ii de hocam ne zamn oynuyoz... :D
Printable View
ii de hocam ne zamn oynuyoz... :D
Emrah iyi tatiller size...
Kingi uzun süredir oynamıyorum ama hatırlatırsanız gelebilirim:)
bana gelcek hafta içi uymuyo ama yarın olabilir çünkü gelcek hafta vizelerim başlıo... :S
Manyak mıyız? Bence evet :D:D:D:D
Buyurun video, ama özellikle de femoli (Mehmet) in yüz ifadesine dikkat etmenizi istiyorum. Hiç korkmadı yaw :D:D:D:D
YouTube - gptr manyakları :)
yaw ne ara gittiniz habersiz öle bea... ??
one..two..three..forrooo :D:D
cevap veriyorum..
EVEET:evet:
ee..tekrar ne zaman gidiyoruz??
mehmet..senin adını ilk sıraya yazdım ona göre..
ehuehuehue...
adam buz kesmişti resmen.
ve.. arkadaşlar!
evet..evet..açıklıyorum!
mehmet...o taş fırın erkeği..korkmaz-etmez eleman,
3. aletten sonra..kustuu..hemde standart kusma prosedürünü izleyerek )(önce..arkadaşlar..bana bişiler oluyo demek suretiyle..akabinde de.. böögh..boögh..diyerek uzaklaştı aramızdan)
Evet ben de şahidim, adam resmen kustu :D:D:D:D
yaw ii de mehmet hanımdan korkmuyodu başka korkusuzluunu okumadım forumda o da yenge izin veriyodur... :D
ehuehu güzel video
güzeL egLenmişsiniz : )
abi bahceli faciasi daha unutulmaya yuz tutmamisken bu ikincisi iyi olmadi galiba euhehuehue :D:D
Sadece kustuysa iyi :toot0000:
abi gelemdim ama çok hoş olmuş buluşma..önümüzdekilerde inşallah..
Emre ne güzel ulumuşsun sen öyle! :D :D
Mehmet, sen de tahminimden daha tırsakmışsın be abi :D :D
ailecek yıllar önce gitmiştim benim ilk binişimde çok hoşuma gitmişti. ablam bana korkunç olup olmadığını sorduğunda korkunç olmadığını söylemiştim ve ben 2. kez ablamla biniştim düşmeye başladıığızda bana devamlı küfrediyordu :D:D:D:D
senede 2-3 kez tren yolculuğu yaparım. tren garına 45dk. 1 saat önce gittiğim için her defasında binerim bence çok eğlenceli manzarasıda iyi daha ne olsun korkacak ne var anlamadım :devil::devil::devil::devil:
yaw asansörde bişi yok yeni oyuncaklar güzel... :)
ama mehmet onlara binse direk oyuncakta başlar kusmaya... :D
Çok şirin olmuş video :) Tabii izlerken şirin, bana dünyaları verseler hayatta binmem öyle oyuncaklara...:w00t2000:
abi asansör maceraları iyi oluyo ama mehmet abi koltuğa yapışmış kalkışta
eskiden bi yengeden korkardı şimdi asansördende korkuyo iyice tırsak oldun abi:D:D:D:D:D