.
.
Konu KaMiKaZe tarafından (05/04/2010 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
.
orhan,kardeşim araba hakkaten çok guzel,yalnız ben yanlış mı hatırlıyorum senin kollar krom deilmiydi???ha kromsa eger ve siyah yaptıysan super olmuş mavi çizgilerle![]()
oy oy oy oyyyne güzel olmş o öyle yaaaa. bende bugun verdm siparişi. haftaya bende koyarım fotoları.... ama fotolarda bişi dikkatimi çekti. daha doğrusu bişi fotoların güzel çıkmasını engellemiş. oruç abiiiii. o ne pis araba öyle yaaa
orhanın arabasının güzellğini bile bozmuşş
![]()
valla oruç dedi ilk önce seninkini yapalım diye
sağolasın tolga jantlar krom değil krom kapak takabiliyorum istediğimde
feci oldu çağrı. bu arada benim arabanında diğer tarafı pis oruç ve bezi sağolsun 2 dakkada hallettik![]()
ben sorulara başlıyorum orhan
1) şeritleri jant'a mı çektiniz,lastiğe mi (gorunuse gore jant'a çektiniz sanırım)
2)ben lastiğe çekmek istiyorum olur mu
3)sanırım sen internetten sipariş etmiştin bunu,ben internetten alışveriş yapmıyorum,ankaradan nerden temin edeceğimi biliyo musun ??? (kırmızı rengini)
ekleme : birde fiyatı,sana maliyeti ne kadar oldu?(işçilik ne kadar tuttu,oruç abi görmesin
)
Konu tolgaank88 tarafından (08/06/2008 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
bu arada h1 mtecleri sisleri söktüm h1 5000k philips diamond vision taktım renk gene mavi fakat önümü biraz daha iyi görüyorum. 30 milyon fazla verin philips alın diyorum. Bu arada philipsin dipsizleri uyarı ışığı yakıyor onu fark ettim![]()
hesap hatasını aynı gün, 1-2 saat sonra hallettim orhan
birlik mahallesinde, bir motor aksesuarları dükkanı var..ordan aldım bir tane ve hemen çektim kalan tekerlere de
gece performanslarına da baktım, ali'nin değişiyle, "ateş ediyorlar" gerçekten...
senin sıran med'de gelicek çağrıcım
orhan'ın da dediği gibi,
lastiğe yapışmasına yapışır da.. 2 güne kalmaz atıverir.
ulusan motor da,
bir de onun hemen yanındaki dainese mağazasında mevcut.
acele etmeden ve tekeri döndüre döndüre yapıldığı sürece sorunsuz uygulanabiliyor.
emektede varmış abi ben sordum ogünde sen ses etmeyince zaten anladım bulduğunuallahtan 2 saate bulmuşun yoksa feci bunalım oldu
![]()
.
orhan hayırlı ugurlu olsun çok tatlı olmuş bu ek, ama onceden de dedigim gibi bu eke işlem yaparak aracın üzerinde daha kibar durmasını sağlayabilirdin, ama zevk senin.
sağdaki iki eksozların ikisimi yoksa soldaki eksozların ikisimi üflüyor
güle güle kullan
ahmetcim sağolasınsanırım kaynak olayından bahsediyon valla kaynak olsun istemedim
ama ilerde bakarsın onu beğenir gözüm öle yaparız
eksozlarında üflemesi gerekenler üflüyor işte![]()
foto lardan belli çok guzel oldugu orhan,yarın bide canlı canlı bakarız...
teşekkürler tolgacım inşallah görüşürüz yarın![]()
Çok güzel olmuş, herşey yerli yerinde. Kazasız belasız kullanmak kısmet olur inşallah.
GP in mirror is faster than they appear !
teşekkürler engin abi senin aracıda takip ediyorum gayet güzel işler yapıyorsun.
Teşekkür ederim, bir süredir pek birşey yapamadım, sanırım bir iki haftaya tatile çıkmadan yine birkaç detay yapıcaz inşallah. Bu arada ben geri vites lambasını kırmızı folyo ile kapladım çok güzel durdu. Şeffaf biraz göze batıyordu, istersen sende bir denearka plakalığıda söküp neden ön plaka gibi yapmıyorsun ?
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri