Yaptik Sorun Yok.
bizede bu yakışırdı zaten arkadaşlar teşekkürler
Way WAy WAy karagümrüklü kardeş sitem etmeye hiç hakkın yok bunu bil sen buraya gp kardeşliğine felan gelmedin ankaraya bir arkadaşını askere getirmişsin es kaza o günde piknikten dolayı katılmayı talep ettin bizde ok dedik ama çoğunluk sağlanamayınca gezi iptal oldu cumartesi gecesi oruç aradı kardeş gezi iptalmi oldu dedi bende evet dedim o zaman biz gidelim dedi ben de olur dedim ve sadece gizem geldi extradan ve gittik. He burada olsaydık seve seve buluşabilirdik ağırlardık bir yerlere giderdik ama ben eşimi almışım oruç kız arkadaşını almış extra bir gizem gelmiş aile bir piknik yapmışız bunun içinde saten biz söylesek bile saol kardeş ben gelmeyeyim derdin bu bir grande punto buluşması olmadıki neden ortalığı bu kadar gerdin :)
grandepunto buluşmasına tabi ki bütün üyelerimiz davetlidir ama bu aile içi bir geziydi lütfen saygı duyalım sadece resimleri sizin le paylaştık diye bu gezi bir punto buluşması bize neden haber vermedin diye sitem etmeyin :)
Birde biz arkadaşlarımızın nasıl ağırlanacağını çok iyi biliriz bknz. mehmetd, baycep.bülentA, ufuk61, , daha sayamadığım unuttuğum (kusura bakmasınlar )kaç kişi biz bu kadar adamı ağırlamışız senimi ağarlayamıyacağız
olabilir arkadaşım herkes iş güç peşinde koşturuyor belki vakiti yoktu belki gelemedi hoş görmek lazım ayda yılda bir ankaraya geldin keşke geziye felan gitmeseydikte senin gönlünü hoş etseydik seni gezdirseydik aslında hata bizde özür dileriz senden
daha başka bişi demiyorum :)
mehmetcim cok güzel fotolar harika bir gün gecirmişsiniz tebrikler insan küçük gp ciyi yiğenimizin fotolarını eklemezmi ayıp hep yediğiz içtiğiniz ve gezdiğiniz yerleri cekmişsiniz yeğenimi unutmuşsunuz olmadı şimdi
unutmadık ufuk kardeşim bebiş resimlerini bilerek koymadık hepinizden özür diliyorum ileriki zamanlarda inşallah :):):)
Arkadaşlar bu akşam Odtü stadyumda 21:30' da Şebnem Ferah konseri var.. İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçsin..
beypazarı özel buluşması güzel miş özel buluşma gibi olmuş doğrudur çiftler buluşması gibi bir gizem var sadece resimler için sağolun forumla paylaştığınızı için başka bir buluşmada görüşmek dileğiyle..:biggrinking:
Hocam ayıp oluyo ama haa, sap gibi kalmışsın orda demişsin kibarca :p
doğru söze ne denir ama di mi :s20:
harika bir buluşma olmuş rahatsız ve bursada olmasaydım tam benlikmiş:)
yanlışlıkla ibrahim kc ye kart bırakmışım odtüde sanki camda sticker de yoktu o da geri vermiş bana...................:muha:;)
Şebo resimleri lüffennn :super:
heee nerde resimleriniz..