Araç çok güzel gerçekten Garajda çekilen fotoğraflarda Çok hoşuma gitti gerçekten ...
Araç çok güzel gerçekten Garajda çekilen fotoğraflarda Çok hoşuma gitti gerçekten ...
Bir süredir montaj yapmaya fırsat bulamadığım Apexi Pen Turbo Timer ımı araca bağlamış bulunmaktayım.
Daha önce HKS Type 0 kullanıyordum, yani bu ikinci. Aracını seven herkeze tavsiye ederim.
Apex Auto Timer aracınızın kontak kapatıldıktan sonra, kontaksız istenilen süre kadar çalışmasını sağlar. Ürün piyasada bulunabilecek en iyi ve en ufak "Turbo Timer" dır. Kalem biçimdeki şekli ve kompakt yapısı sayesinde araç içinde istenilen yere monte edilebilir. Üzerindeki joystick, menüler arasında kolayca gezinmenizi sağlar. Zaman ayarı 0-10 dakika arasında 16 farklı şekilde ayarlanabilir. Oksijen sensörüne bağlanarak teorik olarak hava yakıt karışımını ölçebilir.Turbo Timer Ne İşe Yarar ?Turbo motora sahip bir aracı kullanırken dikkat edilmesi gereken konuların başında, özellikle performanslı kullanımlardan sonra motoru hemen stop etmeme gerekliliğidir. Motoru durdurmadan önce motoru bir süre rölantide çalıştırmak oldukça faydalıdır. Bunun da nedeni turbonun içindeki havanın boşalmasına izin vermek, çok yüksek devirlerde dönen pallerin yavaşlamasına imkan tanımak ve soğumasına izin vermektir. Turbo pallerinin yavaşlamasına imkan vermeden motor stop edilirse, yağsız kalan paller dönmeye devam edecek ve aşınacaktır. Bunun için geliştirilen turbo timer gibi sistemler de vardır. Turbo timer, siz kontağı kapatıp, otomobili kilitleseniz bile motorun çalışmasına imkan tanır. Motor, daha evvel sizin belirlediğiniz süre kadar çalışıp kendiliğinden stop eder.
Konu KaMiKaZe tarafından (05/04/2010 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir.
maşallah çok hoş bir araba olmuş
bu arabayı geçen gun sabah işe giderken gormus olabilirim belki benziyodu biraz
eskişehir yolunda kırmızı bi grandepuntoyla deli deli gidiyodunuz yanılıyorda olabilirim çünkü jantları tamamen siyahtı mavi arabanın
mehmet bey pişti diyelim![]()
yaşını bilmediğimden oturu yazdıklarımı yanlış anlamanı istemem,benim yaşım 37
ben sizi gördüğümde servisteki arkadaşlarım napıyor bunlar diye mırlıldananlar oldu
hatta bi ara baya bi yürekler agza geldi aman diyelim biraz dikkat
gerçi gidişiniz arkadan izlemeye değerdi ya neyse
benim açımdan sevindirici tarafı ise yaşlandıgımı dusundugum su gunlerde hatırlayabilmem![]()
mehmet bey, arkadaki araçta forumdan bir arkadaşın sabah sabah adrenalin patlaması oldu, eski alışkanlık diyelim artık daha dikkatliyim. uyarınız için teşekkürler.
şık durmuş abi hayırlı olsun..bende başka yere koydum =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
artık kitlenio mu kapılar![]()
![]()
![]()
benimde kitleniyo len ne var![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
gidip 2 kapıyıda anahtarla delikten kitleyince![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
dua et 2 kapın var, neyse illa kitlemek istiyorsan uzaktan kumandalı oto alarmı taktırman gerekecek.
Alarm da taktırsan araç çalışır vaziyetteyken kapıları kilitleme yapmaz![]()
o senin taktığın alarmlar için geçerli iyi bağlayamıyon sen ben takarsam olur.
Her zamanki gibi yine herşeyi sen iyi biliyorsun kontak ucunu bağlama araba çalışırken öttüre ötürre git![]()
onun yöntemi var bir ara öğreteyim sana![]()
haha seni sakacı,senin altında punto yokken ben o yolların haritasını çizdim
sabah sabah geldi buldu beni,yoksa uymazdım ben ona
arkadaki araç mı
bırak yoklamadım seni
bilkentten niye kaçıyosun yuru beytepeye kadar yolu vardı![]()
tolga hadi kum havuzuna sen uğraştırma beni.
ama sende az biraz çık kum havuzundan evladım,sen çıkta biraz biz oynayalım![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri