Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Shell Nitro

Sezai T.
    blacklightning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 22

Standart Shell Nitro

Arkadaşlar sanki shell yeni yakıtla daha fazla mı yakmaya başladı bana mı öyle geliyor? (aracımın bakımı yeni yapıldı)

Köksal Ar
    Sonsuzluga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 69

Sezai Bey banada öyle geliyor.Aracı ilk aldığım zaman petrol ofisinden almıştım sonrasında nitro aldım shellden performansta artış hissettim ama yakıt erken bitti sonra oda bitince yolda kalmamak için sunpetten aldım ( opetin firması olmasa almazdım )sunpetten aldığım yakıtta nitro gibi performans vermedi bugün tekrar nitro aldım bakalım ne olacak

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Rüstem-Muhammed Karakoyun
    1923qw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    06ET7117
    Edilen teşekkür: 120

nitro, 97 gibi yakıtların verimini tam olarak anlamak için sürekli ve diğer yakıtlarla karıştırmadan kullanmak gerekiyor bilginize...
    Geçici Dövme-https://tatfast.com

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Yaklaşık 1 senedir aralıksız Shell, ve çıktığı günden beri nitro kullanmaktayım. Çok memnunum. Hem performans olarak hem de yakıt kalitesi ve ömrü olarak.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ESH

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

bnd hep shell 97 alırım nıtro biraz daha cabuk bitiyo farkettim. eski 97 bence daha güzeldi.

SELİM KIRŞAN
    skirsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    35GF713
    Edilen teşekkür: 48

Bana fazla yakıyor gibi gelmedi diğerleri ile aynı, İstanbul-İzmir git gellerimde PO-Opet-Shell üçünden de aynı miktarda aldığım yakıtla (her seferinde birinden) aynı km yol yaptım. Motor içinde yada yanma odasında artıları eksileri olabilir onu bilemem, ama tek bildiğim diğer euro dizellerle aynı km yaptığı ne eksiği ne fazlası.. Ayrıca bir kaç yerde okumuştum yok sessizleşti motor, yok sarsıntısız çalışmaya başladı motor, yok kavramalarda daha iyi falan vs.. tamam yalan söyleniyor demiyorum ama bir tek benim arabaya etki etmiyor galiba

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ESH

Recep Seven
    recepseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 49

nitro daha ince olduğu için biraz fazla yakacaktır tahminimce ilk aldığımda 100tl ile 10-15km arası daha az gitti, ama çekişi farkedilir derecede iyi..
    ...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ESH

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu

Arkadaşlar yakıt alış zamanlarını biliyorsunuz, gündüz ve gece yada akşam fark eder Ama gerçekten shel'in yakıtı iyi ...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ESH

SELİM KIRŞAN
    skirsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    35GF713
    Edilen teşekkür: 48

Alıntı sezerism Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yakıt alış zamanlarını biliyorsunuz, gündüz ve gece yada akşam fark eder Ama gerçekten shel'in yakıtı iyi ...
    Nasıl yani. Ne anlamda fark eder?

Sezai T.
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı Sonsuzluga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sezai Bey banada öyle geliyor.Aracı ilk aldığım zaman petrol ofisinden almıştım sonrasında nitro aldım shellden performansta artış hissettim ama yakıt erken bitti sonra oda bitince yolda kalmamak için sunpetten aldım ( opetin firması olmasa almazdım )sunpetten aldığım yakıtta nitro gibi performans vermedi bugün tekrar nitro aldım bakalım ne olacak
    sonucu bekliyorum

Sezai T.
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Rock Siyah

yaklaşık 2 yıldır devamlı shellden alıyorum w-power ve gtl kullanıyordum 2side iyiydi fualsave deneyen oldu mu eski kırsal dediğimiz mazot mu ?

Burak GÜLEÇ
    lithium_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 19

Alıntı blacklightning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 2 yıldır devamlı shellden alıyorum w-power ve gtl kullanıyordum 2side iyiydi fualsave deneyen oldu mu eski kırsal dediğimiz mazot mu ?

Degil, kirsal mazot diye birsey yok artik,piyasadaki butun mazotlar euro diesel.

Sent my iPhone using

m c
    benkimya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 11

Merhaba,

Aracımı alalı 2 seneyi geçti, ilk başta opetle başlamıştık malum herkes opet tavsiye ediyor diye ama 2-3 ay kullanımdan sonra arabanın performansı çok düştü. Shell V power a geçtim. Ciddi anlamda motor sesi fark etti bir kaç depo sonra arabanın performası da değişti... Artık Shell in Fuelsave ini almaya başladım malum mazot fiyatı arttı da arttı. 10 kuruş 10 kuruştur deyip kar ediyorum. Fuelsave de bence bir sıkıntı yok zaten sakin kullanıyorum, sanki daha çok yol götürüyor ama performans ta biraz düşüş var ama önemli değil bizim arabalardan ne performans bekliyorsak.
    Çekiş düşmedi bu arada hızlanmada biraz kayıp var önemli değil fuelsave hoşuma gitti. Tavsiye ederim

Sezai T.
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Rock Siyah

Geçenlerde pompaya yanaştım o zaman dikkatimi çekti fuelsave ordaki arkadaş bu sizin motora uygun değil filan diyince yine w-power aldım dediğiniz gibi denemek lazım sonuç ne olacak

hasan basri
    bravostilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

selam arkadaşlar forumda yeniyim benzin konusunda şunları söyliyeceğim benzin oktan numarası küçüldükçe benzindeki kolay harlama çubuklaşır,aksine 100 oktan alırsanız geç tutuşur çünkü oktan sayısı artmasını sebebi yüksek performans çeviren yani 5bin ve daha üst seviyelerde performans istekli kişiler bu devirlerde benzinin kendi kendine alev alamamsı için bu tip de yüksek oktanlı benzini seçerler motor mühendisliği bunları ve motrunuz en uygun oktanı dolum kapağına yazrlar kulnırsanız eğer vuruntu ve yakamama gibi sorunlara yol acabilirsinzi

şahin üstünyer
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karaelmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34FT4381
    Edilen teşekkür: 40

Alıntı blacklightning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sanki shell yeni yakıtla daha fazla mı yakmaya başladı bana mı öyle geliyor? (aracımın bakımı yeni yapıldı)

Aynen öyle kardeşim aracımı ilk aldıgımda shell kullandım 3 ay boyunca sonra totali denedim katkısız olanını onnumara gürültülü calişma cok az azalma uzum km gecen memleketten döberken opetden aldım ondanda memnun kaldım bşraz onu deniycem bakalım

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

sürekli kullanıyorum..performanstan ve yakıttan memnunum

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sezai T.
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı karaelmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle kardeşim aracımı ilk aldıgımda shell kullandım 3 ay boyunca sonra totali denedim katkısız olanını onnumara gürültülü calişma cok az azalma uzum km gecen memleketten döberken opetden aldım ondanda memnun kaldım bşraz onu deniycem bakalım

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
    demekki bişey var şuan içim rahatladı fuelsave al dediler ama kararsızım ne zaman baksam eski tip araçlar alıyor vazgeçiyorum

YUSUF ASLAN
    yusufaslan2701 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Çok uzun süre ataşehir girişindeki opetten aldım memnundum,oranın sözleşmesi bitince petrol Ofisi ile anlaştılar.yakıtı aynı yerden alıyoruz filan dedi pompacı oradan devam kararı aldım.
    Forumda totali övenler olunca Bostancı köprüsü altından excellium aldım sonuç hüsran deponun bitmesini zor sabrettim:1-) ortalama değerler arttı 2-) araba kağnı gibi oldu ivmelenmiyor.
    Shell nitro denedim tarif edilemez çekiş arttı,seri ve gaza asılmanıza gerek kalmıyor.bence çok yakıyor çabuk biter shell yakıtı diyenler yanılıyor.sürekli fulleyerek kontrol ediyorum.
    Sözün özü seri keyifli pedala dokununca yığılmayan bir yakıt isteyen shell nitro dizel alsın
    Arabam gp multijet 90000 km.

iPad 'den aracılığı ile gönderildi

Sezai T.
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı yusufaslan2701 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok uzun süre ataşehir girişindeki opetten aldım memnundum,oranın sözleşmesi bitince petrol Ofisi ile anlaştılar.yakıtı aynı yerden alıyoruz filan dedi pompacı oradan devam kararı aldım.
    Forumda totali övenler olunca Bostancı köprüsü altından excellium aldım sonuç hüsran deponun bitmesini zor sabrettim:1-) ortalama değerler arttı 2-) araba kağnı gibi oldu ivmelenmiyor.
    Shell nitro denedim tarif edilemez çekiş arttı,seri ve gaza asılmanıza gerek kalmıyor.bence çok yakıyor çabuk biter shell yakıtı diyenler yanılıyor.sürekli fulleyerek kontrol ediyorum.
    Sözün özü seri keyifli pedala dokununca yığılmayan bir yakıt isteyen shell nitro dizel alsın
    Arabam gp multijet 90000 km.

iPad 'den aracılığı ile gönderildi
    yusuf bey öncelikle başka firmayla kıyaslamıyorum nitro dizeli ancak, performansa bakıcak olursak gtl den sonra nitro farkedilmiyor bile benim bahsettiğim eski w-power a göre yakıt artışı

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon