Teşekkürler arkadaşlar,bende arabayla daha fazla km yapmadım ilk izlenimlerimdi bu değer tabi ilerleyen zamanlarda daha net olarak bende anlarım.GP kesinlikle iyi bir tercihmiş bunu görüyorum.
ince5757 araban hayırlı olsun,
yakıt ile alakalı detaylı bilgi veriyim. Benim araba 17250km de yalnız.
Dün sabah mazot nerdeyse tamamen bitmişti. Temizleyici katkı koyarak arabayı fullettim. Sadece şehiriçi giderek (15.00 - 19.00 arası samandıra - güngören - ümraniye) yaparak 100 km yaptım. Tekrar fullettim. 15,450 ytl mazot aldı. Yani ortalama (en olumsuz koşullarda diyebiliriz çünkü en az 1 saatim dur-kalk giderek oldu) 155 ykr/km yakmış oldu.
Ama bsayar (onuda sıfırlamıştım) 5.20 lt/ 100 km yi gösteriyordu.
Farklılık olması çok dur-kalk yaptığım için bsayarda 0 / 100 km gösterdi. Ama 0.00 olması mümkün değil. Orada bsayar yanıltıyor. ortalama 1.00 lt gerçekle farlılık var.
Birde farklı yerden yakıt tüketimi değişiyor. Bakmanı tavsiye ederim; https://forum.grandepuntotr.com/show...?t=2754&page=2
Milletine sahip çık; Başka Türkiye yok !!!:super:
Teşekkürler arkadaşlar,bende arabayla daha fazla km yapmadım ilk izlenimlerimdi bu değer tabi ilerleyen zamanlarda daha net olarak bende anlarım.GP kesinlikle iyi bir tercihmiş bunu görüyorum.
bu gün yine antep yaptım geldim. giderken biraz hızlıydım 110 120 130 civarı yakıt 6-7 arasıydı. dönerken 80-90 geldim ortalama 4.0lt yaktı. Arabada iki kişiydik yük yoktu.yarım depoya gittim orada gezdim geldim. mesafe 260km
Araç gayet güzel, 1 sene araştırmıştım (bir yandan para biriktirdim tabi),
Ama puntoya son anda karar verdim. İyi ki almışım. Tam bana hitap ediyor.
Milletine sahip çık; Başka Türkiye yok !!!:super:
Güncel bir yakit bilgisi vereyim
90 liralik benzinle Gebze-eskisehir-gebze yaptim. Yol bilgisayari 5.3 litre yaktin ortalamada dedi , ben ise 5.24 litre hesapladim. yolun büyük kisminda da klima acikti , aracta tek basimaydim , aracim 36.500 km de. Yolda ne kadar kamyon varsa hepsi beni solladi , az yakcam diye kasıp herkeslere yol verdim![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
şu an 6.2 L/km. araç 3000 km'de. normal mi acaba?
ozaman normal sayılır bende ilk aldığımda öleydi... 10000 km den sona 5,2 lere filan düştü şehir içi... aslında şehir içinden kasıt farklı olmalı istanbulda 10 dk gidiceğin yeri 1 saatte gidiyosun bu şehir içimi oluyo yoksa ötesimi???oda bi kargaşa aslında.... buda bi gerçek bazen 6,2 oluyo bu nedenden dolayı ama trafiğin fazla olmadığı zaman 5,2 ye düşüyo
şehir içi ama bazen şehirler arası gibi oluyo. bazen yol boş oluyo. bazen de adanaya gidiyorum. sağ ayağa da bazen hakim olamıyorum evet doğrudurama bazen
benm şahsi görüşüm anvil kardeşim... bence yakıtın normal tabi bunun içinde sağ ayağına hakim olamamak varsa... ben bu şehir içini kendi içinde ayırıyorum mesela mersin nortmal standart bi şehir içi trafiği vardır öle tahmin ediyorum... ama ist. tam bi kabus bıktım artık aslında burdan bu konuda ama gpye daha uzun süre kullanmamaıda sağlıyobu yönden daha iyi...
![]()
Ankaradan Adana'ya 4,5 saatte geldim.Ulukışla pozantı arasındai heyelanlı bölge hariç 140 ın altına düşmedim ve ortalama tüketim 5,6 yı gösteriyordu.
gerçekten gplerimiz az yakıyor özellikle uzun yolda çok iyi tüketim değerleri
bugün şehiriçi ortalamam 5.9 du sonunda fabrika verisini tutturdum![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
öncelıkle aracın hayırlı uğurlu olsun arkadasım, aramıza hoş geldın.
yakıt konusunda arac senı üzmeyecektir bune emın ol aktıf forumlar.
20 milyonluk dizel ile 120 km yaptım çok fazla yakıyo daha anlamadım ama yol bilgisayarı 6.5 lt ve 7 lt arasında gösteriyo hep tabiki bu değerler full şehir içi trafikli yollarda
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri