Konuşma üslubumda hiç bir sorun yok

Siz gerçek olmayan değerler yazdığınız için bende bunu biraz vurguladığım için alınmışsınız

Şahsen benim aracım çok yakmıyor. Ben gayet memnunum daha benzinde 1 hafta önce ölçtüm 38-40 krş arası yakıyor İstanbul gibi bir şehir de

Zaten hemen hemen bütün herkesin yakıt değeri bu şekilde. Kimisi kullanıma bağlı 45 yakabiliyor.
Sizin söylediğiniz bariz abartılı bir değer. O değeri ancak uzun yol da ve hiç dur kalk yapmadan alabilirsiniz. Yani sizin değiminizle trafiğin yoğun olmadığıı yer de

Bunun üstüne aracımın anahtarını iddiaa olarak koyarım ortaya ben

Şu an piyasa da benzin ile 35 krş altı yakan hiç bir araba yok. Benzin olmuş 5 tl
İnsanlar burda bir şeyler paylaşıyor siz ise gerçek olmayan değerler o paylaşım yapan arkadaşın şevkini kırıyorsunuz. Arkadaş agresif kullanıp fazla yakıt yakmış olabilir ama sizin benzinli punto ile 32 krş yakmak için arabayı yokuş aşşağı kontak kapatıp salmanız, düz yolda itmeniz ve yokuş yukarı sağ şeritte 1. viteste gaza dokunarak çıkmanız lazım

Bu arabanın zaten fabrika değerleri şehir dışı 5,4 şehir içi 7.7 civarı falan. Arabayı üretenler yalan söylüyor siz doğru söylüyorsunuz öyle mi ?

Hadi canım sizde

Yer imleri