cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı
1. yazılımı dünyada bir tek ben yapmıyorum...20 yıldır bu iş yapılıyor. bana güveniniz yoksa elbette istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz...
2. takılan aparat 6 yıldır uygulanıyor...web de arayın...bir tane örnek gösterin...evet cihazı taktırdım aracıma zarar verdi diye bir yazı bulun.
kendi web sitesinde 100 küsür ad soyad telefon var....arayın...tek tek arayın...ne zaman yaptırmış kaça yaptırmış nerede yaptırmış kim yapmış faydasını zararını öğrenin...
orada referansların eş dost tanıdık yada müşteri temsilcisi insanlar değil...sistemi satın alan aylardır yıllardır aracında kullanan insanlar...
3. yazılımlarınız 1 yıl garantili...bu süre içinde her desteği veriyoruz.
4. cihaz 2 yıl garantili...
-vestelden çamaşir makinası aldım 16 ay sonra arza yaptı eve gelip ücretsiz parça değiştiler
-kiğılıdan mont aldım 3 ay sonra rengi soldu sıfırıyla değiştim
-cep telim 3 kez aynı arzayı yaptı 21, ay sıfırıyla değiştim
-kullanım hatsı hariç aracım bir arza verirse garanti devreye girer
verdiğiniz örnekteki gibi...bizde diyoruz ki...
- su motorları , selenoid valfleri , hidroliz cihazı , elektronik kart...bunlardan biri 2 yıl içinde bozulursa....ücretsiz 1/1 değişecek ....
farklı bir şey demiyoruz....ama 2 yıl içinde iade almamız söz konusu olamaz...değişime evet iadeye hayır...
iade 1 hafta içinde geçerli...
ahhahahahahahaha....ya bunlar nedir yaaaaa...
bizim sistemle alakası yok....kim takmışsa kim taklit etmişse süper valla...
allah rızası için...nette gördüğünüz duyduğunuz herşeye inanmayın...bir tutmayın...aynı sanmayın....