güzel olmuş kazasız belasız bin inşallah
kimse söylememiş ama araba feci derecede yay istiyor. kesinlikle yaysız binme. 3.5 ideal olur yol şartları we görüntü için
sağolun arkadaşlar nazarlık işin şanındandır olacaksa yapacak birşey yok
bu arada sürüş dinamikleri ile ilgili kafamda 1 sürü soru işareti oluştu.
Yol tutuş ?
Çok kötü demiyorum belki görüntüye aldanarak birazda hızlı giriyorum ama çabuk kayma eğilimi gösteriyor gibi geldi belkide sürati belli etmiyor gerçektenden süratli giriyorum.
Ani Frenaj ?
Döner kavşağa girerken süratli geldim 75 derece sola kırıp ani fren yaptım evet durmak istediğim yerde durdu ama birşeyler kırıldı gibi geldi
Değişik sesler ?
Direksiyonu çevirirken ara sıra kalkarkende geliyor acaba hill holder danmı geliyor diye soruyorum kendi kendime.
güzel olmuş kazasız belasız bin inşallah
kimse söylememiş ama araba feci derecede yay istiyor. kesinlikle yaysız binme. 3.5 ideal olur yol şartları we görüntü için
güle güle kullan
yaysız binerse nolcak ki ?kesinlikle binme demişsin de alper.
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
illada birşey olucak değilde. yay gerçekten şart jeep gibi araba yaylanıyorda yaylanıyor![]()
Aman abi Bilkentte yaylı arabaya yazııık.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
şart da çok para be orhanben o paraya on beş gün çalışıyorum dile kolay
![]()
Maşallah allah nazardan saklasın güle güle kullanın
abi yay dediin parça + takma max 420 ytl.. arabaya şimdiye kdr harcamaların arasında önemi yok we aldığı görünümü fazlaca güzelleştirecek + yol tutuşunu şarşırtacak şekilde değiştirecek bişi..
bilkente 3 günde gidiorm hacettepeden daha ii yolları we ankara yollarıyla kıyaslanmaz bileben tam 1 senedir 3.5 cm yay we 205-45-17 lastikle kullanıyorum 1 kere bile balon yapma, jant yamulma gibi durumla karşılaşmadım. ayrıca bu 1 senede 25.000 km yaptım inanabilio musun
![]()
Ben geçenlerde sordum 1100 fiyatı verdiler , tek bir yere sormamak lazımmış meğerDediğin gibiyse önce jant ve lastik sonra yay , 2 sene dokunma arabaya
![]()
Benim kullandığım yol hacettepenin arkadaki kapısına çıkan hastanenin ordan giden yol o yolda çukur yok sadece dalgalanma var aracın yaylarının çok yumuşak olması daha çok sıkıntı veriyor. Alper 25000 çok değil 500 km 7 günde kaba bir hesapla 52 * 500 = 25000 km edicek![]()
hayırlı olsun jantlar güzelmiş
kazasız belasız güzel araç maşallah ...
abi o kasis olayına bende fit olmayı başladım millet evinin önüne bile koyuyor kafasına göre yokmu bunun bir kuralı kaidesi dur kalk dur kalk gerçi kasise gerek yok bizim yollarda bol bol dur kalk oluyor zaten
teşekkürler jantları beğenen nadir arkadaşlarımızdansınız
teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun.
alper zaten insan gibi kullanıldığı sürece yaydan dolayı sıkıntı yaşanacağını bende düşünmüyorum. normal olanda sıkıntı yaşamamak olsa gerek.
allah kaza bela wermesin kardeş.güle güle kullan aracı we kampanaları boyatacagın zamn h.werde bi sır werecm sana![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri