yaw sen arabasız gel söz ben seni eve bırakacam![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
@linos
abıcım bu işyerınde senden başka personel yokmudur???
veya başka deyışle sen yenısın galıba????![]()
planı olduğu günleride yazmış![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
:bigdance2:Gençlik bakın 20 mayıs 2007 tarihinde beypazarına piknik tarzı gezimiz var rehberiniz ben olarak ( kılavuzu karga olanın burnu ..... çıkmazmış ama neyse ) toplanıp pazar sabahı beypazarına kahvaltı gezi tarihi yerler inözü hıdırlık tepe kale ve müze öğlen inözü yemek uruş kapaması, güveç, hoşmarim, zeytinyağlı dolma, mıhlama, ne biliyim daha bir sürü bişi var sonra uruş köyüne ziyaret buz gibi ayrann tekrar gezi akşam dönüş unutulmayacak bir gezi olacak, sevgililer için karı kocalar için bulunmaz bir ikinci balayı olacak hehehe (bu arada bunları ben ısmarlamıyorum yazdım ama sponsor felan yok arkadaşlar her kes cebinden iyi walla):lol::lol:
tarih : 20 mayıs 2007 pazar
yer : Çiftlik girişi karşısı istanbul yolu yol kenarı elbet görürüz
saat : 8 00 buluşma noktasında
gidiş yeri : Beypazarı
YYAAVF süper femoli..özellikle mi ayarladın tanıtım gününe iyi vallaaa.bide sen ısmarlasaydın iiice nisbet olsun diye...ha haaaa
ayrıca beypazarının yolları taşlı..sen çıkardın beni beni baştan...ha haaaa.
YOLU çok kötü yaaaa...tıngır mıngır..yapılmış olabilir ama
biri müdürden izin alsın ama yaaawf![]()
Konu Linos tarafından (14/05/2007 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Ahh Zeynep ahhhh)
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
gidelim gidelim gidelim, gezelim her yeri, köyde kuzuları sevelim, çocuklarla oyun oynayalım, çimlerde debelenelim, zıplayalım, arabalarımızı yıkayalım, yuppiiieeee :heyo:
zeynom; nedir müdür beyin ismi soyismi, ben bi el atıyım olaya istersen kibarca :s19:
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
buluşmalara devam hımmm beypazarından haberim vardı..
90 kilometre var her halde orası..
Konu elbruz tarafından (14/05/2007 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.
evet başlayalım dimi artık yanlız arkadaşlar kesin gelecekler yazsın belki yapmayın gelmeye çalışınok
1- femoli
2- Erdiyılmaz
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
ya bu arada bi fikrim geldi.. şimdi arkadaşlar aynı güzergah üzerinde olanlarımız, arabada yer olduğu sürece birlikte gelsin derim ben.. hem yolculuk daha keyifli olur, hem de masraf açısından da daha ekonomik olmaz mı?? tabii önce bi listemiz belli olsun da, ona göre düzenleme yaparız kesin geleceklerle..
Konu GaladrieL tarafından (14/05/2007 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: fikrim geldi
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
4-ZeYno
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
peki beypazaru buluşmasından önce başka ufak buluşma yokmu acaba ..:icon_smile_shy: :red_bandana:
walla mehmet bu hafta benim için zor kardeşim diğer arkadaşlar bilemem
seLamLar bir süredir yoktum ankarada, takip edemedim.
buLuşmaLarda varım her zaman ; )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bir aksilik olmazsa ikinci balayına bizlerde geliriz
beypazarı buluşmasından önce belki bir paıntball uvası yapılabilir...:icon_smile_blush: :ph34r:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri