1-Dj Locness gelenler devam ettrsin
Printable View
1-Dj Locness gelenler devam ettrsin
Yarın Gelmek İsteyen Tüm Arkdaşlar Saat : 3:00 Da ANKAMALL Fast Food Katında BUluşalım , Orada buluşup kişi sayısına göre bişiler yaparız . gsm ulaşım 0543 727 06 06 mehmet..
hani yav kaç kişi olduk
Suan 7 kisiyiz gelen buyursun gelsin :)
vay 7 mi :d kmler gelio :D
Gelemıyorum iş cıktı satabılırsem oradayım Mehmet abıyı ararım ama pazar bana satılmıs ışı baska kım benden satın alırkı
Yogun istek uzerine bulusma saati 3: 00 alinmistir son vay ben duymadim vay ben bilmiyordum demeyelim :D
bakmasam 2 saat beklıcektık haaa. Abi şimdi bellimi sayı
Ee telefon var ya ararsin :) sayi belli olsa ne olurki gelmek isteyen buyursun biz orda oluruz 4 e kadar ordayiz sonra bisiler yapariz beni tanimayanlar telefon ile arasin gittikleri de ..
ben kaldım ya :S ankamall e kadar geldim iş çıktı :s offf offf çalışmak zor iş.
Buyuk cogunluk gelmis ben daha ulasamadim ama 15 dakika sonra ordayim
insan 2 foto çeker beaya :D
Kimsenin aklina gelmediki . Bugun gelen arkadaslara tesekkur ederim .. Talha bateri show yapacak bir dahakine :)
yok la solistimiz hayko olacak ne yaptın ömer aşşağısına çalmayız biz :D Talha ayarlada söyle haykolu bişiler hep beraber gelek ama gelecem diyipte gelmeyenleri çağarmayak :D Aytek bugün yine kız meslekteydi arabası okulun bahçesindeydi :D :D
Yok abi işteym walla :D:D
Bende gitara geçerim.Grubu oluşturdk hadi hayırlısı :D :) Eğer basket oynarsakta Ömeri alırım direk :D:D