pazar gündüz olursa ben hertürlü varım karting oy oy oyyyy..
Printable View
pazar gündüz olursa ben hertürlü varım karting oy oy oyyyy..
kartinge , bende varııııım!!!!!!!!
yaz
1 - femoli
2 - unik 06
3 -joenis
he he hehehehheh hemen liste:):):):):):):):)
aiiiyy amannn karting miş, yaw şurda piknik organizasyonu yapmaya çalışıyoruz o nerden çıktı şimdiiiiieeeee :s20: neysee piknikten kopmayarak yapın bari organizasyonunuzu..
ok o halde pazar günü saat 13:00 uygunmudur
ben yokum şekerim carting marting, hem anlamam hem de zaten pazar günü Abantta oluciim için istesemde katılamam.. böle mislerrr gibi temiz hava, doğa, GP'm ve bennn, hıhhhhh :p
bak sen öle olsun bakalım:(
ay cicimlerim walla da billa da taa haftalar öncesinden yapılan bi plandı bu.. bidahaki marting e inşallah söz gelirim, anlamam ama izlerim sizi, tezahurat yaparim bari..
bu arada femoli paşa hiç asma yüzünü, sabahtan beri piknik organizasyonu yapmaya çalışıyorum, hep birlikte temiz hava, doğa ve GP'lerimiz! yapabilelim diye.. Ona da heyecanlansanıza şu karting kadarrrr :steamed:
bak geldi gene biraz kıskançlık bana.. bu sefer de karting i kıskandım :bur2:
offf.yazın ankaradayım yapmayın böle buluşmalar görecem sizi.gezin siz gezin offf!!!!!
Amin.. versin tabii sabır, bolundan hemde :p
Neyse karting planı yapın ama pikniği de UNUTMAYINNN :fkr: :kar:
yolmiyim sonra sizi
sen kafayı yemişsin gizem gezme delisi olmuşsun ne bu yaw her hafta herhafta biraz dinlen yawww ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::)
bak işte şimdide adımız gezme delisine çıktı.. ayol size yaranılmaz, yapmıyorum işte hiçbi organizasyon.. gidin kartinge siz, deli danalar gibi dönün durun minnacık pistde.. koca koca adamlar, hepsinde kocaman GP ler hala karting, hıhh