noluyor burda..
Printable View
noluyor burda..
yaw bi aralar bi tabu oynamıştık biz rövanşı almıcak mı karşı takım... :D
Evet Arkadaşlar İş İçin Gelmem Söz Konusuydu Gelmem Kesinleşti Sali Sabahi Yola çikiyorum Ve Ankaraya Geliyorum Ee Bişiler Yapariz Artikin ..
arkadaşlar gelmek isteyen varsa akşam 6,5-7 gibi yerli rock grubu nekrofil sahne alacak
yarın akşam ise trojen (manganın altgrubu) onlarda 6,5 - 7 gibi çıkacaklar hepinizi beklerim oraya gelecek olanlar beni arasın numaralarım
05055536919
05367648764
akşama ufak bi sehir dışı kaçamağı yapıo olmasam gelirdim ama akşam yola çıkıyorum...
ne zamandır ufak ankara buluşpması olmuyor buğra arkadaşımızda geliyormuş bir buluşma yapsak mı ne dersiniz...
arkadaşlar kısmetse bende yarın ankaraya aracımla geliyorum , buluşma düzenlerseniz katılıp tanışmak isterim ...
o zaman buğra abi ve baycep geliyormuş hemen cumartesi yada pazara buluşma ayarlıyalım
evet ayarlayalımda biri el atsın şu işe...
yeni alışveriş merkezi ceba da buluşsak kim gelir bakalım bir söyleyin ........:group000::poster_t::motorcu::gatherin::ga therin::grup::melek::dj::dj::umut:
ben bu haftasonu ankara dışında olucam...
(ya işte hep böyle oluyo ya ;( )
Hmm saat 20:44 geç kaldım.
cumartesi olursa çok süper olur. aynı gün akşam bodruma gidecem...
su an aracım drvinylde bakımdan geçiyor cumartesi alacam.
bu c.tesi buLuşmaya benLe femoLi'de geLeceğiz.
ceba nerde
çok sevindim, benim aracımın nano teknolojili boya korumalı halinide görürsünüz ,fotografından daha yakışıklıdır kendileri...
Beyler cumartesi günü bahçeli 7 girişinde buluşalım orada otururuz hem ben aranızda erken ayrılmak zorunda kalacağım, bir arkadaşımın düğünü var cepa hem çok uzak olur hemde çok kalabalık eğer bahçeli olursa daha uzun kalırım kabul olursa bende varım zaten erdide yazmış
1-elbruz
2-erdi
3-femoli
4-baycep
5-savaşcı