heyy yarın ankaraya gelioırmm :)
1-2 hafta kalmayı düşünüyorum.
emre senle de görüşelim artık amaaa :)
baktım da göremedim, kaçta buluşuluo yarın? yetişebilirsem tam süper olcak
Printable View
heyy yarın ankaraya gelioırmm :)
1-2 hafta kalmayı düşünüyorum.
emre senle de görüşelim artık amaaa :)
baktım da göremedim, kaçta buluşuluo yarın? yetişebilirsem tam süper olcak
Arkadaşlar şöyle yapalım o zaman eski bir gelenek olarak;
11 Temmuz Çarşamba akşamı Emre +Alper kardeşleriimizin gelişi şerefine Bahçeli 7. Cadde buluşması; mümkünse akşam yemeği + aylardır oynayamadığımız Tabuuuuu / Buluşma Saati: 18:30 (?)
1- SHOPARR
1-Auto Engineer
2- GaladrieL
3- Linos
4- İbrahimKC
5- femoli
6- Er-NnN
heyyy bnm msjımı görmedin mi gizeeeem :D
2 tane 1 yapmışsın gizemcim :D teşekkürler..
ok 18.30 a rahat yetişirim gibi. görüşmek üzere ;)
valla pabucum dama atılmış alper gelmezsen ayıp ayarla zamanı yetiş!!
ankara bakmayın ufak olduğuna hadi doluşun bakıyım..
7. caddenin neresinde buluşuorz?
arkadaşlar Fikrim Geldi..araçlarimizla 7.caddenin Başinda BUz Pateninin Otoparkinda Buluşsak? Ordan Caddeye Geçer Plani Uygulariz..buarada Yetişebilirsemi Kabul Etmiyorum Küserim Valla!!! 1 Senedir Gelince Coşucaz Gelince Coşucaz Dedik Geldim çit Yok Aaa!
ekleme: gecikicekleri ve geçirdiğimiz uzun gündüzleri düşünerek buluşma saatini 19.00 olarak düzenleyebiliriz..ağzım yüzüm derken zaten saat 19.30-20.00 olur..yineliyorum yetişebilirsem yok kardeşim!!:P
Harbiden bu bizim En büyük küçük başkan nerelerde ya. Sesi soluğu çıkmıyor..
Olmaz ki böyle...
Herkes arabasını bir şekilde park etsin bence. 19.00'da tam 7. caddenin ortasında (mesela Pizza Hut'ın önünde) buluşalım...
nerde aktif üyeler dagored abnew...
hoş benim arabam yok ama o saatlerde 7. caddede herangi bi yer park yeri bulmak çok zor olur arabaları park edip öle buluşalım bence... ??
Arkadaşlar park mevzusunu herkes kendi halletsin derim ben. Otopark diyenler otoparka, sokakta bulurum diyenler de sokağa..19:00' da 7. Cadde üstü, Pizza Hut önünde buluşur, nereye gideceğimize karar veririz.. Ama Tabu oynamazsak valla da billa da yıkarım ortalığı :P
bana hava hoş evim caddenin altında garajımda duru arabam ben hani 7-8 kişi olursak fotoğraf falan çekeriz arabalarla bi hoşluk olur diye dedim :P 7 de huttayım;)
:glare000: ııh
ee neyapıyoruz şimdi son karar neeeeeeee
okusana önceki yazılanları :P Pizza Hut önünde buluşuyoruz, otopark sorununu da herkes kendi hallediyor