Sayfa 4/12 İlkİlk 12345678 ... SonSon
224 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Ham petrol fiyatları son yılların en düşük seviyesinde ama tüketiciye yansımıyor

şükrü t
    punto57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 61

Ayrıca https://www.google.com.tr/url?sa=t&s...UvrqZsnY9oDkpQ bunu da inceleyin bir çok ülkede gemiler için tax ayrıcalıkları var

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

Alıntı punto57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz gireni çıkın yazın, siz kendi ağzınızla söylediniz, şimdi transit geçiyorlar diye ya ben niye toparlayım, kendi ağzınla kendini yalanlıyorsun. Bir çok ülke zaten bazı imtiyazlar uyguluyor.

Benim dediklerimi okumadan yorum yazıyorsunuz yanıyorum.

Tam bir partizanlık
    Sizle başlayıp ....lüktür diyip bitirmişsiniz.sonra da partizanlık.dalkavukluğun adı imtiyazsa varın öyle bilin.ama 20 ton yakıtı alıp,iki yunan adası yapıp sonra ülkeye girmekle bu transit yakıt işleri olmuyor oralarda.
    Bu ülkede insanların kaçı benzinli araç sahibi olup da benzin keyfini süremeden bu arabalara biniyor?benim işimin içerisinde makineler ve yaktığı yakıt miktarları da mevcut.2,15e transit mazot satılıyor bu ülkede hem de paraya ihtiyacı olmayan insanlara.adamın 1 ayda yaktığı 60 ton yakıtı normal bir vatandaş ömrünün sonuna kadar kullanabilir mi acaba?sanmıyorum...(gemilerden bahsetmiyorum.lüks motoryatlardan.yabancı bayraklı)neyse daha fazla tartışmak istemiyorum.konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.
    Konu marineros tarafından (15/01/2015 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı marineros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizle başlayıp ....lüktür diyip bitirmişsiniz.sonra da partizanlık.dalkavukluğun adı imtiyazsa varın öyle bilin.ama 20 ton yakıtı alıp,iki yunan adası yapıp sonra ülkeye girmekle bu transit yakıt işleri olmuyor oralarda.
    Bu ülkede insanların kaçı benzinli araç sahibi olup da benzin keyfini süremeden bu arabalara biniyor?benim işimin içerisinde makineler ve yaktığı yakıt miktarları da mevcut.2,15e transit mazot satılıyor bu ülkede hem de paraya ihtiyacı olmayan insanlara.adamın 1 ayda yaktığı 60 ton yakıtı normal bir vatandaş ömrünün sonuna kadar kullanabilir mi acaba?sanmıyorum...(gemilerden bahsetmiyorum.lüks motoryatlardan.yabancı bayraklı)neyse daha fazla tartışmak istemiyorum.konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.
    Uluslararası hukuk, denen bir şey var, transit sırasında normalde kara yolunda bile kdv uygulayamazsın.
    Gemicilik ve kaptan yasalarını siz daha iyi bilirsiniz.

Bunun mesele yapılmasını ben anlamadım.

Lük dedim, farklı insanlara, yada başka insanlara tahammül edememek nedir ki?

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Ulan başlarim.denizinede golunede. Benzinin litresinde 2.90 krs vergi. Sigara içiyorum malbora on lira 8i vergi raki içiyorum 35 lira 25 lirasi vergi daha sayimmi?

Memlekete vergi odemeyek eyvallah.

Kimileri altin varaklimidir tarrraklimidir nedir bardaklarda su icsin diyemi odeyek?

Diyanet isleri baskani dini daha hizli yaysin diye 1 trilyona merco alsinlar vergimizle demi?

Versekte vermesekte " az kaldi bibicim 30 milyin avro " sifirlayin verilerimizi.

Arkadasin biri iyi savunma yapiyo ama bizde BEYİN diye bi organ var , sen kil olmaya alismissin git vucudun baska uzuvlarinda yasa birader hadi bakalim
    Konu Arrest tarafından (15/01/2015 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Gece hic acile gittin mi ehli muslim din kardesim? 50 kisi sirada bekliyo. Bi camide 5 imam calistirana kadar hastane yapsinlar desek imansiz dersiniz zihniyetinis bu sizin.
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Adama benzin pahali dioz norvece git dio , Olm biz türk oğlu turkuz burada bizim vatanimiz. Ama senin gibi hirsiz severlrr yuzunden poku cikti o baska. Norvecte kisi basina dusen gelir kac para biliyonmuda norvec pohu yiyon. Memlekette her seyin vergisi az zaten bi benzinin cok biz o yuzden makara kukara yapiyoruz.

Bagkurlu maasi 648 tl ( en dusuk )

Milletvekili emeklisine yapilan zam 700 - 750 tl

Buda mi gol degil ateistler bunuda aciklasin
    Konu Arrest tarafından (15/01/2015 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Sırf şu bozuk ağızlar yüzünden foruma girmek istemiyorum artık. Konuyu siyasete çevirmişsiniz, argo şeklinde atıp tutarak onu bile becerememişsiniz.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı SaLDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırf şu bozuk ağızlar yüzünden foruma girmek istemiyorum artık. Konuyu siyasete çevirmişsiniz, argo şeklinde atıp tutarak onu bile becerememişsiniz.
    Saldiray zaten konu siyasi bi konu , benzin fiyatini hukumet belirliyor bizde eski veya yeni fiyatlari goz önünde bulundurarak hangi hukumet bizi ne kadar ......(öpmüş) Ona bakiyoz.

SALDIRAY A
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saldiray zaten konu siyasi bi konu , benzin fiyatini hukumet belirliyor bizde eski veya yeni fiyatlari goz önünde bulundurarak hangi hukumet bizi ne kadar ......(öpmüş) Ona bakiyoz.
    Tamam eyvallah ancak düzgün bir lisan kullansak olmuyor mu ? Yönetim zaten uyuyor bu tür mesajlara müdahale bile etmiyor. Dışarıdan gelen adam bunun ser olduğunu düşünüp o da yazmaya başlıyor. Herkes bu şekil konuşsa çok mu hoş olur. Argo kelimeleri sansürlemek, bizim onu anlamıyor anlamına gelmiyor. Bayan üyelerinde olduğunu unutmayalım. Kaldı ki ben bile rahatsız oluyorum.

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Ulan başlarim.denizinede golunede. Benzinin litresinde 2.90 krs vergi. Sigara içiyorum malbora on lira 8i vergi raki içiyorum 35 lira 25 lirasi vergi daha sayimmi?

Memlekete vergi odemeyek eyvallah.

Kimileri altin varaklimidir tarrraklimidir nedir bardaklarda su icsin diyemi odeyek?

Diyanet isleri baskani dini daha hizli yaysin diye 1 trilyona merco alsinlar vergimizle demi?

Versekte vermesekte " az kaldi bibicim 30 milyin avro " sifirlayin verilerimizi.

Arkadasin biri iyi savunma yapiyo ama bizde BEYİN diye bi organ var , sen kil olmaya alismissin git vucudun baska uzuvlarinda yasa birader hadi bakalim
    Ya nedesem boş.

Avustralya'da bundan 10 sene önce 20 lik camel paketini 11 aus doları veriyordum.

Almanyada 5-6 Euro

Dediklerinizin hepsi tüm gelişmiş ülkelerde ağır vergi kalemi.
    Ne yazık ki,
    Gürcistan'da ne güzeldi ya Ukrayna da 1, 20 dolara kent.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Tamam eyvallah ancak düzgün bir lisan kullansak olmuyor mu ? Yönetim zaten uyuyor bu tür mesajlara müdahale bile etmiyor. Dışarıdan gelen adam bunun ser olduğunu düşünüp o da yazmaya başlıyor. Herkes bu şekil konuşsa çok mu hoş olur. Argo kelimeleri sansürlemek, bizim onu anlamıyor anlamına gelmiyor. Bayan üyelerinde olduğunu unutmayalım. Kaldı ki ben bile rahatsız oluyorum.
    Arkadaşın biri beyin ozurlu olduğu için insani çileden cikariyor yazdiklariyla , bizde poka pok dioz kaka demiyoz yani angara bebesiyiz alismisiz , alismis kudurmustan beterdir.

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Arkadaşın biri beyin ozurlu olduğu için insani çileden cikariyor yazdiklariyla , bizde poka pok dioz kaka demiyoz yani angara bebesiyiz alismisiz , alismis kudurmustan beterdir.
    Arkadaşın biri de herhalde millet istediği gibi konuşsun el pençe divan dursun istiyor.

Bu genelde kimler de görülürse işte,

Kardeşim verecek cevabın varsa ver.
    Beynin yetmiyorsa hakaret etme

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Arkadaşın biri de herhalde millet istediği gibi konuşsun el pençe divan dursun istiyor.

Bu genelde kimler de görülürse işte,

Kardeşim verecek cevabın varsa ver.
    Beynin yetmiyorsa hakaret etme
    Bu genelde senin siyasi görüşünü yansitan , terorle masaya oturan , masum halka gaz sıktıran , bebek katili , hirsizlarda oluyor. Daha cok sifat ekleyebilirim lazimmi?

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Gece hic acile gittin mi ehli muslim din kardesim? 50 kisi sirada bekliyo. Bi camide 5 imam calistirana kadar hastane yapsinlar desek imansiz dersiniz zihniyetinis bu sizin.
    Merak etme ben anamı babamı kanserden kaybettim 15 sene içinde Türkiye'de ki hastanelerin durumunu çok iyi bilirim, okmeydanında sabahtan ilaç kuyruğu çok bekledim, oğlum göz ameliyatı oldu geçen yıl 5 kuruş ödemedim, eşim doğum için acile kaldırıldı oğlum 7 aylık doğdu, 1 ay kuvezde kaldı özel de 1000 tl ödedim. 2002 de olsa çocuk mahfolurdu.

Aklının almadığı şey hastanelerin yapıldığı
    Camilerinde yapıldığı.
    Daha da çok hastane lazım.
    Ama birşnş yaparken diğerini durdurmaya gerek yok.
    Sonuçta iyi doktor ağaçta yetişmiyor.

Sskyı iyi bilirim eziyetini çok çektim.
    Cerrahpaşa yı iyi bilirim. Ana binanın bir ucunda babam diğer ucunda anam vefat etti.
    Biri 2000 de diğeri 2005te
    Pahalı kemoterapi ilaçları için neler çektik.
    Ssk da doktor 45 kiloya düşmüş annemi ayağına sevk için çağırdı. Üsküsara 15 sene önce.
    O mezbeleliği,
    10 - 12 sene önce samatya devlet hastanesini gördün mü sen ahır gibiydi.
    Düzeliyor şimdi.

Ama bir anda olmuyor işte.

Norveç örneğini vermemin sebebi vergi lerin aşırı yüksek olmasıdır.
    İskandinavyada gelirinin yarısına devlet el koyar.

Yaptığım ironiyi keşke anlayabilseydiniz

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Bu genelde senin siyasi görüşünü yansitan , terorle masaya oturan , masum halka gaz sıktıran , bebek katili , hirsizlarda oluyor. Daha cok sifat ekleyebilirim lazimmi?
    Üzerime hiç alınmadım
    ANAP_dsp_mhp hükümeti dönemini hatırlattı dediklerin.
    1) yüce divanla düşen hükümet
    2) bebek katilinin paketlenmesi ve teslim alınması
    3) apoya verilen idam cezasının kaldırılması, onun karşılığında sonraki emre kadar silahların susması.
    4) ekonomide kötü gidişten dolayı esnafa gaz sıkılması
    5) başbakanın bez bağlaması
    6) bankaların içinin boşaltılması
    7)ekonominin çökerek kemal dervişin getirilmesi falan dilan.

Ben o zaman uniden yeni mezundum nasılda iş bulmak hayaldi.

Daha anlatayım mı,
    Yoksa sıradaki mi gelsin.
    Konu punto57 tarafından (15/01/2015 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.

EMRE KUMRU
    GPEMREE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    34VB8186
    Edilen teşekkür: 157

Seviyeyi bozanlar belli üstad biri memleket ten git dedi. Biri beyinsiz dedi,

Çıkıp bazılarıda yorumu okumadan terbiyesizlik edene destek çıktı.

Kardeşim sizle aynı fikir de olmak zorundamıyım.

Bu forum böyleyse kusura bakmayın ama saçmalık.

Farkindayim sizin lafiniza istinaden "seviyemizi bozmayalim " demedim zaten. Evet maalesefki bu forumda sen ne dusunuyorsan baskasi da illa senin gibi dusunecek algisi var. Karsi dusunceye tahammulsuzluk var gibi. Gunumuzde hemen heryerde alevli tartismalar oldugu gibi Burda da oyle sikintilar oluyor ne yazikki.

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farkindayim sizin lafiniza istinaden "seviyemizi bozmayalim " demedim zaten. Evet maalesefki bu forumda sen ne dusunuyorsan baskasi da illa senin gibi dusunecek algisi var. Karsi dusunceye tahammulsuzluk var gibi. Gunumuzde hemen heryerde alevli tartismalar oldugu gibi Burda da oyle sikintilar oluyor ne yazikki.

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
    Teşekkürler, yani üzdüysem herkesten özür dilerim. Ama ben geniş bir bakış açısıyla düşünmeye çalışıyorum.

Şöyle bir anımı anlatayım

Norveç te müşterime sordum.
    İsveç norveçten çok daha ucuz, millet oslodan çıkıp isveç sınırında alışveriş yapıyor dedim.(büyük bir alış veriş merkezi var sınırda)
    Dediği laf şu

Biz zengin ülkeyiz.

Halbuki Norveçin isveçten ucuz olmak için 50 bin sebebi var. Petrol ve doğal kaynaklar gibi.

Bakış açısı böyle bir şey.

Benim yorumlarım deneyimlerime dayalıdır.

Şunu da not edeyim

Hiç bir siyasal partiye üye değilim.
    Siyasal partilere üye olmak sivilleşmenin önünde engeldir.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Merak etme ben anamı babamı kanserden kaybettim 15 sene içinde Türkiye'de ki hastanelerin durumunu çok iyi bilirim, okmeydanında sabahtan ilaç kuyruğu çok bekledim, oğlum göz ameliyatı oldu geçen yıl 5 kuruş ödemedim, eşim doğum için acile kaldırıldı oğlum 7 aylık doğdu, 1 ay kuvezde kaldı özel de 1000 tl ödedim. 2002 de olsa çocuk mahfolurdu.

Aklının almadığı şey hastanelerin yapıldığı
    Camilerinde yapıldığı.
    Daha da çok hastane lazım.
    Ama birşnş yaparken diğerini durdurmaya gerek yok.
    Sonuçta iyi doktor ağaçta yetişmiyor.

Sskyı iyi bilirim eziyetini çok çektim.
    Cerrahpaşa yı iyi bilirim. Ana binanın bir ucunda babam diğer ucunda anam vefat etti.
    Biri 2000 de diğeri 2005te
    Pahalı kemoterapi ilaçları için neler çektik.
    Ssk da doktor 45 kiloya düşmüş annemi ayağına sevk için çağırdı. Üsküsara 15 sene önce.
    O mezbeleliği,
    10 - 12 sene önce samatya devlet hastanesini gördün mü sen ahır gibiydi.
    Düzeliyor şimdi.

Ama bir anda olmuyor işte.

Norveç örneğini vermemin sebebi vergi lerin aşırı yüksek olmasıdır.
    İskandinavyada gelirinin yarısına devlet el koyar.

Yaptığım ironiyi keşke anlayabilseydiniz
    Oncelikle basin saolsun. Allah rahmet eylesin.

İnsan ibadetini her sekilde yapar. Evinde namazini kilabilir. Cumaya gitmek icin 100 metre yuruyosa 1000 metrede yurur. Allaha giden yol tektir. Uzak cami gidemem diyosa gitmesin zaten. Ha ama saglik durumu el vermez yaslidir uzak gelir. Allah onun icinden geceni bilir. Bunu sorgulamak bize dusmez.

Diyanete ayrilan bütçe sagliga ayrilanin kac kati bunu bize soylesene. Bu butceyle kac tane hastane yapilir? Bizim mahallede 3 tane cami var. Ucundede en az maasli 5er6sar kisi var. Ne cuma gunleri nede teravileree ful dolu cekmiyo en baba %50 ve su anda bi cami daha yapiyolar. Cokmu luzum var 150 metre arayla iki camiye? Neden hastane okul kütüphane yapilmiyor? 1milyon nüfuslu ilcede yasiyorum hastane sayisi yalnizca 1

Su anda cadde uzerinde binada otura apartman sakinlerinden 500er lira civari asvalt vergisi alinmaya baslandi asvalti arabalar kullaniyor. Yillik vergisini veriyor niye veriyor? Sifir araba aliyon %50 si falan vergi niye veriyoruz?

Bide asvalt vergisi nedir?

Biraz fazla olmadimi artik? İs artik akaryakitin disina cikti farkindaysan... Ota poka vergi olmaz birader. Bazi seylere dur demek gerek. Biz avrupanin 20 yil gerisindeyiz demeyi iyi biliyoruz.

2003 yi ornek veriyosun eyv. Zorluklarini anladikta. Senin verdigin ornek suna benziyor. Benim memleketim 80.000 nufusa sahip bi ilce hastatesinde acilde gece dr. Bulana ask olsn. Ank merkezdeki hastaneye 55 km eee nerde kaldi 2015? 80.000 kisiye bi dr dusmuyo bak hala.. Gelişen bisey yok aslinda. Hala 20 yil gerideyiz.

SALDIRAY A
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Camii ye takmışsın kafayı ancak bütün camiileri devlet yapmıyor dikkatini çekerim. Bunun için mahalleli bir dernek kurar ve hayır severler tarafından yapılır. Örnek çok yanlış

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Camii ye takmışsın kafayı ancak bütün camiileri devlet yapmıyor dikkatini çekerim. Bunun için mahalleli bir dernek kurar ve hayır severler tarafından yapılır. Örnek çok yanlış
    Yav camii ye taktigim yok , bi ornek oydu. Bizim sanayiye ber yerine kaldirim yaptilar yaya bile yurumeyen yerde kaldirim var bi dunya sey anlatirim. Ne dernegi ya o devede kulak kalir. Butcesinin hepsini diyanet karsiliyor neredeyse. 1 milyonluk makam arabasi olan diyanet baskaninin dernegini dion galiba

Sayfa 4/12 İlkİlk 12345678 ... SonSon