6 yıldır takılan satılan uygulanan...kendi web sayfasında 100 den fazla referans olan bir sistem için ...
1 hafta deneme süresi verilmiyor ...süreyi montaj yapan arkadaşımız veriyor...bu süre işe yarıyor yada yaramıyor süresi değil...
araçta başta alınan verim düşmez...bunu nerden çıkartıyorsunuz bu kanıya nasıl varıyorsunuz anlamıyorum....
verim düşmesi ancak solüsyon yada su biterse cihaz gaz üretemez...bunun içinde solüsyon bittiğinde bize geleceksiniz...suyunu tamamlayacağız...
suyun bitme süresi de 50 bin km den fazla....
çeşme suyu daha çabuk biter...onu da siz...ara sıra motor kaputunu açıp bakacaksınız...ve suyunu tamamlayacaksınız...
siz 3-5 yıl garantili bir arabada tv de beyaz eşyada da aynı şartları isteyebiliyormusunuz ???
2 yıl garanti süresi var....bozulan her bir parça...sıfırı ile ücretsiz değiştirilir.... tabi eğer ki siz kaza yapıp da parçaya zarar vermediyseniz...
2 yıl içinde memnun kalmazsanız iade alırız diye bir şey olabilir mi ???
lütfen bir tane örnek gösterin....garanti süresi içinde memnun kalmadığınız ürünü geri alıyoruz parasını kuruşuna kadar geri ödüyoruz...diye bir örnek gösterin...
izmirde mistubishi l200 ...2012 model araca uygulama yapıldı....
kayseride 2011 (araç daha 3-5 bin km de idi) opel astra 1300 cdti 90hp araca uygulama yapıldı...
web sitesindeki montajlar satışlar bizim değil...ancak işçilik 0 hatta -1 olduğu kanaatine nerden vardınız anlamadım...
bana zamanında bir müşteriminle yaşadığım dialogu hatırlattı...
müşterimin aracının ECU'su sökülecekti ...ankara dışında olduğu için ve de çalışacak bir ortam olmadığı için ....ecu'nun basit ve kolay açılabilir olmasından dolayı ...herhangi bir yerde buluşup bu işlemi yapabiliriz dedim...
müşterimin cevabı aynen şu oldu....ben aracımın beynini hijyenik bir ortamda açılmasını işlem yapılmasını isterdim...dedi...
sanki açık kalp ameliyatı.... : )))))
şahit olduğum benzer bir uygulamayı izmirli bir meslektaşım ankarada yaptı...ve müşteriye şunu dedi....şuan aracına açık kalp ameliyatı yapıyoruz...ama ne hikmetse onun müşterisi güldü geçti...
aracın stock gücünü bilmiyorumusun...?? kaç bastığını yokuşu kaçla çıktığını nasıl topladığını ???...yakıtını....vs...
chip tuning yapılınca aynı gün sonuç alınıyor....bunda neden alınmıyor olsun ki ???....
test süresi 1-3 ay...??? siz aracı alırken...test sürüşü yaptınız mı ???
kaç ay test ettiniz ???....1 saat ?? 2 saat ???
2ci el araç aldınız...1 sene boyunca çıkacak arızalardan eski sahibini mi sorumlu tuttunuz ???
yada bir ev alırken ??
yada bir beyaz eşya ????
yada kışlık lastik ???
yada xenon ???
yada aracınıza farklı bir motor yağı kullanırken ??
yada farklı bir yerden akaryakıt alırken ???
test etme şansınız var mı ? 2-3 ay deneme süresi istiyormusunuz ???
yapmayın lütfen...
bu sistem 6 yıl önce satılmaya başladı...günümüze kadar binlerce araca uygulandı...bu cihazın test süresi yok...sadece memnuniyet süresi var...
orada 100 küsür referans yazıyor olması bugüne kadar o kadar satıldığından değil...daha önce web de referans yayınlamayı düşünmediklerinden...bu liste son dönemlerde hazırlandı...
cihaz üreticisi 1 hafta süre vermiyor...web sayfasına bakın...öyle bir deneme süresi yok...
biz diyoruz ki...aracınıza takarız...parasını alırız...
1 hafta içinde memnun kalmaz iseniz...işlemi iptal ederiz ücreti kuruşuna kadar iade ederiz...
Yer imleri