Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir önceki mesajımda belirtmiştim ama bu mesajımda siz yazınca farkettim Yazdığım değer tabiki şehirdışı rakamı Şehiriçi 5,2 ortalama 4,3lt

Bahsettiğiniz üzere katalog rakamlarını tutturmanın neredeyse imkansız olduğunu yine daha önceki mesajlarımda belirttim Ama bu başlığı açan arkadaşın bahsettiği asıl sormak istediği cevabını merak ettiği konu ise büyük ve ağır araçların yakıt tüketimlerinin küçüklerle nasıl hemen hemen aynı değerlerde olması Ben bunu anlatmaya çalışıyorum

Ayrıca birkaç kişi ve sinizde bahsettiğiniz REKLAM sözcüğünden neyi kastettiğinizi açıklamanızı istiyorum Benim reklamla ıvırla zvırla ne işim olabilir Neyin reklamını yapabilirim? Vw passat kimsenin bilmediği benim anlatarak birilerinin öğreneceği bir araç mı?
reklam kelımesıne takılmayın onu vw nın reklamı olarak yazmıstım .. emın olun o aracların yakıt tuketımlerı sadece kagıt uzerınde aynı.... bıde dedem gıbı surenlerde aynı cıkar belkı.... cok da uzatılıp kafa yorulacak bırsey degıl... sılındır hacmı ne kadar buyuk yakıt o kadar cok... gerısı bos .....