yakındık kardeş size bizde bolu köroğlu dağlarının arkasındaydık eteğindeydik tel etsen gelirdik ayıpsın
yakındık kardeş size bizde bolu köroğlu dağlarının arkasındaydık eteğindeydik tel etsen gelirdik ayıpsın
Selam Mehmet Yanliş Hatirlamiyosam Bugün Için Bana Gezi Iptal Oldu Demistin Ozelden. Ben Bu Gun Ankaradaydim Biraz Once Geldim.anlasilan Istanbullulara Boyle Muamele Yapiliyor ...........canlar Sagolsun.sen Istanbula Geldiginde Yinede Haber Ver.biz Misafiri Severiz.
Canlar Sagolsun Kardes Ben Gp Kardesligi Adina Gelmisken Bir Kac Kisiyi Gormek Istemistim Sadece.ama Yine Tekrarliyorum Zisler Buyrun Gelin Biz Misafiride Severiz Agirlamasinida............
Biz misafiri yada ağırlamasını sevmeyiz demedikki kardeş sanırım yanlış anlaşıldı..zaten görüşebilme imkanımız olsaydı sabah sabah mehmetide zor durumda bırakmaz onunla giderdik seni de alırdık..şahsi bişey yok
@karagümrüklü
mehmet ile ilk ne zaman, kaçta konuştuğunu (iptal edildi diye öğrendiğin vakit)....ve en son ne zaman,kaçta konuştğunu belirtirsen, olası yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş oluruz.
seLamLar,
adapazarındaki okuLa yardımLarı sağ saLim tesLim ettik.
ankarayı temsiLen gitmek güzeLdi.
bu iş nedeniyLe, pikniğe çok gitmek istememe ragmen gidemedim.
mehmet abi iLerisi için birşeyLer ayarLar umarım.
bu başLıktan fotografLara uLaşabiLirsiniz
https://forum.grandepuntotr.com/showthread.php?t=2879
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Sayfa 72 De Ki Mesajlarimda Belli Tarih Yani Ayin 15 In De Bana Verilen Cevap Tarihide 16 Sinda Ozel Den. Yazildi.beyler Ankara Grubundan Ilgili Bi Arkadasin Tel Numarasina Kadar Istedim.ama Malasef Ankara Yonetiminde Ilgili Birisi Msj Msn Ozel Yada Genelden Bana Ulaşma Nezaketini Malesefki Gostermeyince Sonuc Bu Oldu .
dikkatini çekerim...sen 16lardan bahsediyosun.
bu olay, taaki dün akşama kadar iptal olmuş bir şekildeydi...dün gece 21,00-22,00 suları yapılan 1-2 tel. görüşmesi ile kimse gelemesede mehmet gel biz gidelim dedi (gizem-ibo-emre..müslüm bey..olası ama son dakikaya kadar belirsiz olan isimlerdi)
dün gece gizem geliceğini belirtti ve sabah buluşup gittik.
15-16 larında yazdığın mesaj gözden kaçmış..belli...ama seninde o mesajla olayın peşini bırakmaman gerekiyordu bence! (ki herkesin forumu takip etme şekli farklı olabilir..herkes ilgilendiği başlık olsa bile her yazılan mesajı kesinlikle olucak diye bir durum olamaz..mesajının üstüne 5 sayfa yazı yazılmış...bunu da aklında tutman gerekirdi)
güncelleseydin bişeyler yazarak.. öm atsaydın...kimse art niyetle birşey yapmadı!
Konu unik06 tarafından (21/05/2007 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.
Kardes Ben Kimseye Tas Atmam Haberin Olsun Bu 1 Ben Sadece Boyle Olmasini Istemezdim Bu 2 Uslubunada Dikkat Et Bu Da 3 .eger Benimle Boyle Konusucaksan. Tel Numaram 0535 983 59 40 Ara Uslubuna Uygun Konusiyim
forum içerisinde gerginLik çıkarmayaLım.
oLmadık konu tartışma noktasına geLdi. sıraLı şekiLde takip edemediğiniz mesajLar için sağı soLu suçLamayınız.
Lütfen gerginLik devam ettiriLmesin. keyifLi forumLar diLerim.
GrandePuntoTR Yönetim
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
arkadaşlar belliki açık bir yanlış anlama olmuş lütfen gereksiz yere bu değerli ankara başlığı altında gerginliğe müsaade etmeyin..ben durumu emre arkadaşa gerektiği şekilde açıklamaya çalışmıştım zaten..
Bora Tesekkur Ederim Sagol Aciklamana Oruc Beni Arama Nezaketini Gosterdi Gerkli Konusmayi Yaptik Sorun Yok.
bizede bu yakışırdı zaten arkadaşlar teşekkürler
Way WAy WAy karagümrüklü kardeş sitem etmeye hiç hakkın yok bunu bil sen buraya gp kardeşliğine felan gelmedin ankaraya bir arkadaşını askere getirmişsin es kaza o günde piknikten dolayı katılmayı talep ettin bizde ok dedik ama çoğunluk sağlanamayınca gezi iptal oldu cumartesi gecesi oruç aradı kardeş gezi iptalmi oldu dedi bende evet dedim o zaman biz gidelim dedi ben de olur dedim ve sadece gizem geldi extradan ve gittik. He burada olsaydık seve seve buluşabilirdik ağırlardık bir yerlere giderdik ama ben eşimi almışım oruç kız arkadaşını almış extra bir gizem gelmiş aile bir piknik yapmışız bunun içinde saten biz söylesek bile saol kardeş ben gelmeyeyim derdin bu bir grande punto buluşması olmadıki neden ortalığı bu kadar gerdin![]()
grandepunto buluşmasına tabi ki bütün üyelerimiz davetlidir ama bu aile içi bir geziydi lütfen saygı duyalım sadece resimleri sizin le paylaştık diye bu gezi bir punto buluşması bize neden haber vermedin diye sitem etmeyin![]()
Birde biz arkadaşlarımızın nasıl ağırlanacağını çok iyi biliriz bknz. mehmetd, baycep.bülentA, ufuk61, , daha sayamadığım unuttuğum (kusura bakmasınlar )kaç kişi biz bu kadar adamı ağırlamışız senimi ağarlayamıyacağız
olabilir arkadaşım herkes iş güç peşinde koşturuyor belki vakiti yoktu belki gelemedi hoş görmek lazım ayda yılda bir ankaraya geldin keşke geziye felan gitmeseydikte senin gönlünü hoş etseydik seni gezdirseydik aslında hata bizde özür dileriz senden
daha başka bişi demiyorum![]()
mehmetcim cok güzel fotolar harika bir gün gecirmişsiniz tebrikler insan küçük gp ciyi yiğenimizin fotolarını eklemezmi ayıp hep yediğiz içtiğiniz ve gezdiğiniz yerleri cekmişsiniz yeğenimi unutmuşsunuz olmadı şimdi
unutmadık ufuk kardeşim bebiş resimlerini bilerek koymadık hepinizden özür diliyorum ileriki zamanlarda inşallah![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri