Alıntı cagataygumus86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
by adrenaline katılıyorum bendede 1.4. benzinli fire active var daha geçen hafta komple ağır bakımları yapıldı aracım 40000 de ve şu anda 40 kuruş civarı yakıyor ortalama bencede yanlış değerlerle insanları yanıltmayalım
Sizin araçlarınız ister 40 ister 50 krş yaksın o beni ilgilendirmez, o sizin sorununuz.

Benim aracım bakımdan sonra 6.5 dan 7.5 a çıktı diye 10 15 gündür araştırmadığım konu kontrol ettirmediğim parça kalmadı, 2 defa cihaza bağlatıp sıfırlattım 2 defa adaptasyon yaptırdım en son yanlış yağ kullanıldığını öğrendim ve değiştirttim ve sonunda eski değerlerime ulaşabildiğimi düşünüyorum. Sizin gibi benim araç 38 40 krş yakıyor ama yapacak birşey yok napalım herkesin aracı böyle yakıyordur zaten diyip yan gelip yatmadım.

14 yıldır araç kullanıyorum daha önceki aracımda da emsallerine göre daha az yaktırırdım inanmayanlara kapak etmiştim. Benden size bir tavsiye 40 krş yakıyor napalım diyip kabulleneceğinize, gelip bana burda laf atacağınıza yakıtı nasıl düşürebilirim diye kafa yorun biraz.

tutturmuşsunuz bu araçlar 40 kuruşun altında yakmaz diye, neye göre 40 krş yakar. Araçlarımız fabrika çıkışı gibi aynı şekildemi almış? güzergahımız trafiğimiz aynımı, kullanım şekillerimiz aynımı? Ezbere konuşuyorsunuz.