Lütfen biraz daha sakin olup forumdaki arkadaşlık,dostluk ve kardeşlik ortamını zedeleyeci kelimeler kullanmayalım.Hayırlı akşamlar hepinize![]()
Lütfen biraz daha sakin olup forumdaki arkadaşlık,dostluk ve kardeşlik ortamını zedeleyeci kelimeler kullanmayalım.Hayırlı akşamlar hepinize![]()
Ee tamam işte sevgili arkadaşım ben de bundan bahsediyorumYani hiç trafik olmayan bir yol ve ışık olmayan bir yol da bu değeri tabiki alabilirsin. Ama bu şehir içi olmaz. Bir nevi şehir dışı olur
Ben büyütmedim ki sadece durumu açıkladım. Diesel ile biraz fazla yakan arkadaşın kendini kötü hissetmesini engellemek istedim hepsi bu. Yoksa bir tartışma yaratmak istemedim yani aslında
Şu an havalar soğuk ve baskı balata ayrıca yağ değişimi geldiğinden Lpg de 28 krş lara kadar yükseldim. Geçen yaz başı 22 civarı yakıyordum
Bu senin de dediğin gibi ısı, yol trafik vs.. olarak değişebilir. Ama şehir içi demek ışıklarda dur kalka maruz kalmak zaman zaman trafiğe girmek ve ara sıra sabit hızla gitmek demektir. Sadece bunu söylemye çalışıyorum. A şehrinden B şehrine 10 km yolu hiç dur kalk yapmadan sabit bir hız da düz bir yolda ışıksız bir yolda gidiyorsan bu şehir dışına denk düşer. Araba devrini alır gaza ayağını sabitler ve 80 'i geçmezsen yakıt tüketim yerinde 4 litreleri görürsün. Şahsen yazın uzun yolda gördüm. Akabinde tabi dur kalk ve mola ile beraber 5,2 lere yükselmişti
Haklısınız. Kendi adıma daha dikkatli olacağım...
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
beyler ya ne komik olan biliomusunuz devlet yakıtlara yaptıgı zamlarla hepimizi birbirine düşürdü norveçte kişi basına yıllık dusen gelir 300000 dolar benzin orda bile 5 lira değil beeeeeeeeeeeeeeeeee yeter artıkindirin şu fiyatlarıda artık tüp yüzünden araçlarımız zarar görmesin
![]()
Yok yahu kimseye sardığım falan yokSadece benim ilk baştaki yazıma fazla alınan abi biraz dik konuşmuş o yüzden belki biraz ters yazmış olabilirim. Kusura bakma
Hepimiz arkadaşız burada sonuçta. Dediğim gibi amacım diesel arabası olan arkadaşın moralinin bozulmasını engellemekti
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri