Alıntı punto57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üzerime hiç alınmadım
ANAP_dsp_mhp hükümeti dönemini hatırlattı dediklerin.
1) yüce divanla düşen hükümet
2) bebek katilinin paketlenmesi ve teslim alınması
3) apoya verilen idam cezasının kaldırılması, onun karşılığında sonraki emre kadar silahların susması.
4) ekonomide kötü gidişten dolayı esnafa gaz sıkılması
5) başbakanın bez bağlaması
6) bankaların içinin boşaltılması
7)ekonominin çökerek kemal dervişin getirilmesi falan dilan.

Ben o zaman uniden yeni mezundum nasılda iş bulmak hayaldi.

Daha anlatayım mı,
Yoksa sıradaki mi gelsin.
Bütün muhabbeti okudum konu var olma nedeninin çok uzağında bir eksene gelmiş. Konuya müdahil olmayayım dedim ama artık bu yukarıdaki ezberlenmiş cümlelerden sıkıldım.
1-Hükümet yüce divanla düşmedi, Temmuz 2002'deki erken seçim oylamasıyla yerini seçimle glen hükümete bırakmıştır
2-Bebek katili teslim alındığında MHP mecliste değildi, apo 15 şubatta Türkiyeye geldi, MHP 18 nisan seçimleri ile meclise girdi. Mayıs ayında meclis yerleşti
3-Apo'ya verilen idam cezası koalisyon hükümeti tarafındankaldırılmadı, idam cezasıyla ilgili alınan karar: TERÖR SUÇLARINI ve VATANA İHANETİ kapsamıyordu! Daha sonra akp hükümeti döneminde önce kapsamı genişletildi sonra AB uyum yasaları ile 2004 yılında 5218 sayılı kanunla YANİ AKP DÖNEMİNDE KALDIRILMIŞTIR
4-Ekonomideki kötü gidişten ötürü esnafa gaz sıkılması? hangi olay?
5-Başbakanın bez bağlaması, insanların rahatsızlıklarını ti'ye almamalısınız. sonuçta darbeyle değil seçimle gelmişti. sorun varsa Türk Milleti olarak seçemeseydik
6-bankaların boşaltılması konusuna gelince şimdi bankalar dolu da kimin parasıyla dolu? Günümüzde Türkiye genelinde 309.000 kişi banka borcunu ödemekte zorlanıyor ve bankalara olan toplam borç 475 milyar yeni Türk Lirası
7- Son olarak değinmediğiniz ama genelde ezebere cümlelerin sonuncusu olana ben siz söylemeden cevap vereyim Milli GÜVENLİK: Sınırda görevliyim, 4 yıldır suriye sınır hattında çalışıyorum, buradaki olanları forumdan yazsam hayal gücünüz kabul etmez. Gelip görmeniz lazım. Düşündüğünüz gibi bir gül bahçesi yok maalesef ve size ezberlettikleri gibi Türkiye süper güç olma yolunda ilerlemiyor. Bu nedenle a partisine ya da b partisine destek yada muhalefet olsun diye değil sadece gerçekleri bilerek konuşmanızı ve düşünmenizi temenni ederim. Son olarak Anne-babanızı kanserden kaybetmişsiniz, başınız sağolsun mekanları cennet olur inşallah; sonra da konuyu hükümetin hastane reformlarına bağlamışsınız. sanki o zamandan olsaydı daha iyi olurdu gibisinden: keramet akp'deyse bu yıl da ben babamı kanserden kaybettim. bu nedenle yapılan düzenlemeleri ÇAĞIN GEREKLİLİĞİ olarak yorumlamak, ilahi kudret telakkisi olarak görmekten daha mantıklı olacaktır. Sonuçta bu ülkeye de cep telefonu teknolojisi koalisyon hükümetleri döneminde geldi, bu onların mı başarısı yoksa ÇAĞIN GEREKLİLİĞİMİYDİ???