hayırlı satışlar...
Arkadaşlar malum Femoli (mehmet abi) nin ayarladığı fiyatlar ile Goodyear UG8 kışlık lastik aldık yanında promosyon amaçlı Navigasyon verdiler. Telefonun navigasyonu bana yeterli geldiğinden bu cihazı satma kararı aldım kendisini sadece deneme amaçlı olarak kullandım. yaklaşık 10dk falan sanırımbütün ekran jelatinlerini tekrar yapıştırıp kutusuna kaldırdım. Açıkçası birine hediye edecektim fakat 17 inc jant aldım malum lastik ihtiyacı var kendilerinin bende öğrenci olduğum için satarsam ufakta olsa bir desteği olacağını düşündüm. Piyasasına baktım 150-170TL arasında fiyat değişkenliği göstermekte. Ben Fiyatını 150TL olarak düşünüyorum. Dediğim gibi 10dk. deneme amaçlı kullanıldı ve kaldırdım. İnternetten aktive ettiğiniz günden itibaren 2 yıl garanti + 30 gün boyunca çalınmaya kırılmaya vs. karşı SBN sigorta tarafından ücretsiz sigortalı. Cihaz aslında promosyon olarak verilmeyecek kadar iyi işlemcisi ram i işletim sistemini ve ÖMÜR BOYU HARİTA GÜNCELLEME BEDAVA olduğunu varsayarsak. Hafıza kartına video mp3 resim atıp izleyebiliyor dinleyebiliyorsunuz. Diğer bütün özellikleri vereceğim ilan linkinde mevcuttur. Forum üyelerine yardımcı olmaya çalışacağım. Benimde öğrenci olduğumu ve paraya ihtiyacım olduğunu düşünerek teklif verirsenizde sevinirim.
Piranha Nitro Navigasyon Ömürboyu Ücretsiz Harita Güncelleme - Navigasyon Cihazı ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 67269985
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı satışlar.
Satılmıştır teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri