https://etu.edu.tr/events.php?type=a...=17&&lang=trTR
bu linkteki şenlikten haberi olan varmı ?
baya sağlama benziyor giriş çıkış problemi olurmu acaba ?
photoshop soranlar oluyor.....
RYU sen var ol!! ÇOK YAŞAAllah'ım delirdim görünce resmen
![]()
YUPİİEE
ben bi öğrencimden rica ettim, ordaki bi arkadaşına sorup giriş/çıkış sorunu olur mu öğrenicek, detayları bildiririm öğrenince..:bigdance2:
Arkadaşlar üniversiteyi bizzat arayıp öğrendim.. Girişlerde oranın öğrencisi ya da personeli olmak gibi bir zorunluluk yok muş. Sadece katılımcıların kalitesi adına kimlik kontrolü yapılıyormuş, örneğin çalışanlar personel kimliklerini, öğrenciler ise öğrenci kimlikleri kocamanlar ise normal kimliklerini gösterip girebiliyorlarmışBen ölürüm de kaçırmam, haydi konsere nolurr !!
Konu GaladrieL tarafından (17/05/2007 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Konu canberkkilic tarafından (17/05/2007 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.
çok kaliteli bir şeye benziyor. zaten bir sürü sponsoru var. gpcilerin katılmaması ayıp ve çok büyük kayıp olur.
photoshop soranlar oluyor.....
alın size bir şenlik daha okul şenliklerine merak salmışsınız nasıl olsa atılım üniversitesi bundada herkes girebiliyor..
https://www.atilim.edu.tr/tr/index.html
bu ne yav..
@Zeynom; canım ben bu akşam kesin gidiyorum konsere..aslında bu akşam için daha önceki mesajlarda başka organizasyon demiştim, ama mor ve ötesini görünce bende akan sular durdu.. akşam 21:00 da en geç, TOBB' da olurum...gelecek arkadaşlarla da orda buluşuruz..
kapıda sorun olmadığını oraya bizzat telefon ederek öğrendim.. gerçi mantıkende şenlik olduğu için sorun olmamalı diye düşünüyorum.. sonuçta odtü de kimse karışmamıştı girişlere.. ama eğer sorun yaratırlarsa da gerekirse okulu kafalarına yıkarım da konseri kaçırmam![]()
Gizem bence Duaların bir bir kabul oluyor. Buyur.
ODTÜ ETKİNLİKLERİ
"KOÇFEST" Şebnem Ferah Konseri
Metin:
21 Mayıs 2007, saat 12:30'dan sonra çeşitli firmalar promosyon ürünlerini dağıtarak tanıtım yapacaklardır.
Saat 21.00'de stadyumda Şebnem Ferah konseri verilecektir.
Tüm öğrenci ve personelimiz etkinliğe ücretsiz davetlidir.
Etkinlik tarihi: 21/05/2007 - 12:30
Yer: Stadyum
Etkinliği duyuran birim: Spor Müdürlüğü
Kategori: Kültür & Sanat
Acaba bu başlığı ufak ankara buluşmaları (2) olarak değiştirsekmi ne yapsak :ebebe::ebebe:
itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış derlerdi, yağıyo wallaŞeboda da kesin warım..
ben burda olduğum sürece sıkıysa bi giremeyin bakıyım :p
yaa bu koçfest= koç festivalinin kısaltılmışı mı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri